ya ne burdan ne de kendi sayfasından indiremioyrum yardım edin bu sitede ya izniniz yok yada üye diilsiniz dio ama ben üyeyim alla alla çok sinirlendim ya yardım edin ltfn
ya ne burdan ne de kendi sayfasından indiremioyrum yardım edin bu sitede ya izniniz yok yada üye diilsiniz dio ama ben üyeyim alla alla çok sinirlendim ya yardım edin ltfn
Bilgisayarımda Messenger Live 8 ve messenger plus yüklü. MessengerDiscovery Live yükledim ancak messenger açılmadı ve hata kodu bildirdi. plus yüklü olduğu için olabilir mi? ne yapabilirim?
plusla alakası yok, tekrar silip yeniden kurun,yine olmazsa bilgisayarınızda virüs yada yeni program yüklemdiginde çalışmasını engelleyen belli ayarlarla oynanmış olabilir, hatanın ne oldugunu yazarsanız yetkili arkadaşlar daha sağlıklı bir teşhis koyabilir,
bende su an live plus yüklü. discovery live i yükledigimde, winlive msg silinip yerine discovery live mi yüklenecek yoksa ayreten winlive in yanında bulunacak?? yani iki ayrı msn mi olacak??
bende su an live plus yüklü. discovery live i yükledigimde, winlive msg silinip yerine discovery live mi yüklenecek yoksa ayreten winlive in yanında bulunacak?? yani iki ayrı msn mi olacak??
Saygılar..
herhangi bişi silinmeyecek discevery sadece bi eklenti aynı plus gibi...