Arama

MessengerDiscovery Live - Sayfa 6

Güncelleme: 20 Nisan 2008 Gösterim: 262.245 Cevap: 606
E_T_ - avatarı
E_T_
Ziyaretçi
18 Nisan 2007       Mesaj #51
E_T_ - avatarı
Ziyaretçi
Yardımın için tesekkür ederim Devil. şimdi anladım...
peki discovery nin özelliklerinden yararlanmak için karşımızdakilerin de dis. eklentisi olması gerekir mi??
Sponsorlu Bağlantılar

Saygılar..
umut2344 - avatarı
umut2344
Ziyaretçi
19 Nisan 2007       Mesaj #52
umut2344 - avatarı
Ziyaretçi
Lütfen Yardım EDin pls. Ben Kurdum Ama "run-time error 339" COMCTL32.ocx Register Hatası Verdi.Ne Yapabilirim? kullandığım işlt.sis. Vista Ultimate
Sponsorlu Bağlantılar
DontpaniC - avatarı
DontpaniC
Ziyaretçi
19 Nisan 2007       Mesaj #53
DontpaniC - avatarı
Ziyaretçi
ßi kac Arkada$In Sorununu ßende Ya$adIm. yükLedigimde Sag aLt Tarafta ikon cIkmIyo meseLâ Msn Confused C Sürücüsünden ßuLup caLıstırdıgımda Oturum Acmadınız Diyo. Antivirüs yoqqi ßenim Pcde Msn Confused Services Pack 2 deniLdi Onu ßi Denicem Tekrar Dönerim Msn Tongue
wolf26 - avatarı
wolf26
Ziyaretçi
20 Nisan 2007       Mesaj #54
wolf26 - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar ben dosya aktarımıyla bir sorum olucak halen çözülmedi burda biliyorum ama hani burda alt sağdan gelip tıklayınca messenger discoveryi kapat deyince o şekilde yapabiliriz demişinzi ama bunun hangisi kapalı durumda iki türlü tıklayınca kapat diyor x şeklindeykenmi kapalı oluyor yoksa yanında click işareti olunca mı kapalı oluyor anlamadım iki türlü de kapat diyor çünkü...
byblood - avatarı
byblood
Ziyaretçi
22 Nisan 2007       Mesaj #55
byblood - avatarı
Ziyaretçi
ya arkadaşlar bunda konuşmaları sesli okuyo bu özellik kapalı ama halen okuyo buna nasıl engel olabilirim?
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
22 Nisan 2007       Mesaj #56
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Alıntı
E_T_ adlı kullanıcıdan alıntı

Yardımın için tesekkür ederim Devil. şimdi anladım...
peki discovery nin özelliklerinden yararlanmak için karşımızdakilerin de dis. eklentisi olması gerekir mi??

Saygılar..

Hayır, karşı tarafta MessengerDiscovery kurulu olması gerekmez.

Alıntı
umut2344 adlı kullanıcıdan alıntı

Lütfen Yardım EDin pls. Ben Kurdum Ama "run-time error 339" COMCTL32.ocx Register Hatası Verdi.Ne Yapabilirim? kullandığım işlt.sis. Vista Ultimate

MessengerDiscovery Live 1.3.0310 kullandığınızdan emin olun. COMCTL32.ocx dosyasının yeni sürümünü Google'dan bulup yükleyin.

Alıntı
DontpaniC adlı kullanıcıdan alıntı

ßi kac Arkada$In Sorununu ßende Ya$adIm. yükLedigimde Sag aLt Tarafta ikon cIkmIyo meseLâ Msn Confused C Sürücüsünden ßuLup caLıstırdıgımda Oturum Acmadınız Diyo. Antivirüs yoqqi ßenim Pcde Msn Confused Services Pack 2 deniLdi Onu ßi Denicem Tekrar Dönerim Msn Tongue

MessengerDiscovery Live'ı .exe dosyasına çift tıklayarak çalıştıramazsınız. Windows Live Messenger ile birlikte başlar, WLM ile birlikte kapanır. Birkaç kez kaldırıp yeniden kurmayı deneyin.

Alıntı
wolf26 adlı kullanıcıdan alıntı

arkadaşlar ben dosya aktarımıyla bir sorum olucak halen çözülmedi burda biliyorum ama hani burda alt sağdan gelip tıklayınca messenger discoveryi kapat deyince o şekilde yapabiliriz demişinzi ama bunun hangisi kapalı durumda iki türlü tıklayınca kapat diyor x şeklindeykenmi kapalı oluyor yoksa yanında click işareti olunca mı kapalı oluyor anlamadım iki türlü de kapat diyor çünkü...

Alıntı
byblood adlı kullanıcıdan alıntı

ya arkadaşlar bunda konuşmaları sesli okuyo bu özellik kapalı ama halen okuyo buna nasıl engel olabilirim?

"Bir kişi yazarken seslendir" ve "iletiyi seslendir" seçeneklerinin işaretini kaldırın. Eğer zaten işaretli değillerse; önce işaretleyin, Uygula tuşuna tıklayın, sonra işaretlerini kaldırıp tekrar Uygula'ya tıklayın ve kaydederek çıkın. Resimli anlatımın 10. ve 11. resimlerinde ilgili menüleri bulabilirsiniz:
https://www.msxlabs.org/forum/
Son derece gururlu insanlar, susmayı ve yalnızlığı sever.
Aprincurr - avatarı
Aprincurr
Ziyaretçi
22 Nisan 2007       Mesaj #57
Aprincurr - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar yeni sürümünü kurdum hiç bir problemim yok ama görüntü resmimi değiştiremiyorum yardımcı olabilirmisiniz msn de bulunan avatarlar var onun haricinde kendi isteidğim bir resimi ekliyemiyorum nasıl ekleneceğini söylermisiniz tşkler şimdiden
mehtii - avatarı
mehtii
Ziyaretçi
22 Nisan 2007       Mesaj #58
mehtii - avatarı
Ziyaretçi
BEN DİSCOVERY LİVE İ HİÇ İNDİREMEİDM BİLE..RESMİ SİTESİNDENDE BAKTIM AMA İNDİREMİYORUM..DİSCOVERY X 2 KULLANIYORUM ŞİMDİ..NASIL İNDİRİCEM YA..YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM..Msn Cry
Aprincurr - avatarı
Aprincurr
Ziyaretçi
22 Nisan 2007       Mesaj #59
Aprincurr - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
mehtii adlı kullanıcıdan alıntı

BEN DİSCOVERY LİVE İ HİÇ İNDİREMEİDM BİLE..RESMİ SİTESİNDENDE BAKTIM AMA İNDİREMİYORUM..DİSCOVERY X 2 KULLANIYORUM ŞİMDİ..NASIL İNDİRİCEM YA..YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM..Msn Cry

forumda mevcut https://www.msxlabs.org/forum/
astekmurat - avatarı
astekmurat
Ziyaretçi
23 Nisan 2007       Mesaj #60
astekmurat - avatarı
Ziyaretçi
KARDEŞ BEN BU MSN DİSCOVER X2 Yİ NASIL İNDİRCEM
BİR PAYŞALIM VERE BİLİRMİSİNİZ