Arama

MessengerDiscovery Live - Sayfa 8

Güncelleme: 20 Nisan 2008 Gösterim: 262.249 Cevap: 606
none - avatarı
none
Ziyaretçi
25 Nisan 2007       Mesaj #71
none - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
ahmed adlı kullanıcıdan alıntı

bu uyarı karşı tarafa sizin görüntü resminizin ulaşmasında-karşı taraf sizin nickinizin üzerine mausla tıklamasında-karşı tarafın size konuşma penceresi açmasında bu uyarı popu gelir.

ilgilendiğiniz için teşekkür ederim öncelikle ancak bahsettiğiniz durum olması gereken şekli. bende ise bu mesajlar çok düzenli olarak tam 5 dk. da bir geliyor ve o kişi bilgisayarının yanında dahi değilken geliyor. bunu iş edinip denedik. ama bir türlü sebebini bulamadık.
Sponsorlu Bağlantılar
bLacK_DeViL - avatarı
bLacK_DeViL
Ziyaretçi
25 Nisan 2007       Mesaj #72
bLacK_DeViL - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar ben kurarken MDLads.exe dosyasının eksik olduğunu veya ona benzer bir hata veriyo onu nasıl önleyebilirim?

Sponsorlu Bağlantılar
buda ss' si

myphp?imagehataraporuhw8

Not: vista kulanıyorum sadece temam vista görüntüye aldanmayın diye not olarak yazıyı dedim. cvplarınız bekliyorum lütfeen?
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
25 Nisan 2007       Mesaj #73
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Alıntı
none adlı kullanıcıdan alıntı

ilgilendiğiniz için teşekkür ederim öncelikle ancak bahsettiğiniz durum olması gereken şekli. bende ise bu mesajlar çok düzenli olarak tam 5 dk. da bir geliyor ve o kişi bilgisayarının yanında dahi değilken geliyor. bunu iş edinip denedik. ama bir türlü sebebini bulamadık.

Konuşma bağlantısı açtı/konuşma bağlantısını kapattı uyarıları %100 tutarlı çalışmamaktadırlar. MessengerDiscovery Live ayarlarından bu özelliğin ayarının Hassas yerine Katı olarak işaretli olup olmadığını kontrol edin.

Alıntı
bLacK_DeViL adlı kullanıcıdan alıntı

arkadaşlar ben kurarken MDLads.exe dosyasının eksik olduğunu veya ona benzer bir hata veriyo onu nasıl önleyebilirim?

buda ss' si

myphp?imagehataraporuhw8

Not: vista kulanıyorum sadece temam vista görüntüye aldanmayın diye not olarak yazıyı dedim. cvplarınız bekliyorum lütfeen?

Kurulum esnasında anti-virüs programınızı geçici olarak kapatın. İlgili .exe dosyası engellendiği için kurulumu gerçekleştiremiyorsunuz.
Son derece gururlu insanlar, susmayı ve yalnızlığı sever.
youdum - avatarı
youdum
Ziyaretçi
26 Nisan 2007       Mesaj #74
youdum - avatarı
Ziyaretçi
wayy harika bişeee engelleyenlerde belli oluomu???Msn Grin
ahmed - avatarı
ahmed
Ziyaretçi
26 Nisan 2007       Mesaj #75
ahmed - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
youdum adlı kullanıcıdan alıntı

wayy harika bişeee engelleyenlerde belli oluomu???Msn Grin

hayır.Turkiye
vasco1925 - avatarı
vasco1925
Ziyaretçi
27 Nisan 2007       Mesaj #76
vasco1925 - avatarı
Ziyaretçi
MSN DISCOVERYNIN EN SON VERSIYONU 1.3. 310 U INDIRDIM AMA ZATEN DANA ONCEKI BI ALT VERSIYONUNDADA KONUSMA PENCERELERININ ACILMADIGINI GOSTERMIYORDU BU SON VERSIYONUDA INDIRDIM GENE BANA KONUSMA PENCERESI ACILANLARI YADA KAPATANLARI GOSTERMYIOR NEDEN???Msn Cry

BIDE BI BILGI VERMEK ISTIYORUM MSN DISCOVERYSI OLANLAR TV KARTINIZ VARSA MSN DISCOVERY OLDUGU ICIN TV KARTI CALISMAYABILIR BILGI AMACLI SOYLUYORUM

BILGINIZE....Msn Sarcastic
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
27 Nisan 2007       Mesaj #77
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
vasco1925 adlı kullanıcıdan alıntı

MSN DISCOVERYNIN EN SON VERSIYONU 1.3. 310 U INDIRDIM AMA ZATEN DANA ONCEKI BI ALT VERSIYONUNDADA KONUSMA PENCERELERININ ACILMADIGINI GOSTERMIYORDU BU SON VERSIYONUDA INDIRDIM GENE BANA KONUSMA PENCERESI ACILANLARI YADA KAPATANLARI GOSTERMYIOR NEDEN???Msn Cry

BIDE BI BILGI VERMEK ISTIYORUM MSN DISCOVERYSI OLANLAR TV KARTINIZ VARSA MSN DISCOVERY OLDUGU ICIN TV KARTI CALISMAYABILIR BILGI AMACLI SOYLUYORUM

BILGINIZE....Msn Sarcastic

BUnun için MessengerDiscovery > settıng>>uyarılar gerken yerlerı işaretleyın ve tamam deyın yum ıletıler gelcektır sıze
vasco1925 - avatarı
vasco1925
Ziyaretçi
27 Nisan 2007       Mesaj #78
vasco1925 - avatarı
Ziyaretçi
işaretledim 2 senedir discovery kullanıyorum bılıyorum ayarları ama gostermıyor??

hatta hıııııc uyarı penceresı cıkmıyor ne cevrım ıcı ne cevrım dısı uyarısı hıc uyarı yok butun ayarlarda ısaretlı
sehriyar - avatarı
sehriyar
Ziyaretçi
28 Nisan 2007       Mesaj #79
sehriyar - avatarı
Ziyaretçi
multi msn i aktif hale getirince yığınla internet sayfası açılıor ve bunu nasıl iptal edecegimi bulamadım sevgiler saygılar
haek - avatarı
haek
Ziyaretçi
29 Nisan 2007       Mesaj #80
haek - avatarı
Ziyaretçi
discovery live 1.3 kurdum. live msn 8.1.0178 kullanıyorum. kişiler sekmesi işlemiyor. tıklayınca oturum açmış değilsiniz uyarısı geliyor. bir çok kere kapatıp açtım ama olmuyor. hatta discovery x2 yükledim oda olmadı ne yapacağımı bilmiorm yardımcı olursanız sevinirim