Arkadaşlar internetim felan herşey düzgün çalışıyor çok denememe rağmen hep aynı şey çıkıyor WLM 2009'u yüklemeye çalışırken bu hata çıkıyor lütfen çözümünü bilen bir arkadaş yardım etsin rica ediyorum.. Teşekkürler şimdiden..
arkdaşlar ben pc ye format attım sonra msn yükledim yeni sürüm yüklenemiyor dedi bende arkadaşıma sordum windows ınsstaller 3.1 ri kur dedi buldum siteden ama not found diyor
merhaba arkadaşlar
bende de aynı sorun oluştu. bilgisayara format attırdım msn i yeniden yüklemeye çalışıyorum olmuyo internete bağlı değilsiniz diyor ama bağlıyım??!! ayrıca msn in kendi sayfasına gireebiliyorum orda tıkladığım her sayfayı açabilirken live messenger ı açmayı denediğimde sunucu bulunamadı hatası alıyorum shadowflame senin dediğin linki tıkladığımda da aynı hatayı veriyor ama site içinde gezinebiliyorum çok saçma anlamadım lütfen yardımcı olun ??
Yardımcı bir program ile messengeri bilgisayarınızdan silin. Daha sonra windows installer güncellemelerini kurun ve messengeri tekrar yükleyin. Sorun düzelecektir.
Yardımcı bir program ile messengeri bilgisayarınızdan silin. Daha sonra windows installer güncellemelerini kurun ve messengeri tekrar yükleyin. Sorun düzelecektir.