Arama

MSN Hata Kodu 8007007e Windows Live Messenger Hatası - Sayfa 3

Bu Konuya Puan Verin:
Güncelleme: 17 Temmuz 2012 Gösterim: 192.286 Cevap: 110
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
10 Eylül 2009       Mesaj #21
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
abi çildırcam ya parolayı yazdıp entera bastıgım an hata kodu çikiyo 8007007e delircem ya abi siz inde başinıza gelmiş bilirsiniz belki hem sadece benim msn deil.baska msnlerde açilmıyo allah rızası için yardm edin nolur Msn Confused
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
14 Eylül 2009       Mesaj #22
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ben bi yapamadım perfect uninstaller den wlm silemedim tam silcektim ex:12345-12345-12345-12345 die bişe çıktı kutuya yazıom yazıom olmuo onu nazıl yapcaz açaba onu altta yazarmısınız
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
16 Eylül 2009       Mesaj #23
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı

hata kodu 8007007

hat kodu aliyorum acamiyorum msnyi
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
16 Eylül 2009       Mesaj #24
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
8007007e hata kodu hayatımı yedi bitrdi destek lütfen ! xD
kaliontzidis - avatarı
kaliontzidis
Ziyaretçi
16 Eylül 2009       Mesaj #25
kaliontzidis - avatarı
Ziyaretçi
8007007e hata kodu ve saatlerce uğraşıyorum olmuyor olmuyor.denemediğim yöntem kalmadı...nolur yardım edin!!!
kaliontzidis - avatarı
kaliontzidis
Ziyaretçi
17 Eylül 2009       Mesaj #26
kaliontzidis - avatarı
Ziyaretçi
evrekaaa evrekaaa!!!buldum buldum...sorun microsofttan kaynaklanıyor.bişeyi ellemeyin karıştırmayın...yakında çözülecekkkkkk!!!!heyooooo yuppiiiiiMsn Happy
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
17 Eylül 2009       Mesaj #27
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar bnde bilgisayardan aşırı derecede anlayan birisi olarak bu sorunu çözememktn utanç duyuyorum.bildiğim her yolu denedim.çoğu sitenin verdiği yollarıda izledim olmadı.şimdi bunu denedim oldu çok teşekkür edrim admin e.ve eğer diğer arkadaşlar programlarını silmekte zorlanıyorsa zapmessenger i denesinler kesinlikle sorunsuz çalışıyor..admin e tekrar teşekkürler ve saygılar..
123qwe - avatarı
123qwe
Ziyaretçi
17 Eylül 2009       Mesaj #28
123qwe - avatarı
Ziyaretçi
dediklerinizi aynen yaptım ama Wlm yi kurdukdan sonra açılyorum ve C:\Program Files\Windows Live\Messenger\msnmsgr.exe uygulama yapılandırması doğru olmadığından, bu uygulama başlatılamadı. Uygulamayı yeniden yüklemek sorunu giderebilir. Diye bi hata yazısı cıkıyor dediği gibi yeniden de yükledim ama gene aynı hatayla karşılasıyorum lütfen yardım dünden beri çıldırcam msn yüzünden
mssecem - avatarı
mssecem
Ziyaretçi
17 Eylül 2009       Mesaj #29
mssecem - avatarı
Ziyaretçi
8.1 yukledıgım zaman sadece bu hata kodunu alıyorum. dıgerlerınde acmaya calısıyor ama acamıyor.
burda yazdıklarınızı denedım ama olmadı ,baska bır cozumu yok mudur ?
CrasHofCinneT - avatarı
CrasHofCinneT
VIP Pragmatist Çılgın Zat...
17 Eylül 2009       Mesaj #30
CrasHofCinneT - avatarı
VIP Pragmatist Çılgın Zat...
Alıntı
mssecem adlı kullanıcıdan alıntı

8.1 yukledıgım zaman sadece bu hata kodunu alıyorum. dıgerlerınde acmaya calısıyor ama acamıyor.
burda yazdıklarınızı denedım ama olmadı ,baska bır cozumu yok mudur ?

Konu içerisinde anlatılanları düzgün bir şekilde yaptıysanız çözülmesi gerekiyor. Başka bir program etkilemiyorsa sorununuz anlatılanlar ile çözülür. Başka bir çözümü yok.
Ölmediğine sevindim, hala acı çekebiliyorsun...