abi çildırcam ya parolayı yazdıp entera bastıgım an hata kodu çikiyo 8007007e delircem ya abi siz inde başinıza gelmiş bilirsiniz belki hem sadece benim msn deil.baska msnlerde açilmıyo allah rızası için yardm edin nolur
ben bi yapamadım perfect uninstaller den wlm silemedim tam silcektim ex:12345-12345-12345-12345 die bişe çıktı kutuya yazıom yazıom olmuo onu nazıl yapcaz açaba onu altta yazarmısınız
arkadaşlar bnde bilgisayardan aşırı derecede anlayan birisi olarak bu sorunu çözememktn utanç duyuyorum.bildiğim her yolu denedim.çoğu sitenin verdiği yollarıda izledim olmadı.şimdi bunu denedim oldu çok teşekkür edrim admin e.ve eğer diğer arkadaşlar programlarını silmekte zorlanıyorsa zapmessenger i denesinler kesinlikle sorunsuz çalışıyor..admin e tekrar teşekkürler ve saygılar..
dediklerinizi aynen yaptım ama Wlm yi kurdukdan sonra açılyorum ve C:\Program Files\Windows Live\Messenger\msnmsgr.exe uygulama yapılandırması doğru olmadığından, bu uygulama başlatılamadı. Uygulamayı yeniden yüklemek sorunu giderebilir. Diye bi hata yazısı cıkıyor dediği gibi yeniden de yükledim ama gene aynı hatayla karşılasıyorum lütfen yardım dünden beri çıldırcam msn yüzünden
8.1 yukledıgım zaman sadece bu hata kodunu alıyorum. dıgerlerınde acmaya calısıyor ama acamıyor.
burda yazdıklarınızı denedım ama olmadı ,baska bır cozumu yok mudur ?
8.1 yukledıgım zaman sadece bu hata kodunu alıyorum. dıgerlerınde acmaya calısıyor ama acamıyor.
burda yazdıklarınızı denedım ama olmadı ,baska bır cozumu yok mudur ?
Konu içerisinde anlatılanları düzgün bir şekilde yaptıysanız çözülmesi gerekiyor. Başka bir program etkilemiyorsa sorununuz anlatılanlar ile çözülür. Başka bir çözümü yok.