Arama

Windows Live Geçmiste Görünen İsimler - Sayfa 2

Bu Konuya Puan Verin:
Güncelleme: 28 Mayıs 2012 Gösterim: 10.459 Cevap: 14
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
28 Eylül 2009       Mesaj #11
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Arkadaşlar bu sorunuzun cevabı basit windows live hesebaı olan herhangi bir kişinin profiline baktığınız da bu resim vs olabilir. Kendi profilinizin Fotograflar Kısmın da Geçmiş denen yere yazmaktadır. Eğer sevgilinize al şifrem profilime bakabilir diyecekseniz ve bu olaydan dolayı da çekiniyorsanız. Çözüm: Bundan kurtulmanızın yolu da cinsiyetiniz Bayan iseseni messenger de bayan arkadaşınızın resimlerine ve profilene bakın bu işlemilistenizde eklidiğer bayan arkadaşalrınızın profilene de bakın en az 7bayan arkadaşınızın profil ve fotograflarına bakınca o kısım da sayfayı yenilediğiniz de isimlerin hepsinin bayan ismi olduğunu görecek ve rahatsız olmayacaksınız; aynı şekil de erkekler de erkek arkadaşlarını profil resimlerine baksın en az 7 erkek ardaş olabilir böyle kız ardaşınız o kısımdan baktığın da erkek isimlerini görüp huylanmayacaktır. Çözümü bu arkadaşlar ben böyle buldum paylaşıyorum selamlar.
EWT BNDE DENEDİM TŞKLER
Sponsorlu Bağlantılar
BAŞKA TÜRLÜ SİLİNMİYOR..!
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
18 Şubat 2010       Mesaj #12
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
yanı bu geçmistekı ısımlerı ordan kaldırma sansımız hıc bır sekılde yok mu ? net cozum olarak
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
2 Temmuz 2010       Mesaj #13
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
yha benm msn kişi listemdeki kişilerin isimleri olduğu gibi görünmüyor sadece mail adresi weya ad-soyad şeklinde görünüyor ama normal nicklerinde ne yazıyorsa onu görmek istiyorum yardımcı olur musunuz??? <<bn onlara rumuz eklemedim we kişileri etiketleme ölçütü kısmındaki seçenekleri de denedim olmuyor başka bi yolu warsa yardımcı olur musunuz>>
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
11 Kasım 2011       Mesaj #14
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
selam windowsliveda olan birinin mailini nasıl bulabilirim ama bende ekli değil sadece orda profili var soy ism falan belli değil herşey gizli o kişinin mail adresini nasıl bulurum?
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
28 Mayıs 2012       Mesaj #15
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
mrb yetkılıler su anda msn de cook onceden olan bır kısı ısmı var bu kısıyı cook onceden sıldım ama su anda katagorı duzenle kısmında o kısı ısmı cıkıyo nasıl oluyoda kayıtlı olmadıgı halde gozukuyo o kısı cok onceden sılınmıstı ve suanda ıkı yıllık ılıskım bu yuzden bıtıcek.bılıgısı olan bu konuda yardımcı olabılırmı...ve anlık ıletı kısısı olmayan yazıyo acıklama yaparsanız cok memnun olurm.