Alıntı
fgtghl adlı kullanıcıdan alıntı tesekkur ederim.. eklemek biraz sakincali olacak.
o halde o kabul etmediginiz kisi size sizin izniniz olmadan yazabildi mi. cunku bazen listemde olmayan birinden ileti alabiliyorum 
Sizin Messenger izinli listenizde olmayan birinin size Messenger'dan ileti gönderebilmesi için Messenger Seçenekleri > Gizlilik bölümündeki "Sadece İzinli listemdeki kişiler çevrimiçi durumumu görebilir ve bana ileti gönderebilir" seçeneğinin işaretsiz olması gerekir. Bir başka deyişle, "
Tüm diğerleri" adlı öğe Engellenenler listenizde değil İzinli listenizde bulunmalıdır.
Alıntı
bir de tanimadigim kisinin altinda surekli konustugum hatta en sık konustugum kisinin ismi var. bu durumda o kisi aga veya msn e ekli olmadigi halde gorusuluyor olabilir mi 
Burayı anlamadım. İlk yazınızda o listede iki kişi olduğunu yazmıştınız. Birisi Messenger'a ekliydi, öbürü değildi. Görüşüldüğünden şüphelendiğiniz kişi Messenger'a ekli olmayan kişiyse, onunla yine de görüşülüyor olabilir. Telefon, e-posta, mektup vs. ile, hatta Messenger'dan görüşülüp görüşme bitince listeden siliniyor da olabilir (çok şüpheciyim

) Ama daha önce de dediğim gibi, bir kişinin o listede olması onun görüşülen bir kişi olduğunu göstermez. Nitekim o beni ekleyen çocukla iki çift lafımız olmadı ama o listede adı görünüyor