Alıntı
hasan bolluk adlı kullanıcıdan alıntı iyi güzelde arkadaşlardan bana farklı türkçe komik ses efektleri geliyo.cemyılmazdan ata demirerden kemal sunaldan başka paketler yokmu bunların hepsi şener şen
bana ninjalık yaptırmayın ulen diye bi ses efekti var ben o efektin yer aldığı sitenin linkini bilen arkadaşlardazn yardım istiyorum.aradığımı bitürlü bulamıyorum aacil yardım lütfen
ya arkadaşlar ben daha çok türkçe komik ses efektleri istiyorum.bunların hepsi şener şen yardım lütfen
SoundPack DB , Messenger Plus!'ın resmî ses paketi veritabanıdır. O sitede birçok Türkçe paket bulabilirsiniz.
Ancak site sadece İngilizce görüntülenebilir. Ayrıca sitedeki bir aksaklıktan dolayı çoğu sesi ön dinleyemiyorsunuz. Yıllardır böyle ve hala düzeltmiyorlar. Seslerini dinleyemediğiniz bir paket olursa, onu indirin ve Messenger'a alırken dinleme şansınız var ve ona göre almak istediğiniz sesleri seçebilirsiniz.
O şener şen seslerinden ben de bıktım, ne zaman rastgele ses indirsem onlardan biri çıkıyor. Çok kullanılan sesler listenin başına taşınıyor ve o yüzden o şener şen sesleri hiç aşağılara düşmüyor, lütfen mümkün olduğunca başka sesler gönderin de biraz çeşitlensin şu veritabanı.