Arama

Messenger Plus! - İfade Sesleri - Sayfa 2

Bu Konuya Puan Verin:
Güncelleme: 29 Mayıs 2011 Gösterim: 87.781 Cevap: 56
LoGaNiCT - avatarı
LoGaNiCT
Ziyaretçi
15 Haziran 2007       Mesaj #11
LoGaNiCT - avatarı
Ziyaretçi
seviyorum bu plus u ya
ses le msj yollamak gayet hoş olur hele birde tv deki konuşmalar komedi
Sponsorlu Bağlantılar
paylaşım için thanx
KurT - avatarı
KurT
Ziyaretçi
29 Haziran 2007       Mesaj #12
KurT - avatarı
Ziyaretçi
Teşekkürler.Çok iyi sesler mevcut.

Sponsorlu Bağlantılar
Bu arada sormak istediğim bir şey var.Call Of Duty oyunun ses efektlerini bulabilir miyiz acaba?Bir kaç yere baktım ama sonuç alamadımMsn Thinking
hasan bolluk - avatarı
hasan bolluk
Ziyaretçi
19 Kasım 2007       Mesaj #13
hasan bolluk - avatarı
Ziyaretçi
iyi güzelde arkadaşlardan bana farklı türkçe komik ses efektleri geliyo.cemyılmazdan ata demirerden kemal sunaldan başka paketler yokmu bunların hepsi şener şen

bana ninjalık yaptırmayın ulen diye bi ses efekti var ben o efektin yer aldığı sitenin linkini bilen arkadaşlardazn yardım istiyorum.aradığımı bitürlü bulamıyorum aacil yardım lütfen

ya arkadaşlar ben daha çok türkçe komik ses efektleri istiyorum.bunların hepsi şener şen yardım lütfen
Son düzenleyen hasan bolluk; 19 Kasım 2007 11:56 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
ahmetgns - avatarı
ahmetgns
VIP VIP Üye
19 Kasım 2007       Mesaj #14
ahmetgns - avatarı
VIP VIP Üye
Alıntı
hasan bolluk adlı kullanıcıdan alıntı

iyi güzelde arkadaşlardan bana farklı türkçe komik ses efektleri geliyo.cemyılmazdan ata demirerden kemal sunaldan başka paketler yokmu bunların hepsi şener şen

bana ninjalık yaptırmayın ulen diye bi ses efekti var ben o efektin yer aldığı sitenin linkini bilen arkadaşlardazn yardım istiyorum.aradığımı bitürlü bulamıyorum aacil yardım lütfen

ya arkadaşlar ben daha çok türkçe komik ses efektleri istiyorum.bunların hepsi şener şen yardım lütfen

SoundPack DB , Messenger Plus!'ın resmî ses paketi veritabanıdır. O sitede birçok Türkçe paket bulabilirsiniz.

Ancak site sadece İngilizce görüntülenebilir. Ayrıca sitedeki bir aksaklıktan dolayı çoğu sesi ön dinleyemiyorsunuz. Yıllardır böyle ve hala düzeltmiyorlar. Seslerini dinleyemediğiniz bir paket olursa, onu indirin ve Messenger'a alırken dinleme şansınız var ve ona göre almak istediğiniz sesleri seçebilirsiniz.

O şener şen seslerinden ben de bıktım, ne zaman rastgele ses indirsem onlardan biri çıkıyor. Çok kullanılan sesler listenin başına taşınıyor ve o yüzden o şener şen sesleri hiç aşağılara düşmüyor, lütfen mümkün olduğunca başka sesler gönderin de biraz çeşitlensin şu veritabanı.
Son düzenleyen ahmetgns; 6 Ocak 2008 02:34 Sebep: dinleyebiliyorsunuz yazmışım, dinleyemiyorsunuz olacaktı.
ahmetgns - avatarı
ahmetgns
VIP VIP Üye
11 Ocak 2008       Mesaj #15
ahmetgns - avatarı
VIP VIP Üye
Messenger Plus Ses Paketlerindeki (*.plp) her bir sesi mp3 dosyaları olarak ayırıp kaydeden bir program.

Kullanımı şöyle: Programı çalıştırdıktan sonra sizden bir ses paketi seçmenizi istiyor, sonra bir hedef belirtmenizi istiyor ve sonra da sesleri çıkartıyor. Sesler *.mp3 dosyaları olarak depolanıyor ve dosya ismi de sesin ismi olarak ayarlanıyor.

Ses paketini seçtikten sonra kaç tane sesin nereye çıkartılacağını söylüyor ve sizden onay istiyor, Evet'e basın.

Bazen "Şu ses için dosya oluşturulamadı, bu ses atlanacak" diye ingilizce bir uyarı veriyor, Tamam'a basacaksınız.

İşlem bittiğinde de kaç tane sesin nereye çıkartıldığını söylüyor, Tamam'a basın ve programdan çıkın.

Buradan indirin: http://www.msghelp.net/attachment.php?pid=422521
sıms35 - avatarı
sıms35
Ziyaretçi
3 Şubat 2008       Mesaj #16
sıms35 - avatarı
Ziyaretçi
evet karşı tarafda da plus olması lazım kı sesler ve grafıklerı görebılsın onun için plus eklentısını mutlaka arkadaşlar eklemelı faydalı Msn Happy
ahmetgns - avatarı
ahmetgns
VIP VIP Üye
30 Mayıs 2008       Mesaj #17
ahmetgns - avatarı
VIP VIP Üye
Messenger Plus!'ı kaldırırken tüm kullanıcıların tercihlerini ve dosyalarını kaldırmak da seçildiyse, Messenger Plus! daha sonra tekrar yüklendiğinde Ses Kütüphanesi'ndeki bütün ifade seslerinin kaybolduğu görülür. Bu program ses dosyaları dizininin silinmemiş olması şartıyla bütün sesleri tekrar ses kütüphanesine eklemeye yarar. Aşağıdaki bağlantıya gidin ve başındaki kocaman "Download Messenger Plus! Sound Library Fixer" yazan bağlantıya tıklayın. İndirdiğiniz zip dosyasını ayıklayıp içindeki programı çalıştırın. Nasıl kullanılacağı ilgili yazıda ayrıntılı bir şekilde anlatılıyor.

Messenger Plus! Sound Library Fixer (3.00.0021)
serkan32 - avatarı
serkan32
Ziyaretçi
28 Temmuz 2008       Mesaj #18
serkan32 - avatarı
Ziyaretçi
Msn plusda ses efektleri pc'de nereye kaydediliyor?
ahmetgns - avatarı
ahmetgns
VIP VIP Üye
29 Temmuz 2008       Mesaj #19
ahmetgns - avatarı
VIP VIP Üye
Alıntı
serkan32 adlı kullanıcıdan alıntı

Msn plusda ses efektleri pc'de nereye kaydediliyor?

Ses Efektleri derken herhalde İfade Sesleri demek istediniz.

XP için: C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Messenger Plus!\Custom Sounds
Vista için de buna benzer bir yerde olmalı.

Klasörleri görüntülemek için Araçlar > Klasör Seçenekleri penceresinden "Gizli dosya ve klasörleri göster" seçeneğini seçmeniz gerekir.
ALEV - avatarı
ALEV
Ziyaretçi
4 Ağustos 2008       Mesaj #20
ALEV - avatarı
Ziyaretçi
SLM arkadaşlar herkese iyi akşamlar msn ime yeni değişik ses ifadeleri arıyorum bulamadım Msn Sad

Msn Happy) tüh yaws resil oldummmm Msn Happy ifade sesleri demek istedim

acaba diyorum ki bu işin kolayına kaçsam da msn adresimi versem bana değişik ifade sesleri yollayabilirmisiniz... bu plus başımıza dert mi oldu eğlence mi anlamış değilim Msn Happy
Son düzenleyen ALEV; 5 Ağustos 2008 00:03 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi