Arama

Messenger Plus! - İfade Sesleri - Sayfa 3

Bu Konuya Puan Verin:
Güncelleme: 29 Mayıs 2011 Gösterim: 87.781 Cevap: 56
ahmetgns - avatarı
ahmetgns
VIP VIP Üye
5 Ağustos 2008       Mesaj #21
ahmetgns - avatarı
VIP VIP Üye
Alıntı
ALEV adlı kullanıcıdan alıntı

SLM arkadaşlar herkese iyi akşamlar msn ime yeni değişik ses ifadeleri arıyorum bulamadım Msn Sad

Bu konuyu bulmuşsunuz ama... Bütün konuyu okumuş olsaydınız ifade seslerinin kalbine giden yolu görürdünüz: Messenger Plus! - İfade Sesleri - Tekil Mesaj - MsXLabs Msn Happy
Alıntı

acaba diyorum ki bu işin kolayına kaçsam da msn adresimi versem bana değişik ifade sesleri yollayabilirmisiniz... bu plus başımıza dert mi oldu eğlence mi anlamış değilim Msn Happy

Bahsettiğiniz şey bu işin en zor yolu. Yukarıda bağlantısını verdiğim gönderiden gideceğiniz ses paketi veritabanından ses paketleri indirmek en kolay yol. Ondan biraz daha zor olanı, ses panelinde kategoriler altında mevcut seslerin en sonundaki ya da Ses Kütüphanesi penceresinin Yeni Ses menüsündeki "Rastgele bir ses al" seçeneklerini kullanmak... (kütüphane penceresinden alınan seslerin kategorileri de rastgeledir). En zor olanı da bir kişinin sesleri size birer birer göndermesi Msn Confused
Sponsorlu Bağlantılar
ALEV - avatarı
ALEV
Ziyaretçi
5 Ağustos 2008       Mesaj #22
ALEV - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar ne yaptımsa aradığım olmuyor ifade sesleri sadece animals sesleri aldım halbuki ben türkçe ve komik sesler istiyorum sener sen vs. dahil fark etmez türkçe olsun yeter recep ivedik hariç ben de ondan bıktım Msn Tongue

Sponsorlu Bağlantılar
soundPack DB den aldığım animal sesleri sadece oonlar da eh işte orda da biş yok ben mi bulamıyorum...İspanyolca var ama ben arapça tercih etsem daha iyi Msn Tongue

BANATÜRKÇE İFADE SESLERİİİİİİİİ Msn Tongue
Son düzenleyen ALEV; 5 Ağustos 2008 16:46 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
ahmetgns - avatarı
ahmetgns
VIP VIP Üye
9 Ağustos 2008       Mesaj #23
ahmetgns - avatarı
VIP VIP Üye
Alıntı
ALEV adlı kullanıcıdan alıntı

arkadaşlar ne yaptımsa aradığım olmuyor ifade sesleri sadece animals sesleri aldım halbuki ben türkçe ve komik sesler istiyorum sener sen vs. dahil fark etmez türkçe olsun yeter recep ivedik hariç ben de ondan bıktım Msn Tongue

soundPack DB den aldığım animal sesleri sadece oonlar da eh işte orda da biş yok ben mi bulamıyorum...İspanyolca var ama ben arapça tercih etsem daha iyi Msn Tongue

BANATÜRKÇE İFADE SESLERİİİİİİİİ Msn Tongue

Şu yazıyı inceleyin lütfen: Messenger Plus! - İfade Sesleri Alma / Verme - Tekil Mesaj - MsXLabs
levoank - avatarı
levoank
Ziyaretçi
3 Şubat 2009       Mesaj #24
levoank - avatarı
Ziyaretçi
ya bu ses kutuphanesındekı seslerı neden calmıyor

sadece yerlesık seslerı calıyo

karsı taraftada plus yukle 4.80.356
levoank - avatarı
levoank
Ziyaretçi
3 Şubat 2009       Mesaj #25
levoank - avatarı
Ziyaretçi

bunada bı bakabılırmısınız
ahmetgns - avatarı
ahmetgns
VIP VIP Üye
3 Şubat 2009       Mesaj #26
ahmetgns - avatarı
VIP VIP Üye
Alıntı
levoank adlı kullanıcıdan alıntı

bunada bı bakabılırmısınız

Ses kütüphanesinde sadece özel sesleri dinleyebilirsiniz. Yerleşik sesleri sadece ses panelinden dinleyebilir ve gönderebilirsiniz. Yerleşik sesin çalıp özel sesin çalmaması çok tuhaf. Ses ayarlarına tekrar bakmanızı öneririm. Hiçbir ifade sesi çalmıyor deseydiniz sorun muhtemelen ses sürücünüzdedir derdim. Yine de ses aygıtınızın sürücüsünü güncellemeyi deneyebilirsiniz. Sorunu daha net anlatırsanız sevinirim yani mesela arkadaşınızın size gönderdiği sesler çalıyor mu, sizin gönderdiğiniz sesler çalıyor mu vs.
levoank - avatarı
levoank
Ziyaretçi
3 Şubat 2009       Mesaj #27
levoank - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
ahmetgns adlı kullanıcıdan alıntı

Ses kütüphanesinde sadece özel sesleri dinleyebilirsiniz. Yerleşik sesleri sadece ses panelinden dinleyebilir ve gönderebilirsiniz. Yerleşik sesin çalıp özel sesin çalmaması çok tuhaf. Ses ayarlarına tekrar bakmanızı öneririm. Hiçbir ifade sesi çalmıyor deseydiniz sorun muhtemelen ses sürücünüzdedir derdim. Yine de ses aygıtınızın sürücüsünü güncellemeyi deneyebilirsiniz. Sorunu daha net anlatırsanız sevinirim yani mesela arkadaşınızın size gönderdiği sesler çalıyor mu, sizin gönderdiğiniz sesler çalıyor mu vs.

Ikımızdede plus yuklu 4.80.356
ben ona ses "ifade sesleri" kısmından ses efektlerı bolumunden yukledım bır sesı gonderırıken ekranda baska sekıller cıkıyor ve ses cıkmıyor
Messenger Plus! Sound]
Data{539C914B51E5}
gora1 
dıye bı yazı cıkıyo. Ama;
ifade sesleri" kısmından "yerleşik sesler kısmından yazan bır sesı mesela "hemen döneceğimi" sectımde o sen bendede karsı taraftada calıyor.

ahmetgns - avatarı
ahmetgns
VIP VIP Üye
4 Şubat 2009       Mesaj #28
ahmetgns - avatarı
VIP VIP Üye
Alıntı

Ikımızdede plus yuklu 4.80.356
ben ona ses "ifade sesleri" kısmından ses efektlerı bolumunden yukledım bır sesı gonderırıken ekranda baska sekıller cıkıyor ve ses cıkmıyor
Messenger Plus! Sound]
Data{539C914B51E5}
gora1 
dıye bı yazı cıkıyo. Ama;
ifade sesleri" kısmından "yerleşik sesler kısmından yazan bır sesı mesela "hemen döneceğimi" sectımde o sen bendede karsı taraftada calıyor.

Program Ekle veya Kaldır penceresinden Messenger Plus! Live'ın Kaldırıcısını çalıştırdıktan sonra oradan "Messenger'ı Onar" seçeneğini seçin. Açılan pencerede "Yüklü bütün scriptleri devre dışı bırak ve seçeneklerini sıfırla" seçeneğini işaretleyip onarın. Messenger'ı başlatıp deneyin. Sorun düzelmediyse aynı yeri tekrar açıp bu sefer de "Bütün Messenger Plus! kullanıcı tercihlerini varsayılanlarına sıfırla" seçeneğini işaretleyip onarın. Sorun bu sefer de düzelmediyse buraya tekrar yazın lütfen.
levoank - avatarı
levoank
Ziyaretçi
4 Şubat 2009       Mesaj #29
levoank - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
ahmetgns adlı kullanıcıdan alıntı

Program Ekle veya Kaldır penceresinden Messenger Plus! Live'ın Kaldırıcısını çalıştırdıktan sonra oradan "Messenger'ı Onar" seçeneğini seçin. Açılan pencerede "Yüklü bütün scriptleri devre dışı bırak ve seçeneklerini sıfırla" seçeneğini işaretleyip onarın. Messenger'ı başlatıp deneyin. Sorun düzelmediyse aynı yeri tekrar açıp bu sefer de "Bütün Messenger Plus! kullanıcı tercihlerini varsayılanlarına sıfırla" seçeneğini işaretleyip onarın. Sorun bu sefer de düzelmediyse buraya tekrar yazın lütfen.

malesef gene olmadı
sızde calısıyormu. eger ıstersenız benım maıl adresını eklersenız ordanda gorusebılırız. klay gelsın
ahmetgns - avatarı
ahmetgns
VIP VIP Üye
5 Şubat 2009       Mesaj #30
ahmetgns - avatarı
VIP VIP Üye
Alıntı

malesef gene olmadı
sızde calısıyormu. eger ıstersenız benım maıl adresını eklersenız ordanda gorusebılırız. klay gelsın

Bizde çalışıyor.

Sorun benim tahminimce şöyle bir şeyden kaynaklanıyor. Messenger'a müdahale eden bir program Messenger Plus!'ın özel ifade sesi gönderirken kullandığı özel metin içindeki bir karakteri değiştiriyor. Dolayısıyla Messenger Plus! gerekli metni göremediği için özel ses gönderme durumuna geçmiyor. Öyle bir program varsa onu bulup seçeneklerinden o ayarı iptal etmeyi ya da programı tamamen kaldırmayı deneyin.