Arama

Messenger Plus! - İfade Sesleri - Sayfa 4

Bu Konuya Puan Verin:
Güncelleme: 29 Mayıs 2011 Gösterim: 87.849 Cevap: 56
asteriks384 - avatarı
asteriks384
Ziyaretçi
1 Nisan 2009       Mesaj #31
asteriks384 - avatarı
Ziyaretçi
peki o sesleri cep telefonuna uygun biçime dönüştürebiliyor muyuz?
Sponsorlu Bağlantılar
ahmetgns - avatarı
ahmetgns
VIP VIP Üye
2 Nisan 2009       Mesaj #32
ahmetgns - avatarı
VIP VIP Üye
Alıntı
asteriks384 adlı kullanıcıdan alıntı

peki o sesleri cep telefonuna uygun biçime dönüştürebiliyor muyuz?

Bağlantısını verdiğim gönderide verilen program ile bir ses paketindeki özel ifade seslerini kolayca mp3 dosyalarına dönüştürebilirsiniz: Messenger Plus! - İfade Sesleri - Tekil Mesaj - MsXLabs Telefonun mp3 dosyalarını çalabilmesi telefon ile ilgili bir durumdur, eğer mp3 dosyalarını desteklemiyorsa, bu mp3 dosyalarını telefonun desteklediği bir ses dosyası biçimine dönüştürecek bir program aramalısınız. Google'dan muhtemelen bulursunuz.
Sponsorlu Bağlantılar
d8dd - avatarı
d8dd
Ziyaretçi
9 Haziran 2009       Mesaj #33
d8dd - avatarı
Ziyaretçi
ifade seslerini bir süredir sorunsuz kullanıyordum her ne olduysa şimdi bana yine geliyor fakat ben yollayamıyorum,sorun nedir anlamış değilim yardımcı olursanız sevinirim
ahmetgns - avatarı
ahmetgns
VIP VIP Üye
14 Haziran 2009       Mesaj #34
ahmetgns - avatarı
VIP VIP Üye
Alıntı
d8dd adlı kullanıcıdan alıntı

ifade seslerini bir süredir sorunsuz kullanıyordum her ne olduysa şimdi bana yine geliyor fakat ben yollayamıyorum,sorun nedir anlamış değilim yardımcı olursanız sevinirim

Siz göndermeye çalıştığınızda herhangi bir hata veriyor mu? Veriyorsa hatada ne yazıyor?
d8dd - avatarı
d8dd
Ziyaretçi
14 Haziran 2009       Mesaj #35
d8dd - avatarı
Ziyaretçi
herhangi bir hata vermiyor yolladığımda en ufak değişim yok ne ses gidiyor ne de uyarı veriyor
ahmetgns - avatarı
ahmetgns
VIP VIP Üye
14 Haziran 2009       Mesaj #36
ahmetgns - avatarı
VIP VIP Üye
Alıntı
d8dd adlı kullanıcıdan alıntı

herhangi bir hata vermiyor yolladığımda en ufak değişim yok ne ses gidiyor ne de uyarı veriyor

İlginç bir sorunmuş gerçekten. Önce Windows Live Messenger'ı sonra da Messenger Plus! Live'ı onarmayı, olmazsa bunları kaldırıp tekrar yüklemeyi dener misiniz? Doğrudan söyleyebileceğim bir çözüm önerim yok maalesef çünkü bildiğim bir sorun değil.
d8dd - avatarı
d8dd
Ziyaretçi
16 Haziran 2009       Mesaj #37
d8dd - avatarı
Ziyaretçi
plus ı onarmak sorunumu çözdü çok teşekkür ederim Msn Happy
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
29 Ağustos 2009       Mesaj #38
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
msn nin orjinal seslerini istiyorum daha önce seslere bir eklenti yapmıştım ama geri eski haline çevirmek istiyorum msn nin orjinal sesleri varsa bir paylaşırmısınız.....
UnknowN - avatarı
UnknowN
VIP VIP Üye
29 Ağustos 2009       Mesaj #39
UnknowN - avatarı
VIP VIP Üye
adszs

Bunu diğer Msn seslerinde de uygularmısın bakalım değişcekmı ?
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
3 Eylül 2009       Mesaj #40
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
levoank la aynı sorun bende d war.. sesleri herkes bana gönderdiğinde ben duyabiliorm fakat ben onlara gönderemiyorm ses kütüphanesindeki kayıtlı sesleri.. üstüne tıkladığımda sürekli güncelleme sayfası çıkıyo sesler için ama gönderilmiyo..ad kategori dil kriterleri çıkıyo,we altında bu ses genel dağıtım için işaretlenmiştir yazıo... yardımcı olursanz sewinirim..