peki o sesleri cep telefonuna uygun biçime dönüştürebiliyor muyuz?
Bağlantısını verdiğim gönderide verilen program ile bir ses paketindeki özel ifade seslerini kolayca mp3 dosyalarına dönüştürebilirsiniz: Messenger Plus! - İfade Sesleri - Tekil Mesaj - MsXLabs Telefonun mp3 dosyalarını çalabilmesi telefon ile ilgili bir durumdur, eğer mp3 dosyalarını desteklemiyorsa, bu mp3 dosyalarını telefonun desteklediği bir ses dosyası biçimine dönüştürecek bir program aramalısınız. Google'dan muhtemelen bulursunuz.
ifade seslerini bir süredir sorunsuz kullanıyordum her ne olduysa şimdi bana yine geliyor fakat ben yollayamıyorum,sorun nedir anlamış değilim yardımcı olursanız sevinirim
ifade seslerini bir süredir sorunsuz kullanıyordum her ne olduysa şimdi bana yine geliyor fakat ben yollayamıyorum,sorun nedir anlamış değilim yardımcı olursanız sevinirim
Siz göndermeye çalıştığınızda herhangi bir hata veriyor mu? Veriyorsa hatada ne yazıyor?
herhangi bir hata vermiyor yolladığımda en ufak değişim yok ne ses gidiyor ne de uyarı veriyor
İlginç bir sorunmuş gerçekten. Önce Windows Live Messenger'ı sonra da Messenger Plus! Live'ı onarmayı, olmazsa bunları kaldırıp tekrar yüklemeyi dener misiniz? Doğrudan söyleyebileceğim bir çözüm önerim yok maalesef çünkü bildiğim bir sorun değil.
msn nin orjinal seslerini istiyorum daha önce seslere bir eklenti yapmıştım ama geri eski haline çevirmek istiyorum msn nin orjinal sesleri varsa bir paylaşırmısınız.....
levoank la aynı sorun bende d war.. sesleri herkes bana gönderdiğinde ben duyabiliorm fakat ben onlara gönderemiyorm ses kütüphanesindeki kayıtlı sesleri.. üstüne tıkladığımda sürekli güncelleme sayfası çıkıyo sesler için ama gönderilmiyo..ad kategori dil kriterleri çıkıyo,we altında bu ses genel dağıtım için işaretlenmiştir yazıo... yardımcı olursanz sewinirim..