Arama

Messenger Plus! - İfade Sesleri - Sayfa 6

Bu Konuya Puan Verin:
Güncelleme: 29 Mayıs 2011 Gösterim: 87.851 Cevap: 56
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
12 Mayıs 2010       Mesaj #51
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Mrb formattan önce smileylerin ve plus ifade seslerinin yedeğini aldım. Smileylerde başarılı oldum fakat ifade seslerini ne yaptıysam halledemedim yani ses kütüphanesinde sesler gözükmüyor. Custom Sounds klasörünü -C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Messenger Plus!- buraya attım yanlış mı acaba?
Sponsorlu Bağlantılar
ahmetgns - avatarı
ahmetgns
VIP VIP Üye
22 Mayıs 2010       Mesaj #52
ahmetgns - avatarı
VIP VIP Üye
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

Mrb formattan önce smileylerin ve plus ifade seslerinin yedeğini aldım. Smileylerde başarılı oldum fakat ifade seslerini ne yaptıysam halledemedim yani ses kütüphanesinde sesler gözükmüyor. Custom Sounds klasörünü -C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Messenger Plus!- buraya attım yanlış mı acaba?

Evet yanlış bir yol izlemişsiniz. Formattan önce Ses Kütüphanesi aracılığıyla bütün seslerinizi bir ses paketi dosyası olarak kaydetmeniz mümkündü. Formattan sonra da o paketi geri yükleyebilirdiniz.

Sponsorlu Bağlantılar
Korkmayın, sizin durumunuz için geliştirilmiş yardımcı bir program daha var. Bu program, Custom Sounds klasörünü, o bulunduğu konumda bulup içini okur ve sesleri size gösterip dinleyip seçme şansı da sunarak sizin bunları tekrar Messenger içinde kullanmanızı sağlar. Messenger Plus! - İfade Sesleri - Tekil Mesaj - MsXLabs Buradan okuyup halledebilirsiniz.
Misafir111 - avatarı
Misafir111
Ziyaretçi
1 Haziran 2010       Mesaj #53
Misafir111 - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
batmaz619 adlı kullanıcıdan alıntı

selam arkadaşlar. ben yerleşik sesler tv sinema çocuk vs. seslerini gönderemiyorum hiçbir sesi gönderemiyor ki nadir gönderdiklermde oluyor.ne zaman göndersem :
msn plus: "sunucuya bağlanırken hata oluştu sonra deneyiniz...eğer sorun devam ederse güvenlik ayarlarınızı kontrol ediniz..".
hatası ile karşılaşıyorum arkadaşlar yardımcı olur musunuz ?

ben de bu sorunu yaşıyorum yardımcı olabilecek var mı acaba?
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
25 Eylül 2010       Mesaj #54
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
benım sorunum yollarken [girdiginiz komut tanınmadı] yazıor lütfen yardımcı olun
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
5 Şubat 2011       Mesaj #55
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
nasil yapion
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
16 Nisan 2011       Mesaj #56
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Arkadaşlar Aranızda Acaba Saat Sesi Olan Var Mı Tik Tak Gibi Acil Lazım Link verebilir misiniz acaba şimdiden sağolun...
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
29 Mayıs 2011       Mesaj #57
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Benim bir sorunum var en sonki messenger sürümünde plusdaki ifade seslerini karsıdakiler bana atıyor ben duyuyorum, ancak karşıya gönderdigimde ses bana çalıyor ve karşı tarafa gitmiyor.. Varmı bilen çözümü???