Arama

MSN'de Kişi Listesi Ekleme Sorunu - Sayfa 14

Bu Konuya Puan Verin:
Güncelleme: 7 Eylül 2012 Gösterim: 218.212 Cevap: 221
kızıl_melek - avatarı
kızıl_melek
Ziyaretçi
1 Eylül 2010       Mesaj #131
kızıl_melek - avatarı
Ziyaretçi
merhabalar bende son 3 gündür kimseyi ekleyemiyorum msn listeme ne bana onay mesajı gidiyor ne benim eklediğim kişilere. windowslive.com uzantılı adres kullandığım için oluyor sanıyorum çünkü hotmail uzantılı adresimde hiçbir sorun yok. ayrıca kimi eklersem ekleyim engellenmiş olarak görünüyor ne yapacağımı bilemiyorum.
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
2 Eylül 2010       Mesaj #132
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
''ahead Merhaba

Sponsorlu Bağlantılar
Msn'de ilk kez eklediğim kişiler listemde "engelli" olarak görünüyor. Üzerine sağ tıklayıp "engelle" deyip tekrar "kişinin engellemesini kaldır" dediğim zaman normale dönüyor. Her eklediğim kişi de aynısı oluyor ve daha önce hiç eklemediğim kişiler bunlar. "MSN'de Kişi Listesi Ekleme Sorunu" başlıklı topic'i inceledim ama yanıt bulamadım. Sizce sorun neden kaynaklanıyor olabilir? Bu sadece bende olan birşey mi, yoksa herkeste mi var? Yardımlarınız için teşekkürler. ''

Bu soruya cevap hala verilmemiş. Aynı sorun bende de var. Sorun ve çözüm nedir acaba?
kerimak - avatarı
kerimak
Ziyaretçi
2 Eylül 2010       Mesaj #133
kerimak - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

''ahead Merhaba

Msn'de ilk kez eklediğim kişiler listemde "engelli" olarak görünüyor. Üzerine sağ tıklayıp "engelle" deyip tekrar "kişinin engellemesini kaldır" dediğim zaman normale dönüyor. Her eklediğim kişi de aynısı oluyor ve daha önce hiç eklemediğim kişiler bunlar. "MSN'de Kişi Listesi Ekleme Sorunu" başlıklı topic'i inceledim ama yanıt bulamadım. Sizce sorun neden kaynaklanıyor olabilir? Bu sadece bende olan birşey mi, yoksa herkeste mi var? Yardımlarınız için teşekkürler. ''

Bu soruya cevap hala verilmemiş. Aynı sorun bende de var. Sorun ve çözüm nedir acaba?

aynı sorun bendede var hatta kişilerime davet gitmiyor sorunun cevabını bılen varsa yardımcı olsun lütfen ben çözersem sölerim sizede
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
3 Eylül 2010       Mesaj #134
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
yeni Windows Live Messenger da Anlık kişileri kaydet diye bi seçenek yok Kişiler seçeneğinin altında. nasıl yapacağım onu_?
turkuaz1985 - avatarı
turkuaz1985
Ziyaretçi
5 Eylül 2010       Mesaj #135
turkuaz1985 - avatarı
Ziyaretçi
slm ben ebuddy den kişi eklemeye çalışıorum kişi ekleme yeri,ne giriorum fakat kendi msn adresim çıkıyor silemiyorum ekleyemiyorum kimseyi yardım edermisiniz lütfen nasıl ekliceMsn Sad
burc ugur - avatarı
burc ugur
Ziyaretçi
6 Eylül 2010       Mesaj #136
burc ugur - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşkar benım msn nem ornek aa@aa.com baskasının msn si ornegın xx@xx.com diye birini ekliyorum hotmail kutusunda AA seninle arkadas olmak ıstıyor dıyor kımı eklersem ona arkadaslık gonderiyo otomatik nası düzeltebilirm bunu ?
KLAMP - avatarı
KLAMP
Ziyaretçi
10 Eylül 2010       Mesaj #137
KLAMP - avatarı
Ziyaretçi
S.a arkadaşlar destek@siteadi.com şeklinde Hotmail destekli Mail Hesabı aldım

Ancak karşılıklı olarak bir birimizin mail adresini eklemeden görüşemiyoz mesela birisi beni ekledimi bana herhangi bir ileti gelmiyor bu kişi sizi eklemek istiyor gibi

telefon yoluyla sizi ekledik diyolar bende mail adresini istiyorum ekliyorum iletişime geçmeden Kimseyle görüşemiyorum nasıl çözebilirim bu sorunu
jubjub - avatarı
jubjub
Ziyaretçi
13 Eylül 2010       Mesaj #138
jubjub - avatarı
Ziyaretçi
Yeni msn hesabımı açtığımda bazen kişilerden bazıları engellenmiş oluyor. Oysa engellemediğime eminim.Acaba yeni hesap olduğu için kişilerde sorun mu oluyor, yoksa hesabım mı çalınmış?Msn Surprised
jubjub - avatarı
jubjub
Ziyaretçi
13 Eylül 2010       Mesaj #139
jubjub - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
jubjub adlı kullanıcıdan alıntı

Yeni msn hesabımı açtığımda bazen kişilerden bazıları engellenmiş oluyor. Oysa engellemediğime eminim.Acaba yeni hesap olduğu için kişilerde sorun mu oluyor, yoksa hesabım mı çalınmış?Msn Surprised

Aynı sorunu yaşayan yok mu, yardım istiyorum lütfen...
CounterStrike - avatarı
CounterStrike
Ziyaretçi
14 Eylül 2010       Mesaj #140
CounterStrike - avatarı
Ziyaretçi
ya benmde 1 sorum olacak benim pc arızlanda ona format attım ve windows live messeger gitti ama bende yüklemek istedim setuba basıyorum şu hata cıkıor widows uptdate'i kullanarak en son Windows ınstaller sürümü karşıdan yükleyin ve sonra tekrar deneyin alttada ayrıntıları göstert kopat var ne ypacam ya