ya lütfen biri yardım etsin 2 gündür debeleniyorum yok yok olmuyor o koca reklam panosu her yolu denedim A-Patch140rc1b8_WLM denedim A-Patch140rc2b22_WLM denedim messpatch-g5-8513021018 denedim WLMUniversalPatcherPlusPlus101 denedim olmuyor ne yaptıysam gitmiyor reklam başka bildiğiniz bi yöntem var mı _?
Kullandığınız Windows Live Messenger sürümünü derleme numarası ile birlikte yazar mısınız?
Sponsorlu Bağlantılar
Başlat > Ayarlar > Denetim Masası > Program Ekle veya Kaldır > Windows Live Messenger > Değiştir (Destek bilgisi için burayı tıklatın.) > Onar işlemini uyguladıktan sonra yeniden deneyin.
valla ustad ne desem az sayenızde o bıktıgım reklamlardan ve dıger ozellıklerınden kurtuldum. suan harıka bı WLM 8.5 e sahıbım.emeklerınıze saglık.supersınız
selam. ben az önce 8,5 finalı yükledim .çok güzel çalışıyor üstüne messpact yükledim oda süper oldu.Yalnız a-patc i yükledim .. Listemde birisinin üstüne tıklayıp konuşma penceresi açmak istediğimde.Bağlantı kurulamadı mı ne öyle bişi yazıyor ve pencereyi açmıyor..( TAM HATırlamıyorum şimdi.programı kaldırdım şuan ).nİye böyle birşey olmuş olabilir ?