arklaş çok güzel program teşekkürler ..bişey rica edecem .. 8.5 için çoklu oturum ..plus yada discovery varmı lütfen benimle paylaşırmısınızzz
yazmış olduğunuz konu 8.5 için çoklu oturumla ilgili bir konudur. ayrıca plus ve mdl forumda mevcut. her iki programında çoklu oturum açma özelliği vardır.
ya bende yükledim ama taskbarda biri bişey yazınca yanıp sönüyodu eskiden şimdi o gitti bi çözüm lüften discovery de o seçenek kapalı oysaki. parlama seçeneği başka nerden açılır???
ya bende yükledim ama taskbarda biri bişey yazınca yanıp sönüyodu eskiden şimdi o gitti bi çözüm lüften discovery de o seçenek kapalı oysaki. parlama seçeneği başka nerden açılır???
sp3 bu özellik mevcut ama şuan beta sürüm ile uyumlu değil isterseniz deneyin belki çalışır bu özellik.
ben daha önce indirmiştim bunu ama çoklu ortam gene açamadım nasıl olacak anlamadım. Varmı yardım edebilecek. çoklu oturum açmak demek birden fazla msn adıyla oturum açmak demek değil mi? eğer öyleyse ben beceremedim ya da çalışmıyor bilgi bekliyorum arkadaşlar mümkünse eğer.