sanalmelek benimde pc de bu virüsten var ileti sayfaları fln çıkarıyo pc iyice manyaklaştı..ben sizin yazdığınız yöntemi demeneye çalıştım ama benim pc de çalıştır yanıt vermiyo yönetici tarafından devredışı bırakıldı yazıyo sizce ne yapmalıyım..
şimdiden tsklr.. )))arkadasım sana biir program vercem onu kur suan internete verdik benden kıyak olsun.dua etceksin.otomatik format
ComboFix (14-04-2010) Son Sürüm indir bu linki web sayfana yaz.ilk cıkana tıkla.ve su yazıya tıkla tekrar. <......
Yükleme işlemi başlamıyor ise...
Yükleme işlemi başlamaz ise direkt yükleme adresi için tıklayınız. ve kaydet yap kurulum tamamlandıktan sonra.calıstır.ve sadece bekle.gelen herseye evet demen yeterli.bütün hayatı bulup sistemi eski haline getırıyor.yöneticiniz engellenmiş .bilgisayarınızda casus yazılımlar .dedıgımı yap dua etceksin.bütün virüsleri trojenleri truva atlarını nob virüsleri.sistem hatalarını kısacası herseyı temizler eski haline getirir.sen sadece sigaranı yak ve bekle 10 dk işlem bitti hayırlı olsun.kimseye yapmam bu kıyagı.demirhan34