Arama

Windows Live Web Etkinlikleri - Sayfa 2

Bu Konuya Puan Verin:
Güncelleme: 18 Aralık 2010 Gösterim: 9.064 Cevap: 13
jaws - avatarı
jaws
Ziyaretçi
23 Mayıs 2010       Mesaj #11
jaws - avatarı
Ziyaretçi
face eklentisi yetiyo
Sponsorlu Bağlantılar
pasha16 - avatarı
pasha16
Ziyaretçi
25 Mayıs 2010       Mesaj #12
pasha16 - avatarı
Ziyaretçi
arkadaslar acil bi durum var. biliyorum orta yere yazmamam gerektigini. msn sole bi hata verdi: uygulama yan yana yapılandırması dogru olmadıgından başlatılamadı. acil yardımcı olursanır sevinirim googlede butun gece arastırdım hiç bi cozum bulamadım. özle msjla yada buradan bildirirseniz cozumu cok sevinirim...
Sponsorlu Bağlantılar
erknakr - avatarı
erknakr
Ziyaretçi
31 Mayıs 2010       Mesaj #13
erknakr - avatarı
Ziyaretçi
Benim sorun hala düzelmedi internette araştırdım benden başka herkeste normal mi?
The Unique - avatarı
The Unique
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2010       Mesaj #14
The Unique - avatarı
Kayıtlı Üye
spacer WLM spacer spacer takes the workspacer spacer button spacer
  • Arkadaşlarınız ve aileniz çok sayıda sosyal ağ ve paylaşım sitesi kullandığından, gerçekten önemli güncelleştirmeleri takip etmek zor olabilir. Messenger bu nedenle çevrimiçi sosyal dünyanızdaki karışıklığın üstesinden gelmeye yardımcı olacak şekilde tasarlanmıştır.
spacer spacer
  • Facebook, MySpace, LinkedIn, ve diğerlerini ekleyerek, arkadaşlarınızın güncelleştirmelerini en çok görmek istedikleriniz vurgulanmış olarak bir yerde görün.
  • YouTube, Flickr, WordPress, Yelp ve diğer birçok sitede yaptıklarınızı öğrenmelerini sağlayarak Messenger arkadaşlarınızla daha fazla paylaşımda bulunun. spacerspacerspacer spacer
  • Telefonunuzda Messenger ile mobil olun — Windows Phone, Nokia, iPhone ve diğerlerine yönelik uygulamalarla.
  • Windows XP için Messenger'daki yenilikleri görün! spacer
  • Windows 7 veya Windows Vista mı kullanıyorsunuz? Yeni Messenger 2011 çevrimiçi sosyal dünyanızla iletişimi sürdürmeyi daha da kolay hale getirir ve HD görüntülü sohbet*, daha zengin fotoğraf paylaşımı gibi yeni özellikler sağlar. Yeni Messenger'ı edinin! spacer
spacer spacer spacer your people
Bir bildiğim varsa hiç bir şey bilmediğimdir. (: