Arama

E-Mail (MSN) - Şifre/Hesap Kurtarma - Sayfa 6

Bu Konuya Puan Verin:
Güncelleme: 3 Şubat 2013 Gösterim: 253.895 Cevap: 80
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
27 Ekim 2011       Mesaj #51
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
merhaba ben o soruları cevaplıyorum sorun yok'ancak alt tarafta bu doğrulama sorularıyla birlikte ödeme bilgileri adı altında kredi kartı no su istiyor yani üzretlimi bi dalavere olmasın diye bilgi vermedim haliyle.üstte mail adresleri'en son kullandıınız parola'gönderdiğiniz son 5 mail içeriği alttada ödeme bilgileri başlığı altında kredi kartı bilgileri istiyor bu ne lanet hataymıs bugune kadar btn hataları düzelttim bunda çakıldım.benm morel sıfr sıfr sıfr:=))Msn Sad(
Sponsorlu Bağlantılar
BrookLyn - avatarı
BrookLyn
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2011       Mesaj #52
BrookLyn - avatarı
Kayıtlı Üye
Hesap kurtarma sayfalarının hiç bir kısımında Kredi Kartı bilgisi istenmemektedir. Herhangi bir yere kredi kartı bilgilerinizi girmeyiniz.

Sponsorlu Bağlantılar
Bunların dışında, daha öncede belirttiğim gibi, eğer gizli sorunuzun cevabını bilmiyorsanız, alternatif e-posta adresinizde kayıp ise geriye tek bir ihtimaliniz kalıyor o'da ilk sayfada belirttiğimiz hotmail'in size sunduğu dilekçe tarzı hizmettir. Buraya girilen bilgiler çalınan\kaybolan e-posta adresinize ait olduğu anlaşılır ise e-mail adresiniz tekrar size teslim edilir.

Bu dilekçe hizmetinden de faydalanamanız halinde e-mail hesabınızı kurtarabileceğiniz başka hiç bir yol bulunmamaktadır.

BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 2 üye beğendi.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
15 Kasım 2011       Mesaj #53
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ya ben musterı destegını 3 defa denedım ama olmadı vermıolar eskı 4 sıfremı yazdım adımı dogum tarıhımı memleket felan hepsını yazdım ama olmadı
ahmetgns - avatarı
ahmetgns
VIP VIP Üye
15 Kasım 2011       Mesaj #54
ahmetgns - avatarı
VIP VIP Üye
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

ya ben musterı destegını 3 defa denedım ama olmadı vermıolar eskı 4 sıfremı yazdım adımı dogum tarıhımı memleket felan hepsını yazdım ama olmadı

Sadece bu bilgileri değil posta kutularınızdaki e-posta iletileri hakkında da bilgi verin. O sayfada "Hotmail Bilgileri" başlığı altındaki tüm kutucukları doldurmaya çalışın. Bunlar eksik olarak peşpeşe bu yola başvurmanız hakkınızda olumsuz düşünmeye de yol açabilir ve artık gönderdiğiniz istekleri göz ardı etmeye başlayabilirler. Bu yüzden her şeyi eksiksiz doldurup bir daha deneyin.
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
21 Kasım 2011       Mesaj #55
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşım 2.yolu denedim farklı bir msn adresi veriyorum ve oraya bu işlem icin sıra no diye mail alıyorum daha sonra ne yapmam gerekiyor lütfen yardımcı olurmusun şimdiden allah razı olsun
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
3 Aralık 2011       Mesaj #56
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
orta kantin üyeliği nasıl silinir yada en azından nasıl dondurulur,baktım sayfaya sürekli ama bi türlü link göremedimMsn Sad
awarahoon82 - avatarı
awarahoon82
Ziyaretçi
6 Aralık 2011       Mesaj #57
awarahoon82 - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar öncelikle selamlar.benim bir msn adresim vardı.adresi hatırlıyorum ama şifreyi hatırlayamıyorum ve ayrıca alternatif e postasınıda hatırlayamıyorum.bunu bulmama çözüm varmı ilk olarak sizlerden bunu öğreneyim .izninizle daha sorum olacak sizlere .şimdiden teşekkürler !!!
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
21 Aralık 2011       Mesaj #58
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
merhaba bilgisayaramın msnden email kutusundan emailleri açamıyorum şifre içerik kutusu çıkıyor parola istiyor onu nasıl düzeltte bilirim bilemiyorum msn parolamı giriyorum yanlış parola yazıyor anlamadım bende sorunm ne olabilir nasıl tekrar açabilirim emailleimi okumak için
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
25 Aralık 2011       Mesaj #59
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
https://windowslivehelp.com/PasswordReset.aspx ◄ Bu Sefer Buraya Giriniz
Karşınıza Gelen Sayfada Hiç Bir Yere Tıklamadan Aşağıdan Devam Butonuna Tıklayınız

Kaynak: E-Mail (MSN) - Şifre/Hesap Kurtarma

bu kısımda devam butonu çıkmıyo?
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
25 Aralık 2011       Mesaj #60
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar bu dilekçe hizmeti için bi link verebilir misiniz ben bi türlü ulaşamadım