Arkadaşlar Windows live messenger'in 2009 serisinde bir problem yaşıyorum.
Görüntülü konuşma butonuna bastıgım an Messenger donuyor ve Görev yöneticisinden işlemi sollandırana kadarda kapatılamıyor. Yeni çıkan sürüme geçmek istemiyorum cünkü onda çok eksiklikler var 2011 sürümünde kamera sorunu yok. Ancak dedigim gibi 2011 pek iyi değil. 2009 da böyle bir sorun yaşıyorum yardımcı olabilirseniz cok makbule geçer
Sponsorlu Bağlantılar
Edward arkadaşımızın açtıgı bu konuda Kendi sorunuma uygun bir çözüm bulamadım.
Başka bir hesap kullanarak oturum açın ve farklı bir kişiye kamera açmayı deneyin. Ayrıca kamerayı kaldırıp yeniden kurmayı, farklı bir USB girişine bağlamayı deneyin.
Arkadaşlar Ben Kamera Karşı tarafa gönderiyorum herşey güzel kabul ediyor.ekranda kendi görüntüm var hatta bağlantı olduğu için yavaşlıyor bile,karşı tarafın görüntüsü var ama gel gelelim karşı tarafa görüntüm gitmiyor.şimdi
1- hergün konuştugum kişiyle görüşüyorum(sürüm farkından dolayı diyebilirsiniz-ama 2 gün öncesine kadar hergün görüşebiliyordum)
2- önce msn i yeniden kurunca açılıyordu.şimdi açılmıyor
3- kişimin görünümünü göster işaretli
4- görüntü aygıtlarını kuruyorum msn den olmuyor
5- kameranın en güncel driverlerını tekrar yukledım olmadı
vallahi internette buldugum yöntemleri denedim eğer bunların haricinde yardımınız olursa çok sevinirim.eminim sorun çok ufak ama çözemedim.
Merhaba arkadaşlar, aynı sorunu yaşayan biri olarak bir kaç sayfa önce bir kaç arkadaşın paylaştığı yolu denedim ve sorun çözüldü.
WLM'a sağ tıklayarak özellikler'den uyumluluk başlığına gelip "Bu programın çalıştırılacağı uyumluluk modu"nu Windows Server 2008 (sp 1)'e getirdim. Onaylayarak çıktıktan sonra msn'i açtığımda kamera çalışmaktaydı
Teşekkürler mxlabs.