Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı Yok olmuyor bir türlü.. Verdiğiniz 2 adresteki yazılanları teker teker denedim olmadı... Birde başkası bana kamera daveti gönderdiğinde bende "Video kartınızın sürücüsü görüntülü arama özelliğini desteklemiyor. Lütfen bunun yerine sesli aramayı deneyin." gibi bir mesaj veriyor... Ne alaka anlamadım... Bi sorun olsa ses ve görüntü kurulumunda kamerayı göstermezdi ama gösteriyor...
Ekran kartınızın en güncel sürücüsünü yüklemeyi deneyin.
Alıntı
martkedisi adlı kullanıcıdan alıntı Dün Windows güncelleştirmeleri sırasında istemeden WLM 2011'i de yükledim, pencere açmaya çalıştığımda donuyor, (Yanıt Vermiyor) uyarısını veriyordu, sildim. Bir önceki sürüme geri dönmeye çalıştım ama sürekli güncelleştirmemi söyledi en sonunda pes ettim, yüklemeye çalıştım ama sürekli yükleme sonunda hata vermeye başladı.
Problemi öğrenemedim ama normal indirdiğim 133 mb'lık kurulum %100'e geldikten sonra tekrar başa atıyor sonunda da hr:0x80040001 gibi bir hata veriyor, çözümlerine baktım fakat çok cevap yoktu.
En son güncelleştirmeleri yaptım ama hala aynı hatayı veriyor. Windows 7 64-bit kullanıyorum.
Eski sürümler için şu konudaki bağlantıları inceleyin:
(MSN) Windows Live Messenger - Live Messenger - Windows Messenger Sürümleri
WLM 2011'i ilk mesajda bulunan Rapidshare bağlantısını kullanarak indirebilirsiniz.
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı bu msni nasıl silebilirim.bilgisi olan varsa yardım edebilir mi lütfen.cidden çok kötü kullanışsız 
Program Ekle veya Kaldır'dan Windows Live Temel Parçalar'ı bulup Değiştir/Kaldır tuşuna tıklayarak kaldırabilirsiniz. İşe yaramazsa:
Windows Live Messenger'ı Tamamen Nasıl Kaldırırım? Alıntı
azg21 adlı kullanıcıdan alıntı Arkadaşlar Bu Yeni Sürümde Kişiyi Nasıl Engelliyoruz Ben Öyle Bi Seçenek Göremedim. Yardımcı Olabilirmisiniz ???
Kişi engelleme yerine "kişiye çevrimdışı görünme" seçeneği mevcut. Bu seçeneği kullanmanız gerekiyor.