Arama

Windows Live Messenger 2011 - Sayfa 17

Bu Konuya Puan Verin:
Güncelleme: 13 Temmuz 2012 Gösterim: 224.320 Cevap: 319
cizcik - avatarı
cizcik
Ziyaretçi
15 Kasım 2010       Mesaj #161
cizcik - avatarı
Ziyaretçi
yaklasik 2 aydir kullaniyorum hos kullanimli ve daha guvenli tek sorun msn listesini aktaramamak
Sponsorlu Bağlantılar
abidins - avatarı
abidins
Ziyaretçi
16 Kasım 2010       Mesaj #162
abidins - avatarı
Ziyaretçi
Windows 7 Ultimate N kullanıcıyım.Bilgisayarıma windows live essentials 2011 yükledim.İleti alma sesi,e-posta geldiğinde uyarı sesi,oturum açtığımda veya birisi oturum açtığında uyarı sesleri çıkmıyor.Yardım eden arkadaşlara şimdiden teşekkürler...
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
17 Kasım 2010       Mesaj #163
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkadaslar messenger 9 a geri donmek isterseniz oncelikle tum yeni windows live parcalarini programlardan kaldirdiginizdan emin olun. ayni hata veriliyorsa messengere kaldırırken bir hata yapmıssınız demektir. o zaman kayit defterinden windows live anahtarlarini arayip hepsini silin. Nasil yapilacagini bilmeyenler icin; windowsun arama kutucuguna regedit yazip enterlayin sonra cikan pencerede menulerde bul secenegi var bula tiklayip "windows live" yazısını arayin sol sutun da windows live yazan dosyalari secili hale getirip delete yapin enterlayin bu kadar yalniz kayit defterinde bir tane anahtar yok arayip hepsini bulun.
aheng41 - avatarı
aheng41
Ziyaretçi
20 Kasım 2010       Mesaj #164
aheng41 - avatarı
Ziyaretçi
mrb arkadaşlar benim soırunum msn var kurulu ama açılmıyor msn yi kaldırmak istiyom yeniden kurayım ama kaldıramıyorum ekle kaldırdan sebebi nedir acaba bana cevap yazarsanız çok ama çok sevinirim şimdide tşk ederim iyi bayramlarMsn Happy
ferkut - avatarı
ferkut
Ziyaretçi
24 Kasım 2010       Mesaj #165
ferkut - avatarı
Ziyaretçi
"Beni hatırla" olmaması büyük eksiklik. Her seferinde isim yazmak zahmetli...
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
26 Kasım 2010       Mesaj #166
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
kolay gelsin windows live 2011 sürüm güncellemesi yaptım ( pc nin kendi güncellemesi , Vista ) ancak msn'in üzerine tıkladğım zaman msn açılmıyor
gagged - avatarı
gagged
Ziyaretçi
26 Kasım 2010       Mesaj #167
gagged - avatarı
Ziyaretçi
ARKADAŞLAR ACİL YARDIMA İHTİYACIM VAR.
TOSHİBA NOTEBOOK PC'M VAR.
VİSTA YÜKLÜ VE BUGÜN GÜNCELLEŞTİRME GELDİ.
YÜKLEDİM WİNDOWS LİVE 2011 YÜKLENDİ.
SİMGENİN ÜZERİNE TIKLADIĞIM ZAMAN HİÇ BİR İŞLEV GÖSTERMİYOR.
NE YAPMAM LAZIM? ACİL YARDIM
wrongday - avatarı
wrongday
Ziyaretçi
28 Kasım 2010       Mesaj #168
wrongday - avatarı
Ziyaretçi
Msn plus için kesin olarak bi çıkış tarihi var mı ? Ayrıca Msn plusla ne gibi özellikler gelicek bi bilginiz var mı ? Extra özellikler vs. Vede Nick değiştirme renkli nick olucak mı ?Msn HappyMsn Happy
ahmetgns - avatarı
ahmetgns
VIP VIP Üye
28 Kasım 2010       Mesaj #169
ahmetgns - avatarı
VIP VIP Üye
Alıntı
wrongday adlı kullanıcıdan alıntı

Msn plus için kesin olarak bi çıkış tarihi var mı ? Ayrıca Msn plusla ne gibi özellikler gelicek bi bilginiz var mı ? Extra özellikler vs. Vede Nick değiştirme renkli nick olucak mı ?Msn HappyMsn Happy

WLM 2011 uyumlu Messenger Plus! Live için kesin bir çıkış tarihi olmamakla birlikte Aralık ayında çıkacağı Ekim ayında yazılmıştı. Ancak herhangi bir faaliyet (test, çeviri vs.) yapılmadı. Ne özellikler olacağı bilinmiyor ama nick değiştirmeyi Messenger Plus!'ın eklemesi zor görünüyor.
wrongday - avatarı
wrongday
Ziyaretçi
28 Kasım 2010       Mesaj #170
wrongday - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
ferkut adlı kullanıcıdan alıntı

"Beni hatırla" olmaması büyük eksiklik. Her seferinde isim yazmak zahmetli...

Beni hatırla seçeneği mevcut Msn Happy