Windows 7 Ultimate N kullanıcıyım.Bilgisayarıma windows live essentials 2011 yükledim.İleti alma sesi,e-posta geldiğinde uyarı sesi,oturum açtığımda veya birisi oturum açtığında uyarı sesleri çıkmıyor.Yardım eden arkadaşlara şimdiden teşekkürler...
arkadaslar messenger 9 a geri donmek isterseniz oncelikle tum yeni windows live parcalarini programlardan kaldirdiginizdan emin olun. ayni hata veriliyorsa messengere kaldırırken bir hata yapmıssınız demektir. o zaman kayit defterinden windows live anahtarlarini arayip hepsini silin. Nasil yapilacagini bilmeyenler icin; windowsun arama kutucuguna regedit yazip enterlayin sonra cikan pencerede menulerde bul secenegi var bula tiklayip "windows live" yazısını arayin sol sutun da windows live yazan dosyalari secili hale getirip delete yapin enterlayin bu kadar yalniz kayit defterinde bir tane anahtar yok arayip hepsini bulun.
mrb arkadaşlar benim soırunum msn var kurulu ama açılmıyor msn yi kaldırmak istiyom yeniden kurayım ama kaldıramıyorum ekle kaldırdan sebebi nedir acaba bana cevap yazarsanız çok ama çok sevinirim şimdide tşk ederim iyi bayramlar
ARKADAŞLAR ACİL YARDIMA İHTİYACIM VAR.
TOSHİBA NOTEBOOK PC'M VAR.
VİSTA YÜKLÜ VE BUGÜN GÜNCELLEŞTİRME GELDİ.
YÜKLEDİM WİNDOWS LİVE 2011 YÜKLENDİ.
SİMGENİN ÜZERİNE TIKLADIĞIM ZAMAN HİÇ BİR İŞLEV GÖSTERMİYOR.
NE YAPMAM LAZIM? ACİL YARDIM
Msn plus için kesin olarak bi çıkış tarihi var mı ? Ayrıca Msn plusla ne gibi özellikler gelicek bi bilginiz var mı ? Extra özellikler vs. Vede Nick değiştirme renkli nick olucak mı ?
Msn plus için kesin olarak bi çıkış tarihi var mı ? Ayrıca Msn plusla ne gibi özellikler gelicek bi bilginiz var mı ? Extra özellikler vs. Vede Nick değiştirme renkli nick olucak mı ?
WLM 2011 uyumlu Messenger Plus! Live için kesin bir çıkış tarihi olmamakla birlikte Aralık ayında çıkacağı Ekim ayında yazılmıştı. Ancak herhangi bir faaliyet (test, çeviri vs.) yapılmadı. Ne özellikler olacağı bilinmiyor ama nick değiştirmeyi Messenger Plus!'ın eklemesi zor görünüyor.