Alıntı
labrador582 adlı kullanıcıdan alıntı merhaba arkadaslar msn nin sonsürümü 11 yükledim discover bunda calısmıyormu?
Henüz uyumlu MessengerDiscovery sürümü bulunmamaktadır.
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı yazı formatını değiştirebileceğim bir menü varmı ?
Konuşma penceresinde sağ alt köşedeki ok sembolüne tıkladığınızda "Yazı tipini değiştir" seçeneğini göreceksiniz.
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı Arkadaşlar merhaba,
Windows Vista 32 Bit işletim sistemi kullanıyorum. Yeni msni kurmayı denedim Service Pack 1 ve 2'nin gerekli olduğunu söyledi. Kurdum. Windows güncelleştirmeleri gerçekleştirilmesi gerektiğini söyledi onlarıda kurdum. En nihayetinde MSN'i de kurmayı başardım.
Buraya kadar herşey tamamdı ama:
MSN'i açmaya çalıştığımda ekranda "Başlatılıyor" yazısını görebilmeme rağmen kişi listem gelmiyor. Yani MSN açılmıyor. Fakat birisi bana MSN'de yazdığında o yazı bana sorunsuz ulaşıyor ancak ben ona karşılık veremiyorum. 3-4 dakika sonra MSN kapanıyor ve sorun onarma penceresi çıkıyor.
Defalarca silip kurmama rağmen durum aynı. Sizce ne yapmalıyım?
Kişi listesi sorunları için Contacts klasörlerini silmeniz gerekiyor:
Windows Live Messenger'ı Tamamen Nasıl Kaldırırım? Alıntı
leejyoner adlı kullanıcıdan alıntı dediğiniz şekilde tekrar yüklemeyi denedim ama güncelleme sisteminiz için geçerli değil diyor yardım ederseniz sevinirim
Vista güncelleştirmelerinin tümünü yüklediğinizden emin olun:
Microsoft Windows Update