Alıntı
gokhanayan adlı kullanıcıdan alıntı Arkadaşlar ben wlm 2011 kullanıyorum. Yeni yükledim ama birisi bana dosya gönderemiyor msn den nasıl bu sorunu çözerim. A-patch kuruludur.
Yamanın yaptığı değişiklikleri geri almayı deneyin. Daha sonra dosya aktarımıyla alakalı olmayan özellikleri aktif ederek yamayı uygulayın.
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı Merhabalar Hocam,
Bende uzun süredir 2011 kullanıyorum sizinde vermiş olduğunuz en son güncellemesinide yaptım fakat gözüme çarpan iki adet problem mevcuttur. İlki bir msn açıkken tekrar başka bir msn açmak için tıkladığımda otomatik olarak aynı msnle oturum açıyor ve seçeneklerde otomatik oturum aç işaretli değildir. Diğer problem ise çok ilginç 4-5 tane msn denedim hepsinde problemsiz tüm seçenekler çalışıyor fakat bir adresimde ismimin yanına tıkladığımda hiçbir seçenek penceresi açılmıyor oturumu bile alt tuşuna basarak kapatabiliyorum sadece tek bir msn de yapıyor bunu bir türlü çözemedim.. yardımcı olabilirseniz şimdiden çok teşekkürler..
İlk sorun, aslında bir sorun değil. İkinci MSN işlemi açıldığında oturumunuzu kapatabilirsiniz, önceki MSN işlemindeki oturumunuz kapanmaz. Bu sayede farklı bir adresle oturum açabilirsiniz.
Diğer sorun için hesaplarla alakalı klasörleri silmenizi önereceğim. Sorun yaşadığınız hesaba ait klasörleri silmeyi deneyin. Şu konuda hangi klasörler olduğu gösteriliyor:
Windows Live Messenger'ı Tamamen Nasıl Kaldırırım?