Arama

Windows Live Messenger 2011 - Sayfa 23

Bu Konuya Puan Verin:
Güncelleme: 13 Temmuz 2012 Gösterim: 224.165 Cevap: 319
leonid - avatarı
leonid
Ziyaretçi
23 Ocak 2011       Mesaj #221
leonid - avatarı
Ziyaretçi
7.5 8.5 ve 8.1e verdiğiniz o iki patch yok mudur??of of şimdide bu dert cıktı..
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
23 Ocak 2011       Mesaj #222
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ben daha yüklemedim yorumlar pek iç açıcı değil tavsiye eder misiniz arkadaşlar?
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
24 Ocak 2011       Mesaj #223
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
yav herşeyi anladımda ben xp kullanıcısıyım banada gliyor bu güncelleme oturum açamıyorum yeni sürüm var yüklemek istermisin hayır desem açmıyor evet desem xp ye uygun değil diyor Msn Confused
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
24 Ocak 2011       Mesaj #224
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

yav herşeyi anladımda ben xp kullanıcısıyım banada gliyor bu güncelleme oturum açamıyorum yeni sürüm var yüklemek istermisin hayır desem açmıyor evet desem xp ye uygun değil diyor Msn Confused

XP kullanıcılarının bu sürüme güncellemesi gerekiyor:
Windows Live Messenger 14.0.8117.416

Eski sürümleri kullanmak isteyenler bu konuya göz atabilirler:
Eski ve Yeni Messenger Sürümleri - Download
Son derece gururlu insanlar, susmayı ve yalnızlığı sever.
gokhanayan - avatarı
gokhanayan
Ziyaretçi
25 Ocak 2011       Mesaj #225
gokhanayan - avatarı
Ziyaretçi
Arkadaşlar ben wlm 2011 kullanıyorum. Yeni yükledim ama birisi bana dosya gönderemiyor msn den nasıl bu sorunu çözerim. A-patch kuruludur.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
26 Ocak 2011       Mesaj #226
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Merhabalar Hocam,
Bende uzun süredir 2011 kullanıyorum sizinde vermiş olduğunuz en son güncellemesinide yaptım fakat gözüme çarpan iki adet problem mevcuttur. İlki bir msn açıkken tekrar başka bir msn açmak için tıkladığımda otomatik olarak aynı msnle oturum açıyor ve seçeneklerde otomatik oturum aç işaretli değildir. Diğer problem ise çok ilginç 4-5 tane msn denedim hepsinde problemsiz tüm seçenekler çalışıyor fakat bir adresimde ismimin yanına tıkladığımda hiçbir seçenek penceresi açılmıyor oturumu bile alt tuşuna basarak kapatabiliyorum sadece tek bir msn de yapıyor bunu bir türlü çözemedim.. yardımcı olabilirseniz şimdiden çok teşekkürler..
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
26 Ocak 2011       Mesaj #227
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Alıntı
gokhanayan adlı kullanıcıdan alıntı

Arkadaşlar ben wlm 2011 kullanıyorum. Yeni yükledim ama birisi bana dosya gönderemiyor msn den nasıl bu sorunu çözerim. A-patch kuruludur.

Yamanın yaptığı değişiklikleri geri almayı deneyin. Daha sonra dosya aktarımıyla alakalı olmayan özellikleri aktif ederek yamayı uygulayın.

Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

Merhabalar Hocam,
Bende uzun süredir 2011 kullanıyorum sizinde vermiş olduğunuz en son güncellemesinide yaptım fakat gözüme çarpan iki adet problem mevcuttur. İlki bir msn açıkken tekrar başka bir msn açmak için tıkladığımda otomatik olarak aynı msnle oturum açıyor ve seçeneklerde otomatik oturum aç işaretli değildir. Diğer problem ise çok ilginç 4-5 tane msn denedim hepsinde problemsiz tüm seçenekler çalışıyor fakat bir adresimde ismimin yanına tıkladığımda hiçbir seçenek penceresi açılmıyor oturumu bile alt tuşuna basarak kapatabiliyorum sadece tek bir msn de yapıyor bunu bir türlü çözemedim.. yardımcı olabilirseniz şimdiden çok teşekkürler..

İlk sorun, aslında bir sorun değil. İkinci MSN işlemi açıldığında oturumunuzu kapatabilirsiniz, önceki MSN işlemindeki oturumunuz kapanmaz. Bu sayede farklı bir adresle oturum açabilirsiniz.

Diğer sorun için hesaplarla alakalı klasörleri silmenizi önereceğim. Sorun yaşadığınız hesaba ait klasörleri silmeyi deneyin. Şu konuda hangi klasörler olduğu gösteriliyor:
Windows Live Messenger'ı Tamamen Nasıl Kaldırırım?
Son derece gururlu insanlar, susmayı ve yalnızlığı sever.
Teamoore - avatarı
Teamoore
Ziyaretçi
27 Ocak 2011       Mesaj #228
Teamoore - avatarı
Ziyaretçi
Yardımlarınız ve iyilikleriniz için teşekkürler. Benimde bir konuda desteğe ihtiyacım var. Eski sürümü kullanıp wlm2011'e geçmek istemiyorum şuan eski sürüm yüklü. Sondan bir önceki sürüm sanırım. Hayır deyince bağlanmıyor. Bunun çözümü nedir?
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
27 Ocak 2011       Mesaj #229
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
"Eskisi gibi bir liste yeni sürümde mevcut değil. Gizlilik ayarlarını WLM > Araçlar > Seçenekler > Gizlilik > Ayarları Düzenle tuşuna tıkladığınızda açılan sayfada yapıyorsunuz."

Bende bu tuş aktif değil. Tıklanmıyor. Sorun ne olabilir? Kaldırıp yeniden yükledim, sorun devam ediyor.
exelans80 - avatarı
exelans80
Ziyaretçi
27 Ocak 2011       Mesaj #230
exelans80 - avatarı
Ziyaretçi
kardes rapid den indiremiyorum başka bi sunucudan yükleyebilirmisin lütfen