Arama

Windows Live Messenger 2011 - Sayfa 25

Bu Konuya Puan Verin:
Güncelleme: 13 Temmuz 2012 Gösterim: 224.306 Cevap: 319
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
4 Şubat 2011       Mesaj #241
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
msn 2011 de yazi tipi değiştirilecek bir yer var mı ya da nasıl değişir
Sponsorlu Bağlantılar
FATAL1TY - avatarı
FATAL1TY
Ziyaretçi
9 Şubat 2011       Mesaj #242
FATAL1TY - avatarı
Ziyaretçi
Arkadaşlar Windows Vista Service Pack 2 kullanıyorum msp uzantılı dosyaları nasıl açacam 15.4.3508.1109.Update.zip indirdim ama güncelleme yapamadım.

Sponsorlu Bağlantılar
Teamoore - avatarı
Teamoore
Ziyaretçi
11 Şubat 2011       Mesaj #243
Teamoore - avatarı
Ziyaretçi
2009sürümünü yeniyi yüklemeden nasıl kullanabiliriz arkadaşlar?
DreaMTurK - avatarı
DreaMTurK
Ziyaretçi
12 Şubat 2011       Mesaj #244
DreaMTurK - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
leonid adlı kullanıcıdan alıntı

bu msn sürümünde yükselt diyor iyi hadi yükseltiyorum 14.0.8117.416 bu sürüme.ama bu seferde alt sürümlerle olan kamera baglantısı yapılamiyor.
14.0.8089.726 bu sürümün yaması falan bir dosyası yok mudur arkadaşlar.yeni bir üst sürüme yükseltmemek için.çünkü bu sürüm bir üst sürüme göre daha düzgün çalışıyordu.bu msn neden böyle dayatma yapıyorki üst sürümleri kullanmaya gerçekten işin cılkını çıkardılar.o msnmsgr miydi neydi ordan uyumluluktan 2000 yapsak o da işe yaramıyor evet açıyor ama sorunlu çalışıyor buseferde camı açmıyor discoveryle uyumsuz falan filan.8.5 1.5 8.1e verdiğiniz gibi iki dosya vardı onlarda messenger içine kopyalanan.böyle birşey yok mudur 14.0.8089.726 bu sürümede?

Aynı Şekilde Bi haber bekliyorum Bende Arkadasım uzun uzun yazıp konuyu dile getirmis Teşekkür ederim
heryerde - avatarı
heryerde
Ziyaretçi
12 Şubat 2011       Mesaj #245
heryerde - avatarı
Ziyaretçi
eski sürümlerde oturum açıkken sol köşedeki x işaretine basıldığında msn ana penceresi görev çubuğunda görünmez bildirim alanı simgelerinde görünürdü sadece. şimdi bunu yapmanın imkanı var mı yoksa benmi bulamadım.
oLchY - avatarı
oLchY
Ziyaretçi
19 Şubat 2011       Mesaj #246
oLchY - avatarı
Ziyaretçi
adszvop

Windows Live Messengerın yeni sürümünü yani 2011 ini kurdum ve oturum açmaya kalkıştığımda resimdeki problemle karşılaştım. ama bi türlü çözemedim. İşletim sistemi Windows 7 x64.

Yardımcı olursanız sevinirim.
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
19 Şubat 2011       Mesaj #247
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Alıntı
Teamoore adlı kullanıcıdan alıntı

Bende şuan eski sürüm var ancak yenisini yüklemeyi zorunlu kılıyor. Bunu nasıl engelleriz?

Eski ve Yeni Messenger Sürümleri - Download

Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

Merhaba arkadaslar. Öncelıkle Msn actıgımda yenı surumunu yukleyın dıyor fkat yukledıgımde hata verıo . en basta yuklmeye basladıgında hata verıyor . PC den kaldıramıyorumda msn yi .Program ekle/kaldır da Msn var fakat yanında kaldır secenegi yok sınır oldum kaldıramıyorum bılgısayarımdan yenısı yuklenmıyor daha yenıde format attım . Lütfen yardım beKliyorum.

Windows Installer CleanUp Utility

Alıntı
SnipeR adlı kullanıcıdan alıntı

eski msn yi kuLLanmak istiyorum update etmek istemiyorum, bunun için bi çözüm varmı aceba ?

Alıntı
ushuaia adlı kullanıcıdan alıntı

Windows Live Messenger 2011' den Gelen Kutusu' na giremiyorum. Bunun sebebi nedir? İşlev görmüyor. Mesajlara ulaşamıyorum.
Yardımcı olursanız memnun olurum. Saygılarımla...

Varsayılan tarayıcınızı değiştirmeyi deneyin. Internet Explorer - Firefox arasında varsayılan tarayıcıyı değiştirerek test edin. Beta sürüm IE kurduysanız, eski sürümüne dönmeyi deneyin.

Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

msn 2011 de yazi tipi değiştirilecek bir yer var mı ya da nasıl değişir

Konuşma penceresinde sağ alt köşede "Yazı tipini değiştir" seçeneği bulunmaktadır. (ok sembolüne tıklayın)

Alıntı
FATAL1TY adlı kullanıcıdan alıntı

Arkadaşlar Windows Vista Service Pack 2 kullanıyorum msp uzantılı dosyaları nasıl açacam 15.4.3508.1109.Update.zip indirdim ama güncelleme yapamadım.

Windows Installer sürümünüzü güncellemeyi deneyin.

Alıntı
Teamoore adlı kullanıcıdan alıntı

2009sürümünü yeniyi yüklemeden nasıl kullanabiliriz arkadaşlar?

Alıntı
DreaMTurK adlı kullanıcıdan alıntı

Aynı Şekilde Bi haber bekliyorum Bende Arkadasım uzun uzun yazıp konuyu dile getirmis Teşekkür ederim

Kamera sorunu yaşadığınız kullanıcılara Messenger sürümlerini yükseltmelerini önerin.

Alıntı
heryerde adlı kullanıcıdan alıntı

eski sürümlerde oturum açıkken sol köşedeki x işaretine basıldığında msn ana penceresi görev çubuğunda görünmez bildirim alanı simgelerinde görünürdü sadece. şimdi bunu yapmanın imkanı var mı yoksa benmi bulamadım.

msnmsgr.exe dosyasını Windows Vista uyumluluğunda çalıştırdığınızda saatin yanında simgesini görebilirsiniz.

Alıntı
oLchY adlı kullanıcıdan alıntı

Windows Live Messengerın yeni sürümünü yani 2011 ini kurdum ve oturum açmaya kalkıştığımda resimdeki problemle karşılaştım. ama bi türlü çözemedim. İşletim sistemi Windows 7 x64.

Yardımcı olursanız sevinirim.

Güvenlik programınızı geçici olarak devre dışı bırakıp deneyin. Güvenlik yazılımınızdan WLM'ye izin vermeniz gerekebilir.
Son derece gururlu insanlar, susmayı ve yalnızlığı sever.
Teamoore - avatarı
Teamoore
Ziyaretçi
20 Şubat 2011       Mesaj #248
Teamoore - avatarı
Ziyaretçi
Şuan Windows Live Messenger 2009'u kullanmaktayım. ama her an gitme ihtimali varmı? Bir güncelleme isteği yüzünden
oLchY - avatarı
oLchY
Ziyaretçi
20 Şubat 2011       Mesaj #249
oLchY - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı

Güvenlik programınızı geçici olarak devre dışı bırakıp deneyin. Güvenlik yazılımınızdan WLM'ye izin vermeniz gerekebilir.

herşey yaptım. güvenlik duvarından kaynaklandığını sanmıyorum. başka bir sürüm yüklediğimde çalışıyo ancak 2011 çalışmıyo!
problem nedir anlamadım.
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
20 Şubat 2011       Mesaj #250
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Alıntı
oLchY adlı kullanıcıdan alıntı

herşey yaptım. güvenlik duvarından kaynaklandığını sanmıyorum. başka bir sürüm yüklediğimde çalışıyo ancak 2011 çalışmıyo!
problem nedir anlamadım.

Kurulumu ne şekilde gerçekleştirdiniz? Hazırladığımız kurulum paketiyle mi yoksa resmi kurulum dosyasıyla mı? İlk mesajdan alternatif kurulum dosyalarını indirip yeniden kurulum yapmayı deneyin.
Son derece gururlu insanlar, susmayı ve yalnızlığı sever.