Alıntı
Teamoore adlı kullanıcıdan alıntı Bende şuan eski sürüm var ancak yenisini yüklemeyi zorunlu kılıyor. Bunu nasıl engelleriz?
Eski ve Yeni Messenger Sürümleri - Download Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı Merhaba arkadaslar. Öncelıkle Msn actıgımda yenı surumunu yukleyın dıyor fkat yukledıgımde hata verıo . en basta yuklmeye basladıgında hata verıyor . PC den kaldıramıyorumda msn yi .Program ekle/kaldır da Msn var fakat yanında kaldır secenegi yok sınır oldum kaldıramıyorum bılgısayarımdan yenısı yuklenmıyor daha yenıde format attım . Lütfen yardım beKliyorum.
Windows Installer CleanUp Utility Alıntı
SnipeR adlı kullanıcıdan alıntı eski msn yi kuLLanmak istiyorum update etmek istemiyorum, bunun için bi çözüm varmı aceba ?
ushuaia adlı kullanıcıdan alıntı Windows Live Messenger 2011' den Gelen Kutusu' na giremiyorum. Bunun sebebi nedir? İşlev görmüyor. Mesajlara ulaşamıyorum.
Yardımcı olursanız memnun olurum. Saygılarımla...
Varsayılan tarayıcınızı değiştirmeyi deneyin. Internet Explorer - Firefox arasında varsayılan tarayıcıyı değiştirerek test edin. Beta sürüm IE kurduysanız, eski sürümüne dönmeyi deneyin.
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı msn 2011 de yazi tipi değiştirilecek bir yer var mı ya da nasıl değişir
Konuşma penceresinde sağ alt köşede "Yazı tipini değiştir" seçeneği bulunmaktadır. (ok sembolüne tıklayın)
Alıntı
FATAL1TY adlı kullanıcıdan alıntı Arkadaşlar Windows Vista Service Pack 2 kullanıyorum msp uzantılı dosyaları nasıl açacam 15.4.3508.1109.Update.zip indirdim ama güncelleme yapamadım.
Windows Installer sürümünüzü güncellemeyi deneyin.
Alıntı
Teamoore adlı kullanıcıdan alıntı 2009sürümünü yeniyi yüklemeden nasıl kullanabiliriz arkadaşlar?
DreaMTurK adlı kullanıcıdan alıntı Aynı Şekilde Bi haber bekliyorum Bende Arkadasım uzun uzun yazıp konuyu dile getirmis Teşekkür ederim
Kamera sorunu yaşadığınız kullanıcılara Messenger sürümlerini yükseltmelerini önerin.
Alıntı
heryerde adlı kullanıcıdan alıntı eski sürümlerde oturum açıkken sol köşedeki x işaretine basıldığında msn ana penceresi görev çubuğunda görünmez bildirim alanı simgelerinde görünürdü sadece. şimdi bunu yapmanın imkanı var mı yoksa benmi bulamadım.
msnmsgr.exe dosyasını Windows Vista uyumluluğunda çalıştırdığınızda saatin yanında simgesini görebilirsiniz.
Alıntı
oLchY adlı kullanıcıdan alıntı
Windows Live Messengerın yeni sürümünü yani 2011 ini kurdum ve oturum açmaya kalkıştığımda resimdeki problemle karşılaştım. ama bi türlü çözemedim. İşletim sistemi Windows 7 x64.
Yardımcı olursanız sevinirim.
Güvenlik programınızı geçici olarak devre dışı bırakıp deneyin. Güvenlik yazılımınızdan WLM'ye izin vermeniz gerekebilir.