Arama

Windows Live Messenger 2011 - Sayfa 26

Bu Konuya Puan Verin:
Güncelleme: 13 Temmuz 2012 Gösterim: 224.311 Cevap: 319
oLchY - avatarı
oLchY
Ziyaretçi
20 Şubat 2011       Mesaj #251
oLchY - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı

Kurulumu ne şekilde gerçekleştirdiniz? Hazırladığımız kurulum paketiyle mi yoksa resmi kurulum dosyasıyla mı? İlk mesajdan alternatif kurulum dosyalarını indirip yeniden kurulum yapmayı deneyin.

resmi kurulumla gerçekleştirdim. birde sizin hazırladığınızla deneyeyim. gelişmeleri tekrar yazarım. sağolun.
Sponsorlu Bağlantılar
oLchY - avatarı
oLchY
Ziyaretçi
20 Şubat 2011       Mesaj #252
oLchY - avatarı
Ziyaretçi
bir iki sorum olacak. 64 bit windows 7 işletim sistemi var.
Öncelikle Windows.Live.Messenger.15.4.3502.922.zip bunumu kuracağım yoksa wllogin_wlx-x64.zip bunumu?
Sponsorlu Bağlantılar
oLchY - avatarı
oLchY
Ziyaretçi
20 Şubat 2011       Mesaj #253
oLchY - avatarı
Ziyaretçi
yardımlarınız için teşekkür ederim. sorun çözüldü.
wobs - avatarı
wobs
Ziyaretçi
23 Şubat 2011       Mesaj #254
wobs - avatarı
Ziyaretçi
IasbE

Sorun imzası:
Sorunlu Olay Adı: APPCRASH
Uygulama Adı: wlstartup.exe
Uygulama Sürümü: 15.4.3508.1109
Uygulama Zaman Damgası: 4cda6de9
Hata Modülü Adı: StackHash_2264
Hata Modülü Sürümü: 0.0.0.0
Hata Modülü Zaman Damgası: 00000000
Özel Durum Kodu: c0000005
Özel Durum Uzaklığı: 0457b5ed
OS Sürümü: 6.1.7601.2.1.0.256.1
Yerel Kimlik: 1055
Ek Bilgiler 1: 2264
Ek Bilgiler 2: 2264db07e74365624c50317d7b856ae9
Ek Bilgiler 3: 875f
Ek Bilgiler 4: 875fa2ef9d2bdca96466e8af55d1ae6e

Çevrimiçi gizlilik bildirimimizi okuyun:
Windows 7 Privacy Statement - Microsoft Windows

Çevrimiçi gizlilik bildirimi yoksa, lütfen çevrimdışı gizlilik bildirimimizi okuyun:
C:\Windows\system32\tr-TR\erofflps.txt

Messenger'i her başlatışımda, yukardaki sorun penceresiyle karşılaşıyorum.. sebebi ne olabilir?
ahmetgns - avatarı
ahmetgns
VIP VIP Üye
24 Şubat 2011       Mesaj #255
ahmetgns - avatarı
VIP VIP Üye
Alıntı
heryerde adlı kullanıcıdan alıntı

eski sürümlerde oturum açıkken sol köşedeki x işaretine basıldığında msn ana penceresi görev çubuğunda görünmez bildirim alanı simgelerinde görünürdü sadece. şimdi bunu yapmanın imkanı var mı yoksa benmi bulamadım.

Bununla ilgili bir Messenger Plus! scripti buldum. İlgilenenler için scriptin verildiği Messenger Plus! forum konusunun adresi: MessengerToTray . İlk gönderisine iliştirilmiş scripti indirip kullanabilirsiniz. Sistem tepsisindeki simgeye orta tıklayarak otomatik oturum açabiliyorsunuz. Script henüz veritabanına eklenmedi.
endvirus - avatarı
endvirus
Ziyaretçi
27 Şubat 2011       Mesaj #256
endvirus - avatarı
Ziyaretçi
Bu Sürümde birsey daha dikkatimi Cekti.. Kisi Listesinde Kisi Sayısı ve onLine Kisi Sayısı (Arkadaslar ( 15 / 50 ) ) Yazmıyor.. Yani Kimin onLine oLdugunu anLamak icin gruba tıkLamanız gerekiyor.. Bicok grup oLdugu düsünüLürse bu is bi HayLi zaman aLır. Ben biraz Arastırdım Fakat bi cözüme uLasamadım. Varsa bi yoLu AcıkLarsanız Sewinirim !

Ve Birden FazLa kisiyLe konusurken PencereLeri Sekme HaLinde SıraLıyor.. Bu Konuda da Yardımcı oLursanız Sevinirim .

Ayrıca Ben Bu Sürümü pek begenmedim.. Bunu kaLdırıp bir önceki Sürümü kurdugumda SürekLi uyarı geLiyor " Yeni Sürüm Mevcut " - " GünceLLeme Mevcut " Vs . Simdi Benim Eski Sürümü kuLLanarak bu uyarıLarı engeLLeme Sansım Var mı ?

memo122 - avatarı
memo122
Ziyaretçi
27 Şubat 2011       Mesaj #257
memo122 - avatarı
Ziyaretçi
ya deli olcam lütfen yardım sevice pack ne yha
Teamoore - avatarı
Teamoore
Ziyaretçi
2 Mart 2011       Mesaj #258
Teamoore - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
endvirus adlı kullanıcıdan alıntı

Bu Sürümde birsey daha dikkatimi Cekti.. Kisi Listesinde Kisi Sayısı ve onLine Kisi Sayısı (Arkadaslar ( 15 / 50 ) ) Yazmıyor.. Yani Kimin onLine oLdugunu anLamak icin gruba tıkLamanız gerekiyor.. Bicok grup oLdugu düsünüLürse bu is bi HayLi zaman aLır. Ben biraz Arastırdım Fakat bi cözüme uLasamadım. Varsa bi yoLu AcıkLarsanız Sewinirim !

Ve Birden FazLa kisiyLe konusurken PencereLeri Sekme HaLinde SıraLıyor.. Bu Konuda da Yardımcı oLursanız Sevinirim .

Ayrıca Ben Bu Sürümü pek begenmedim.. Bunu kaLdırıp bir önceki Sürümü kurdugumda SürekLi uyarı geLiyor " Yeni Sürüm Mevcut " - " GünceLLeme Mevcut " Vs . Simdi Benim Eski Sürümü kuLLanarak bu uyarıLarı engeLLeme Sansım Var mı ?

Aynı sorun bende de vardı. Ben zaten bastan kötü olduğu için birçok açıdan yeni versiyonu yüklemedim. Hiç de görmedim ama o güncelleme dayatmasından kurtulmak için, elimdeki sürümü sildim, sonra tekrar download edip o sürümü tekrar yükledim. O şekilde kullanıyorum ama nereye kadar gider bilmiyorum.
h2o - avatarı
h2o
Ziyaretçi
7 Mart 2011       Mesaj #259
h2o - avatarı
Ziyaretçi
2011 sürümünde listede arkadaşlarımın fotolarını göremiyorum neden acaba?
widolf - avatarı
widolf
Ziyaretçi
9 Mart 2011       Mesaj #260
widolf - avatarı
Ziyaretçi
Benim bilgisayarim windows 7 ve messenger 2011 kurdum gayette güzel calisiyor ancak en cok kullandigim msn adresim online oldugum halde herkez tarafindan offline görünüyor ve bende acik olan herkezi offline görüyorum ne ileti ala biliyorum ne de yaza biliyorum eliikez yyeniden yükledim sildim baska bilgisayarlarda ayni adresle normal bir sekilde girebiliyorum ve benim iki msn adresim disinda diger adreslerdedeki problemim ileti gönderiyor ama ben yazidigimi göremiyorum ileti yerinde devamli sayilar var off anlamadim gitti derdim 2011 degil ben bu bilgisayara baska msn in hangi sürümünü yükleyeblirim ? lütfen yardim edin. simdiden tesekkür ederim.