Benim ufak bir sorum olucaktı. Windows Live Messenger 2011 kullanıyorum ve Dosya aktarımı yaparken , Dosya boyutunun ne kadar ilerlediğini gösteren yeşil kutucuk gözükmüyor. Bunun Nedenini öğrenmek istiyorum. Şimdiden teşekkürler.
Merhaba,
Msn 9 ve 11 sürümlerinde konuşma penceresi açmak için listeden kişinin üzerine gelip 2 kere tıkladığımda 20-40 saniye arası msn cevap vermiyor. Aynı zamanda birisi bana yazdığında konuşma penceresine baktığımda msn yine bir süre cevap vermiyor.
Bilgisayarı yeni formatladım, windows 7 - 32 bit kullanıyorum aynı işletim sistemiyle daha önce böyle bir sorunla karşılaşmamıştım. Anti virüs programım Kaspersky PURE.
Denediğim 2 sürümde de hiç bir eklenti kurulu değildi. Şimdi msn plus kurup denedim ancak yine aynı sorun devam ediyor.
Bilgisayar özellikleriyle ilgili bir sorun değil çünkü yeterince yüksek özellikler.. Ayrıca format atmadan önce (aynı işletim sistemi) böyle bir sorun yoktu.
bir aydır msnem açılmıyor hata kodu 80072f19 yardımcı olabilirmisiniz???
İnternet explorer'ınızda şu yolu takip edin:
Araçlar/İnternet Seçenekleri/Gelişmiş/Karşıdan Yüklenen Programların İmzasını Denetle yi kaldırın ve girmeyi deneyin sorununuz bu şekilde düzelecektir...
mrb ben bilgisayarıma msn indiriyorum ama bi türlü kulanıma geçemedim sürekli indirsiğim msn uygun olmuyor ne yapmam gerekiyor yardımlarınızı bekliyorum