Arama

Windows Live Messenger 2011 - Sayfa 4

Bu Konuya Puan Verin:
Güncelleme: 13 Temmuz 2012 Gösterim: 224.297 Cevap: 319
seasky - avatarı
seasky
Ziyaretçi
2 Ekim 2010       Mesaj #31
seasky - avatarı
Ziyaretçi
Sayın Neutralizer,

Sponsorlu Bağlantılar
Msn 2011 sürümünü yükledim. Çalışıyor ancak mesela Gelen Kutusu yerinde ''Yelen kutusu'' yazıyor, farenin imlecini gelen kutusu üzerine götürünce Y harfi kendinden G harfine dönüşüyor ? Bu nasıl bir durum anlamadım. 1 Ekim itibariyle güncel Win Vista ve 2011 sürüm İngilizce Kaspersky Internet Security kullanıyorum. Sistem dilim Türkçe ve msn 2011 de kendi sitesinden Tr ve beta değil son sürüm. Lütfen yardımcı olur musunuz ?
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
2 Ekim 2010       Mesaj #32
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Alıntı
aritalha adlı kullanıcıdan alıntı

Arkadaşlar windows 7 ye movie maker kurdum fakat o program istemedğim halde msn 9.0 ıda güncelledi 11 yaptı ve beğenmedim nick değişmiyor bir kere ben şimdi 9.0 kurmak istiyorum fakat olmuyor ne kadar messenger windows live aramadan artıp sildim ne yapmalıyım (ilk önce program ekle kaldırdan kaldırdım)

Windows Installer CleanUp Utility

Sponsorlu Bağlantılar
Bu araç ile Windows Live Messenger'ı kaldırabilir, eski sürümü kurabilirsiniz.

Sisteminizde Windows Live Messenger yüklü değilken Movie Maker'ı kurabilirsiniz:
http://g.live.com/1rewlive4-web/tr/wlsetup-web.exe??WLI=1&WLXID=8d07a471-a722-4431-8a6b-d07f9784d069&RID=003a32529f3&TID=1286012896537&lid=

Ardından istediğiniz WLM sürümünü yükleyebilirsiniz.

Alıntı
seasky adlı kullanıcıdan alıntı

Sayın Neutralizer,

Msn 2011 sürümünü yükledim. Çalışıyor ancak mesela Gelen Kutusu yerinde ''Yelen kutusu'' yazıyor, farenin imlecini gelen kutusu üzerine götürünce Y harfi kendinden G harfine dönüşüyor ? Bu nasıl bir durum anlamadım. 1 Ekim itibariyle güncel Win Vista ve 2011 sürüm İngilizce Kaspersky Internet Security kullanıyorum. Sistem dilim Türkçe ve msn 2011 de kendi sitesinden Tr ve beta değil son sürüm. Lütfen yardımcı olur musunuz ?

Bu soruna rastlamadım. Farklı hesaplarda oturum açtığınızda da durum aynı mı? WLM'yi yeniden kurmayı denediniz mi?

WLM 2011 Türkçe sürüme ait bir bug olabilir.
Son derece gururlu insanlar, susmayı ve yalnızlığı sever.
burc ugur - avatarı
burc ugur
Ziyaretçi
2 Ekim 2010       Mesaj #33
burc ugur - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı

Ben de demek istiyorum ki Plus! dahil hiçbir eklenti bu özelliği sunamaz. Eğer Microsoft artık sadece adınızın görünmesini istiyorsa, bu durum bu şekilde olacak demektir. Kendi bilgisayarınızda adınızın nasıl görüneceğini veya başkalarının adının nasıl görüneceğini belirleyebilirsiniz ama başkalarının sizin adınızı, sizin kullandığınız bir eklentiyle nasıl ayarladıysanız öyle görmeleri mümkün değil. En azından şimdilik.

Galiba otomatik olarak oturum açmayı aktif kılmışsınız. İkinci WLM işlemi başladığında hızlıca oturum açmayı iptal edin ve oturum açmak istediğiniz hesabı kullanın.

kanki o zaman plus niye çıkıyor ki ? Msn Grin

yani nick olmayacağına göre renkli nicklerde olmayacak o zaman plus'a gerek yok ? ..
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
2 Ekim 2010       Mesaj #34
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
benimde sürekli kopuyor msn bağlantım kaldırdım kurdum falan ama nafile hala aynı bende AVG kullanıyorum ama onu kaldırmam imkansız çok önemli benim için AVG yi windowslive messenger 2011 ile birlikte çalışması için nasıl configure edebiliriz. Biraz karıştırdım ama malesef bişi bulamadım
EsPriTüeL - avatarı
EsPriTüeL
Ziyaretçi
2 Ekim 2010       Mesaj #35
EsPriTüeL - avatarı
Ziyaretçi
isim soy isim baya güzel olmuş. Saçma saçma şiirler. Rengarenk kro nicklerden kurtulduk ya. Bu sürüm hoşuma gitti.
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
2 Ekim 2010       Mesaj #36
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Alıntı
burc ugur adlı kullanıcıdan alıntı

kanki o zaman plus niye çıkıyor ki ? Msn Grin

yani nick olmayacağına göre renkli nicklerde olmayacak o zaman plus'a gerek yok ? ..

Artık bu Plus! yapımcılarının ve kullanıcılarının inisiyatifinde. Yine de Plus!'ın kattığı birçok kullanışlı özellik mevcut.

Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

benimde sürekli kopuyor msn bağlantım kaldırdım kurdum falan ama nafile hala aynı bende AVG kullanıyorum ama onu kaldırmam imkansız çok önemli benim için AVG yi windowslive messenger 2011 ile birlikte çalışması için nasıl configure edebiliriz. Biraz karıştırdım ama malesef bişi bulamadım

AVG 2010 ve Windows Live Messenger ayarlamasıyla ilgili resimli anlatım burada mevcut:
Configuring Windows Live Messenger through AVG Firewall - Windows Live
Son derece gururlu insanlar, susmayı ve yalnızlığı sever.
Doqal - avatarı
Doqal
Ziyaretçi
2 Ekim 2010       Mesaj #37
Doqal - avatarı
Ziyaretçi
Plus Ne Zaman Çıkar Acaba Msn Happy
bekmez - avatarı
bekmez
Ziyaretçi
3 Ekim 2010       Mesaj #38
bekmez - avatarı
Ziyaretçi
dili nedir? kurumu yaptım türkçeydi ama msn ve mail ingilizce açıldı bu nasıl iş anlamadımMsn Grin
Lisacan - avatarı
Lisacan
Ziyaretçi
3 Ekim 2010       Mesaj #39
Lisacan - avatarı
Ziyaretçi
Ben yeni messengerı çok beğendim. Tasarım olarak harika olmuş. Animatif öğeler güzellik katmış. Nick değiştireyemeyen arkadaşlarıda anlamıyorum ben gayet değiştireibliyorum. İsim soyisim kısmınıda değiştirebiliyorum. Tek çözemediğim olay iletilerin otomatik gurplanması. Eski sürümde bunu kaldırabiliyorduk ama bu sürümde çok baktım herhangi bir seçenek göremedim var mıdır acaba bunun çözümü? Birde msgplus uyumluluğu ne durumdadır acaba?
bcaksk - avatarı
bcaksk
Ziyaretçi
3 Ekim 2010       Mesaj #40
bcaksk - avatarı
Ziyaretçi
Benim sorunumsa bambaşka. İlginçtir kimsede bu sorun yok sanırım. Msn Happy
Yazılar yamuk yumuk görünüyor. Bu durum hem ana msn penceresinde hem de tam görünümde aynı şekilde. Aşağıdaki resimle göstereyim...
Var mıdır bir sebebi veya çözümü nedir?

308k5f6