Arama

Windows Live Messenger 2011 - Sayfa 5

Bu Konuya Puan Verin:
Güncelleme: 13 Temmuz 2012 Gösterim: 224.301 Cevap: 319
aritalha - avatarı
aritalha
Ziyaretçi
3 Ekim 2010       Mesaj #41
aritalha - avatarı
Ziyaretçi
hatavx bakarmısnz
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
3 Ekim 2010       Mesaj #42
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Arkadaşlar 2011 sürümünde Gizlilik sekmesi altında kımlerın bızı sıldıgını göremıyoruz.kaldırılmış mı ben mı açamadım.
Sponsorlu Bağlantılar
seasky - avatarı
seasky
Ziyaretçi
3 Ekim 2010       Mesaj #43
seasky - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
bcaksk adlı kullanıcıdan alıntı

Benim sorunumsa bambaşka. İlginçtir kimsede bu sorun yok sanırım. Msn Happy
Yazılar yamuk yumuk görünüyor. Bu durum hem ana msn penceresinde hem de tam görünümde aynı şekilde. Aşağıdaki resimle göstereyim...
Var mıdır bir sebebi veya çözümü nedir?

308k5f6

Bcaksk,

Aynı sorun bende de var. Yukarı da sormuştum ben de. Adınız soyadınız'ın ilk harfi neyse Gelen kutusu sekmesinde ''G'' yerine adınızın ilk harfi yazıyor mesela. Çok tuhaf bir sorun. Benim sistemimin bilgisine yukarıda verdim. Kesinlikle hata yeni sürüm msnde. Pırıl pırıl, 0 güncellemeli ve 0 virüs bir sistemim var ve temiz olsun diye 2010 sürüm msni kaldırıp bilgisayarı yeniden başlatıp ve de sistemi Advanced System Care Pro ile temizleyip yeni 2011 sürüm msni kurdum. Hala harfler tuhaflaşmaya devam ediyor fare imlecini üzerine getirince ya da tıklayınca düzeliyor. Msn Sad
Son düzenleyen ahmetgns; 3 Ekim 2010 17:35
middleboy76 - avatarı
middleboy76
Ziyaretçi
3 Ekim 2010       Mesaj #44
middleboy76 - avatarı
Ziyaretçi
Selamun aleykum.
Yeni msn yükledim çok beğendim ancak yükleme yaptıktan sonra PC'nin açılma süresi uzadı.örnek vermek gerekirse düğme bastıktan sonra 2 dakika gibi bir süre sonra açılıyor.daha önce bu kadar uzun sürmüyordu.bir defa windows installer ile komple sildim.CC Cleaner ile tarttırdım.Advanced system ile aynı şekilde yaptım tekrar kurdum ama açılma süresinde değişen bir şey olamdı.Diğer MSN yüklü iken PC 1 dakika da açılırdı.Ne tavsiye ederseniz.

Ayrıca MSN,kişiselleştir ve orda ROZET'inizi değiştir diye bir şey gelmiş.Bu nedir.orda tıklqnacak yada yüklenecek bir şey yok.konu hakkında bilgi verirseniz minnettar kalırım.
Selam ve dua ile..Msn Happy
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
3 Ekim 2010       Mesaj #45
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Alıntı
aritalha adlı kullanıcıdan alıntı

hatavx bakarmısnz

İlk mesajda bulunan WLM 2011 kurulum paketini indirin. (Rapidshare kaynaklı olan)

İçindeki UXPlatform.msi ve UXPlatformLang.msi kurulumlarını gerçekleştirin.

Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

Arkadaşlar 2011 sürümünde Gizlilik sekmesi altında kımlerın bızı sıldıgını göremıyoruz.kaldırılmış mı ben mı açamadım.

Yeni sürümde o bölüm bulunmamaktadır. Gizlilik altındaki "Ayarları düzenle" tuşuna tıklayıp açılan sayfada işlem yapmanız gerekiyor.

Alıntı
seasky adlı kullanıcıdan alıntı

Bcaksk,

Aynı sorun bende de var. Yukarı da sormuştum ben de. Adınız soyadınız'ın ilk harfi neyse Gelen kutusu sekmesinde ''G'' yerine adınızın ilk harfi yazıyor mesela. Çok tuhaf bir sorun. Benim sistemimin bilgisine yukarıda verdim. Kesinlikle hata yeni sürüm msnde. Pırıl pırıl, 0 güncellemeli ve 0 virüs bir sistemim var ve temiz olsun diye 2010 sürüm msni kaldırıp bilgisayarı yeniden başlatıp ve de sistemi Advanced System Care Pro ile temizleyip yeni 2011 sürüm msni kurdum. Hala harfler tuhaflaşmaya devam ediyor fare imlecini üzerine getirince ya da tıklayınca düzeliyor. Msn Sad

Hesap bilgilerinizi güncellemeyi, adınızı değiştirmeyi deneyin.

Alıntı
middleboy76 adlı kullanıcıdan alıntı

Selamun aleykum.
Yeni msn yükledim çok beğendim ancak yükleme yaptıktan sonra PC'nin açılma süresi uzadı.örnek vermek gerekirse düğme bastıktan sonra 2 dakika gibi bir süre sonra açılıyor.daha önce bu kadar uzun sürmüyordu.bir defa windows installer ile komple sildim.CC Cleaner ile tarttırdım.Advanced system ile aynı şekilde yaptım tekrar kurdum ama açılma süresinde değişen bir şey olamdı.Diğer MSN yüklü iken PC 1 dakika da açılırdı.Ne tavsiye ederseniz.

Ayrıca MSN,kişiselleştir ve orda ROZET'inizi değiştir diye bir şey gelmiş.Bu nedir.orda tıklqnacak yada yüklenecek bir şey yok.konu hakkında bilgi verirseniz minnettar kalırım.
Selam ve dua ile..Msn Happy

Messenger kaynaklı bir problem olup olmadığından emin değilim. Yeni sürümün daha fazla işlemci ve hafıza kaynağı kullanıyor olması muhtemel ancak kaldırdıktan sonra işletim sisteminde yavaşlık olması başka bir sorunla alakalı olmalı.

Rozet seçeneği yeni eklendi. Listenin boş olması bölge ayarıyla alakalı alakalı. Farklı ülkelerin kullanıcıları listede çeşitli rozetler görebiliyor olabilir.
Son derece gururlu insanlar, susmayı ve yalnızlığı sever.
burc ugur - avatarı
burc ugur
Ziyaretçi
3 Ekim 2010       Mesaj #46
burc ugur - avatarı
Ziyaretçi
Plus ne zaman çıkar ?
dokunma - avatarı
dokunma
Ziyaretçi
4 Ekim 2010       Mesaj #47
dokunma - avatarı
Ziyaretçi
bunda ekleme daveti ve gizlilikteki kişi listesi görünmüyo yardım lütfen
ahmetgns - avatarı
ahmetgns
VIP VIP Üye
4 Ekim 2010       Mesaj #48
ahmetgns - avatarı
VIP VIP Üye
Alıntı
burc ugur adlı kullanıcıdan alıntı

Plus ne zaman çıkar ?

Hemen çıkacağını söyleyemem. Daha beta bir sürüm bile yayımlanmadı görebildiğim kadarıyla.
pinarumul - avatarı
pinarumul
Ziyaretçi
4 Ekim 2010       Mesaj #49
pinarumul - avatarı
Ziyaretçi
"x86 uyumlu dosyaların 64bit versiyonlarını bize gönderirseniz ekleme yapabiliriz."

Benim problemim sanırım bununla ilgili. rar içerisindeki iki dosya 64bit olduğu için yüklenmedi, wlm yi açmak istediğimde ise wlidcli.dll dosyasının eksik olduğunu ve yeniden kurmam gerektiğini söylüyor. Yeniden kursam da fayda etmiyor, yardım Msn Sad
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
4 Ekim 2010       Mesaj #50
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Alıntı
pinarumul adlı kullanıcıdan alıntı

"x86 uyumlu dosyaların 64bit versiyonlarını bize gönderirseniz ekleme yapabiliriz."

Benim problemim sanırım bununla ilgili. rar içerisindeki iki dosya 64bit olduğu için yüklenmedi, wlm yi açmak istediğimde ise wlidcli.dll dosyasının eksik olduğunu ve yeniden kurmam gerektiğini söylüyor. Yeniden kursam da fayda etmiyor, yardım Msn Sad

Deneyin:
zip wllogin_wlx-x64.zip
Son derece gururlu insanlar, susmayı ve yalnızlığı sever.