Arama

Windows Live Messenger 2011 - Sayfa 9

Bu Konuya Puan Verin:
Güncelleme: 13 Temmuz 2012 Gösterim: 224.304 Cevap: 319
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
10 Ekim 2010       Mesaj #81
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Alıntı
bcaksk adlı kullanıcıdan alıntı

Benim tüm Messenger'ın yamuk yumuk görünme sorununa hala çözüm bulunamadı. Msn Happy
Sildim, yeniden kurdum ama değişen bi şey olmadı. İlginçtir şu önceki sayfalarda gösterdiğim sorunu benden başka yaşayan da yok galiba.

Ne yazık ki test sistemlerinde bu sorunla karşılaşmadığım için bir çözüm önerisinde bulunamayacağım. Windows ile ilgili bir hatadan kaynaklanıyor da olabilir.
Sponsorlu Bağlantılar
Son derece gururlu insanlar, susmayı ve yalnızlığı sever.
BiIIyTheKid - avatarı
BiIIyTheKid
Ziyaretçi
10 Ekim 2010       Mesaj #82
BiIIyTheKid - avatarı
Ziyaretçi
laptopuma dün format attım.
WLM 2011 i indirdim denemek için beğenmedim hoşuma gitmedi.
Sponsorlu Bağlantılar
Masaüstü bilgisayarımda kullandığım WLM 2010'u kullanmaya devam etmek istedim.
Araştırdım fakat bi download linki bulamadım her yerden WLM 2011 çıktı önüme.
En sonunda şu 'karşılıklı cam açma sorunu' ile ilgili konudan bir WLM 2010 linki buldum.
Indirdim kurdum fakat bu sefer de Hata Kodu: 80040154 hatası almaya başladım.
Araştırdım çözümleri için olan yöntemleri uyguladım fakat çözüme ulaşamadım.

Bana sorunsuz WLM 2010 indirmem için yardımcı olabilir misiniz?

eGeGuZeli - avatarı
eGeGuZeli
Ziyaretçi
12 Ekim 2010       Mesaj #83
eGeGuZeli - avatarı
Ziyaretçi
ay hiç sevmedim bu versiyonu derhal 14 e geçmek istiyorum kimseyede tavsiye etmem
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
12 Ekim 2010       Mesaj #85
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar benim listemde de 500 kişi var ama hepsi offline Msn Happy arkadaş arıyor bağlan diye ben bağlıyım ama herkes çevrim dışı. bu nasıl oluyor?
Teamoore - avatarı
Teamoore
Ziyaretçi
12 Ekim 2010       Mesaj #86
Teamoore - avatarı
Ziyaretçi
En iyi sürüm nedir? Farkları neler?
bulentperktas - avatarı
bulentperktas
Ziyaretçi
12 Ekim 2010       Mesaj #87
bulentperktas - avatarı
Ziyaretçi
Windows Live Messenger 2011 ile ilgili bir diğer problem ise winamp'a eklenti olarak kurulan çalınan şarkıları gösterme özelliği.. Winamp açılır açılmaz çalınan şarkı direk gösteriliyor kapatamıyorum msn üzerinden.. Bunu neden winamp üzerinden ayarlamak zorundayız anlamıyorum.. WLM2009 ve önceki versiyonlarında MSN 7.5'de dahil istediğim zaman açıp istediğim zaman kapatabiliyordum.. Plus veya discovery'e çok iş düşüyor en kısa zamanda bekliyoruz yeni WLM2011 için uyumlu versiyonlarını..
Teamoore - avatarı
Teamoore
Ziyaretçi
13 Ekim 2010       Mesaj #88
Teamoore - avatarı
Ziyaretçi
Winamp ile tam olarak uyumlu değil messenger gibi görünüyor.
olmez - avatarı
olmez
Ziyaretçi
14 Ekim 2010       Mesaj #89
olmez - avatarı
Ziyaretçi
kamera görüntü kalitesini artırmak için ayarlarınızı kontrol edin veya kabloyla bağlanın, donanım sürücünüzü göncelleyin diyor
nasıl bir ayar yapıcaz? bütün driverler güncel , yeni 64 bit pc, 8limitsiz internet paketini kullanıyorum hızda sorunum yok

ayrıca kamera göruntusu 16:9 formatında gösteriyor yani alttan üstten kesik önceden aynı uzaklıkta yuzumu alıyordu ama şimdi çenemle alnım arasını gösteriyor,

yardımcı olursanız sevinirim
doki19960 - avatarı
doki19960
Ziyaretçi
17 Ekim 2010       Mesaj #90
doki19960 - avatarı
Ziyaretçi
Arkadaşlar Bilgisayarım xp Yeni Format Attıtdım Ve Messenger Yükleyeceğim.wlsetup.exe yi Yüklüyorum xp için olanı herşeyi yüklüyo %100 e Geliyo Snra Bütün Veriler,bilgiler geri alınıyo yükleyemiyorum yardım edermisiniz lütfen Msn Cry