Arkadaşlar bugünlerde herkes bu konuda mağdur Windows Live Essentials 2011 yüklüyorum ama oturum açıldıktan sonra program yanıt vermiyor ne yapmam lazım
Windows 7 Home Basic kullanıcısıyım
arkadaşlar ben sitesinde orjinal olan xp ye uyumlu olanı yüklenmiş gözüküyor ama program files ve masa üstünde bulamıyorum diğer bütün programları gözüküyor ama messenger yok..
arkadaşlar ben sitesinde orjinal olan xp ye uyumlu olanı yüklenmiş gözüküyor ama program files ve masa üstünde bulamıyorum diğer bütün programları gözüküyor ama messenger yok..
C:\Program Files\Windows Live\ içinde Messenger diye bir klasör bulunuyor mu?
msn 2011 yükledim birden fazla mail adresim var ama sadece birini açabiliyorum diğerlerine bağlandığımda konuşmak için tıkladığım kişilerin konuşma pencereleri gözükmüyor fakat açılıyor..
sadece ilk açtığım msn adresinde konuşma pencereleri gözüküyor :/ bıktım msn değiştircem bu yüzden değiştiremedim msn'i sildim tekrar yükledim burda bu konu hakkında belirtilen şeylerede baktım işe yaramadı burası msn sorunları için bayağı bir sağlam site . o yüzden üye oldum yardım ederseniz sevincem : *(
Neden bazı arayüzler Messenger sürümümle çalışmaz?
Arayüzler Messenger'ın görünümünü değiştirir ama Messenger'ın kendisi neredeyse her büyük yayımda kendi arayüzünü değiştirir. Microsoft, yazılımında değişiklikler yaptığında bazı iç veriler değişir ve arayüzlerin ona göre güncellenmeleri gerekir. Biz resmî veritabanındaki her arayüzün ayrıntılar sayfasında uyumluluk bilgisi sağlıyoruz, arayüzü indirmeden önce Messenger sürümünüzün orada listelenmiş olup olmadığını kontrol edin.
Meraba arkadaşlar aynı sorun bendede var çıktıgından beri bir sorun yoktu fakat artık böyle açtıgım gibi msni yanıt vermiyor,donuyor. Bunun bir çözümü yokmudur malesef eskisini kurdum şuanda onu kullanmak mecburiyetinde kaldım yardımcı olabilirmisiniz..