Arama

Facebook'ta güncellemeler ve gönderiler için varsayılan ayarı nasıl değiştiririm?

Güncelleme: 17 Haziran 2013 Gösterim: 7.047 Cevap: 0
ThinkerBeLL - avatarı
ThinkerBeLL
VIP VIP Üye
27 Mayıs 2011       Mesaj #1
ThinkerBeLL - avatarı
VIP VIP Üye
Durum güncellemeleri ve paylaştığım diğer gönderiler için varsayılan ayarı nasıl değiştiririm?

Facebook default ayarları nasıl yapılır?

Paylaştığınız gönderilerin varsayılan ayarını Gizlilik Ayarları sayfasından kontrol edebilirsiniz. "Facebook'ta Paylaşım" kısmında dört genel gizlilik ayarı grubundan (Herkes, Önerilen, Arkadaşlarımın arkadaşları veya Sadece arkadaşlarım) birini seçin. Bu ayarları daha ayrıntılı olarak özelleştirmek isterseniz, "Ayarları özelleştir"e tıklayın ve "Gönderilerim" ayarını değiştirin.

Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

Facebook'ta etkinliklerimi yanlışlıkla hepsini gizle yaptım ve şuan düzeltemiyorum. Katılacagım ve katıldıgım hiçbir etkinlik görünmüyor şuan. Nasıl düzeltebilirim? Yardımcı olur musunuz?

Alıntı
BySeuS adlı kullanıcıdan alıntı

Facebook Hakkında - Sıkça Sorulan Sorular bölümden faydalanabilirsiniz.

Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

facebook default ayarlari ile ilgili daha fazla bilgi istiyorum sil,inen mesajları bu ayar aracılıgıyla nasıl gerı getırebılırım

Daha fazla bilgi;
Alıntı

Facebook’un default ayar dediğimiz ilk ayarlarında resimleri genelde herkes görebiliyor..Yani izinlere karışmamışsa bunu oldukça basit görebilirsiniz..Fakat profiine tıkladığınız zaman göstermeyecektir..Fakat bir ortak arkadaşınız var ve fotoğrafları etiketliyse o fotoğraflar üzerinden ileri-geri yaparak tüm albümünü görebilirsiniz.Hatta yukarda xxx’in tüm fotoğrafları diye bir link olacaktır ve hiç yoktan profil resimlerini görebileceksiniz.

Son düzenleyen Efulim; 17 Haziran 2013 17:01 Sebep: Ek bilgi.
Tanrı varsa eğer, ruhumu kutsasın... Ruhum varsa eğer!