Arama

Facebook'ta nasıl ticari hesap oluştururum?

Güncelleme: 17 Temmuz 2014 Gösterim: 21.466 Cevap: 2
_Yağmur_ - avatarı
_Yağmur_
VIP VIP Üye
27 Mayıs 2011       Mesaj #1
_Yağmur_ - avatarı
VIP VIP Üye
Facebook'ta Ticari Hesap Açma
MsXLabs.org

Facebook'ta nasıl ticari hesap oluştururum?

Standart Facebook hesabına sahip değilseniz, ticari hesap oluşturabilirsiniz. Başlamak için önce bir Facebook Reklamı veya Facebook Sayfası oluşturmanız gerekir. Zorunlu bilgileri girdikten sonra "Facebook Giriş" sayfasına yönlendirilirsiniz ve burada bir Facebook hesabınız olup olmadığı sorulur. Şu anda bir Facebook hesabınız yoksa, bu noktada lütfen "Bir Facebook hesabım yok"u seçin. Daha sonra e-posta adresinizi ve doğum tarihinizi girmeniz gerekir.

Birden fazla hesap yönetmenin Facebook'un Kullanım Koşullarını ciddi biçimde ihlal edeceğini lütfen unutmayın. Bir kullanıcının birden fazla hesabı olduğunu belirlersek, bu kullanıcının tüm hesaplarını kapatma hakkını saklı tutarız.

Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

ya facebookum ticari hesaba dönüştü.bunu nasıl kişisel normal profilime cevireblirim.yardımcı olursanız sevinirim

Alıntı
ahmetseydi adlı kullanıcıdan alıntı

Facebook hesabınız ile giriş yaptıktan sonra, Ayarlar bölümüne geçin. Hesap Bilgileri bölümü altında , Reklam Hesabını Kapat yazan butonu basın ve reklam hesabını kapatın. Sorun düzelmezse, https://www.facebook.com/help/contact/366956053339943 bu linke tıklayın, bağlantıları takip edin ve size geri dönülmesini bekleyin.

BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Son düzenleyen _Yağmur_; 18 Haziran 2013 22:55
"İnşallah"derse Yakaran..."İnşa" eder YARADAN.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
10 Temmuz 2014       Mesaj #2
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ben facebook sag tarafta reklam vermekteyım reklamlarımı reklam ajansı verıyor ben sahsı facebook hesabmı nasıl tıcarı hesaba cevırebılırım
Sponsorlu Bağlantılar
Son düzenleyen _Yağmur_; 11 Temmuz 2014 05:41 Sebep: telefon numarası vermek yasaktır.
Mira - avatarı
Mira
VIP VIP Üye
17 Temmuz 2014       Mesaj #3
Mira - avatarı
VIP VIP Üye
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

ben facebook sag tarafta reklam vermekteyım reklamlarımı reklam ajansı verıyor ben sahsı facebook hesabmı nasıl tıcarı hesaba cevırebılırım

Profilinizi ticari sayfaya çevirmeye kesin kararlıysanız, buraya tıklayarak başlayabilirsiniz. Burada, profilinizi dönüştürmek istediğiniz ticari sayfanın kategorisini seçiyorsunuz. Sonraki aşamalar sizi sonuca yönlendirecektir. Ne olur ne olmaz diyerek profil verilerinizin yedeğini indirmeyi unutmayın.
theMira