Alıntı
can82 adlı kullanıcıdan alıntı arkadaş beni anlamadı galiba winkslerde bazılarında resim ekleme özelliği var make winks diye biyer kendi resmini ekleyip göz kırpması yapıyor. Ben resmi upload edip göz kırpmasını yüklüyorum ama benim resmi göstermiyor gözkırpmasını oynatırken
maalesef gözkırpması oluşturmamız şu anlık mümkün değil.
Alıntı
Professionals adlı kullanıcıdan alıntı Kardeş virüs falan olmaz deqil mi???
olmaz

.
Alıntı
trkkrsy adlı kullanıcıdan alıntı vistada denedim kurulumda problem yok... direk ordaki install download herneyse butona tıklayınca otomatik msne atıyor... kendi msn penceremde görüyorum yüklediğimi yazma yerinde de görünüyor... buraya kadar problem yok ama karşıya sadece *af006 gibi smiley kodu gidiyor yani resim çıkmıyor_??? ama saol...
Alıntı
ozann33 adlı kullanıcıdan alıntı kurulumu çok zor olmuyor yada vistaya uymuyor yardım türkcesiyokmu tesekkürler yardımınıziçin
bknz:
Alıntı
NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı Kiwee.com üzerinden doğrudan yükleme yapıyorsunuz, WinksInstaller ile değil. Ayrıca daha önce de belirttiğim gibi birkaç gün içerisinde Vista da kurup WinksInstaller-Vista sorununa göz atacağım.
Alıntı
asivemavi adlı kullanıcıdan alıntı ya ban yardımcı olun yapamıyom
Probleminizi yazmanız bu konuda atacağınız ilk adım.
Alıntı
vAhŞiKıZ adlı kullanıcıdan alıntı evet çok güzel çalışma olmuş
ya bana da yardımcı olurmusunuz bu siteye yeni üye oldum ve hiç bilgim yok ama güzel bir siteye benziyo bana yarddımcı olcak bir insan var mı acaba bilgi vercek
Hangi konuda yardımcı olalım? vAHŞİKıZ ?
Not:** konudaki teşekkür mesajları temizlenmiştir.