Arama

Facebook'ta "Yanlış Şifre" hata mesajı aldım, ne yapmalıyım?

Güncelleme: 18 Temmuz 2014 Gösterim: 8.060 Cevap: 3
CrasHofCinneT - avatarı
CrasHofCinneT
VIP Pragmatist Çılgın Zat...
31 Mart 2012       Mesaj #1
CrasHofCinneT - avatarı
VIP Pragmatist Çılgın Zat...
"Yanlış Şifre" hata mesajı aldım
MsXLabs.org
Sponsorlu Bağlantılar
  1. Caps Lock tuşunun kapalı olduğundan emin olun ve tekrar giriş yapmayı deneyin.
  2. Caps Lock tuşunun kapalı olduğundan emin olmanıza rağmen giriş yapamıyorsanız, buradan şifrenizi yenilemeyi deneyin.
  3. Şifrenizi yeniledikten sonra hala giriş yapamıyorsanız, sorunu gidermek için buradaki talimatları izleyin.. Şifrenizi buradan bir kez daha yenileyin.
  4. Hala giriş yapamıyorsanız, bir başka internet tarayıcısı kullanmayı deneyin.
    • Şu anda bilgisayarınızda Microsoft Internet Explorer yoksa ve indirmek isterseniz, buraya tıklayın.
    • Şu anda bilgisayarınızda Mozilla Firefox yoksa ve indirmek isterseniz, buraya tıklayın.
    • Şu anda bilgisayarınızda Apple Safari yoksa ve indirmek isterseniz, buraya tıklayın.

Son düzenleyen _Yağmur_; 24 Haziran 2013 11:13 Sebep: İçerik düzenleme çalışması
Ölmediğine sevindim, hala acı çekebiliyorsun...
hafize tokalak - avatarı
hafize tokalak
Ziyaretçi
18 Kasım 2013       Mesaj #2
hafize tokalak - avatarı
Ziyaretçi
merheba ben hafize arkadaşımın facebook şifresini giriyoruz fakat eski bir şifre denediniz yanıtını alıyoruz msn şifresinide arkadaşım uzun zamandır girmedigi icin kaybetmiş ordanda acamıyoruz ne yapmalıyız...?
Sponsorlu Bağlantılar
muronoloji - avatarı
muronoloji
Ziyaretçi
24 Ocak 2014       Mesaj #3
muronoloji - avatarı
Ziyaretçi
merhaba
doğru giriyossan ve yanlış diyosa şifremi unnuttuma bas önce

e-mailine şifreniz gelecektir ordan alıp girebilirsiniz
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Mira - avatarı
Mira
VIP VIP Üye
18 Temmuz 2014       Mesaj #4
Mira - avatarı
VIP VIP Üye
Alıntı
hafize tokalak adlı kullanıcıdan alıntı

merheba ben hafize arkadaşımın facebook şifresini giriyoruz fakat eski bir şifre denediniz yanıtını alıyoruz msn şifresinide arkadaşım uzun zamandır girmedigi icin kaybetmiş ordanda acamıyoruz ne yapmalıyız...?

Arkadaşınız Facebook şifresini değiştirmiş. Yoksa eski şifre uyarısı vermez.
Değiştirmiş olduğu yeni şifreyi hatırlamıyorsa, E-mail adresi ile yeni şifre istemeli. Ancak sizin dediğinize göre e-mail adresinin de şifresini hatırlamıyor. Öyleyse en başta e-mail şifresini unuttuğu için Hotmail'den yeni şifre isteyecek, ardından bu e-mail adresi ile Facebook şifresini yenileyecek.
theMira