Arama

Yeni iletişim e-posta adresimi onaylamaya çalıştığımda hata mesajı alıyorum

Bu Konuya Puan Verin:
Güncelleme: 21 Haziran 2013 Gösterim: 4.115 Cevap: 1
CrasHofCinneT - avatarı
CrasHofCinneT
VIP Pragmatist Çılgın Zat...
31 Mart 2012       Mesaj #1
CrasHofCinneT - avatarı
VIP Pragmatist Çılgın Zat...
Facebook e-posta onaylama
MsXLabs.org
Sponsorlu Bağlantılar

Yeni iletişim e-posta adresimi onaylamaya çalıştığımda hata mesajı alıyorum

Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

facebooka daha yeni girdim diyebilirim az önce açtığımda ne ana sayfaya ne profilime ne de sohbet edebiliyorum karşıma E-posta Adresini Onayla çıkıyor onayla ve arkadaşlarını bul diyorum şifre istio giriorm İstediğin sayfa bulunamadı. dior hiç bişe yapamıyorum bna yardımcı olun lütfen...

Lütfen aldığınız bağlantıyı eksiksiz olarak kopyalayarak adres çubuğunuza yapıştırmayı deneyin. Bazı e-posta istemcileri bağlantıyı birden fazla satıra böler, bu nedenle bağlantının tamamını kopyaladığınızdan emin olun. Bu işe yaramazsa, Hesap Ayarları sayfanıza gidin ve Onay E-postasını Yeniden Gönder'e tıklayın.

Yukarıdaki adımları denediğiniz halde bu hata mesajını alıyorsanız, lütfen bize bildirin.

Son düzenleyen _Yağmur_; 21 Haziran 2013 10:17
Ölmediğine sevindim, hala acı çekebiliyorsun...
_AERYU_ - avatarı
_AERYU_
Ziyaretçi
10 Şubat 2013       Mesaj #2
_AERYU_ - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

hesabımı açamıyorum sohbet panelim bile kapalı

Facebook e-mail adresleri ve e-posta adreslerini bulup Facebook ile iletişime geçmek isteyen o kadar çok kişi var ki, onlara yardımcı olmak için facebook yetkililerine ulaşabileceğiniz e-mail adreslerini yazacağım.
Bazılarımız herhangi bir şeyi şikayet etmek için facebook’un e-mail adresine ihtiyaç duyarız…
Sponsorlu Bağlantılar
Bazılarımızın facebook adresleri kapatılıyor, bazılarımızın adına yeni hesap açılıyor ve bunları bildirmek istiyoruz.

Facebook iletişim adresleri aşağıdaki gibidir;
Facebook ile ilgili herhangi bir öneriniz ya da isteğiniz varsa: info@facebook.com adresine mail gönderebilirsiniz.
Facebook hesabınız kapatıldıysa, konuyla ilgili disabled@facebook.com adresine mail atabilirsiniz.
Facebook’ta güvenlik ve gizlilik ile ilgili problemleriniz varsa privacy@facebook.com adresine mail atabilirsiniz.
Facebook’ta her hangi bir grubu, kişiyi ya da olayı şikayet etmek için ise; appeals@facebook.com adresini kullanabilirsiniz.
Facebook’tan yardım istemek için ise help@corp.facebook.com adresini kullanabilirsiniz.
Herhangi bir uyarı için ise warning@facebook.com adresi ile facebook yetkilileri ile iletişime geçebilirsiniz.

Son düzenleyen _Yağmur_; 21 Haziran 2013 10:19