Merhaba arkadaşlar ben massenger in 9. sürümünü yüklemiştim.Sonra bilgisayarı kastıgı için kaldırdım ama hala bilgisayarda yüklü gibi görünüyor.8.5 yüklemek istedigimde bilgisayarınızda üst sürüm yüklü önce onu kaldırın diyor.ve 1603 hata kodunu veriyor.program ekle kaldırda ve program files te live massenger ait dosya yok.Ne yapabilirim lütfen yardım edin.
Teşekkürler cevabınız için ama ben erken davranıp format attırdım bilgisayara.şu anda live massenger in 8.1 sürümü yüklü bilgisayarımda 8.5 yüklenmiyor hala nedense aynı problem devam ediyor olabilirmi? Devam ediyosada uğrasmıcam artık 8.1 de görüyo sonuçta işimi.Evdeki bulgurdanda oluyoruz sonra
arkadaşım 1603 hata kodu sadece kullandığın versiyonun bir düşüğünü kurmayı denediysen çıkar.
Bende 9.0 kullanıyodum. sildim 8.5 kurmak istedim ama bir yerlerde dosyaları kaldığından ...1603 hata kodunu gösterdi.......................
arkadaşım 1603 hata kodu sadece kullandığın versiyonun bir düşüğünü kurmayı denediysen çıkar.
Bende 9.0 kullanıyodum. sildim 8.5 kurmak istedim ama bir yerlerde dosyaları kaldığından ...1603 hata kodunu gösterdi.......................
tamam da o kalan dosyaları nasıl silcez yine aynı sorunu yaşıyorum.Program files te live massenger a ait dosya yok
ya kafayı yıcem yapamadım bı trLu biri yardım etsİn pLs !
Msn yukLemeye calısıorum yuklemek istedğinis prgrm pcde bulunan sürümden daha eski dio prg. ekle ve kaldırdan kaldır diorum ama kaldırmıo yardm ednnn !!
Arkadaşlar ben msn 9 betayı yükledim ve bi süre kullandıktan sonra sildim...8.5 e geri dönmek istemiştim fakat 1603 sorunu çıktı..msn 9 u tamamen ortadan kaldırmama rahmen yüklü gösteriyordu...işte size araştırmalarım sonucu bulduğum net sonuç.... Description of the Windows Installer CleanUp Utility
windows installer cleanup utility...bu programı indirip yükleyin....sonra da programı açıp messenger a ait herşeyi remove ye basarak silin...
ben bu sorundan çok çile çektin arkadaşlar...herkezin teşekkür cevabını bekliyorum....
Arkadaşlar aynı sorun bende de vardı. Ben live ile ilgili bütün uzantıları sildiğimi zannediyordum ama silmemişim. silinmediği içinde yukarıdaki sorunlarla karşılaşıyordum. Ama arkadaşın dediği gibi Windows Installer CleanUp programını yükledim. Orada messenger live ilgili uzantlıarı sildim. daha sonra ise messenger 8,5 i yükledim. Artık çalışıyor. Yoksa bende format atacaktım. opps arkadaşıma teşekkürler. bu sorunun bu siteden başka bir yerdede çözümü yok. Tekrar teşekkürler
Arkadaşlar ben msn 9 betayı yükledim ve bi süre kullandıktan sonra sildim...8.5 e geri dönmek istemiştim fakat 1603 sorunu çıktı..msn 9 u tamamen ortadan kaldırmama rahmen yüklü gösteriyordu...işte size araştırmalarım sonucu bulduğum net sonuç.... Description of the Windows Installer CleanUp Utility
windows installer cleanup utility...bu programı indirip yükleyin....sonra da programı açıp messenger a ait herşeyi remove ye basarak silin...
ben bu sorundan çok çile çektin arkadaşlar...herkezin teşekkür cevabını bekliyorum....
arkadaşım gerçekten çok teşekkür adiyorum sana nette baya aradım herşeyi yaptım tam ümidimi kaybettim format atmayı düşünüyordum senin dediğini yaptım ve işe yaradı.tekrar teşekkür ederim...