Arama

MSN Hata Kodu 80040154 Windows Live Messenger Hatası - Sayfa 9

Bu Konuya Puan Verin:
Güncelleme: 1 Kasım 2012 Gösterim: 195.185 Cevap: 84
spartanx - avatarı
spartanx
Ziyaretçi
9 Mart 2012       Mesaj #81
spartanx - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
murathanouz adlı kullanıcıdan alıntı

merhabalar.
arkadaşın xp sp3 pc'si var.

Sponsorlu Bağlantılar
pc de live 2009 yüklü idi.
geldiğinde olması gereken klasörde msnmsg.exe dosyası yoktu.
bende kaldırıp tekrar kurmayı denedim.kaldırıken kaldırıldı dedi ama kurmaya çalıştığımda messanger mevcut dedi.
netten araştırdım.zapmessanger programını çalıştırdım.tekrar kurmaya çalıştığımda elimdeki offline setup ile sorunsuz kuruldu.
herşey düzeldi derken 80040154 nolu hatayı verdi.Neti alt üst ettim.neler dendiyse yapabildiğimi yaptım ama hala aynı.
1-) Ofline setup ile kurduğumdan dolayı olmasından şüphelendim, kaldırdım online setup ile kurdum.olmadı.
2-) msxml3.dll dosyası registered ettim.tekrar başlattım.olmadı.
3-)msxml3 xml ayırıştırıcı ile verilen linkler çalışmadığından bununla ilgili bişey yapmadım.
4-)con.... .cab diye bir dosya var onu yükledim versiyon yeni olduğu için hata verdi.
5-)kaldırır gibi yapıp onar dedim.olmadı.
6-)bazı eklentileri kaldırıp öyle denedim olmadı, kurdum tekarar denedim olmadı.
7-) windows'un bütün güncellemelerini yükledim.yine olmadı.

ne yapmama lazım ya.sadece msn için format atmak istemiyorum.çatır çatır hızlı çalışan bir pc.yedeklemesi bile dert.yapabileceğim fazla bişery kalmadı.ama belki sizlerin önerileri ile bu konuyu çözebilirim.
saygılar.

bende bütün herşeyi denedim olmadı nerdeyse kafayı sıyırcaktım dedim eski bir versiyon msn indirem 7.5 i indirdim kurdum ıd pass yazdım sürüm eski olduğu için yeni sürüm indirmeniz lazım evet hayır kısmı geldi evet dedim karşıdan yükleme başladı msn programı kuruldu ıd pass yazdım msn açıldı
bende işe yaradı kendim buldum yaptım sende işe yararmı bilmem
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
9 Nisan 2012       Mesaj #82
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
bunları yaptım yine ilolmadı bilen varsa söylesin birde msn yi ne silebiliyorum ne de kurabiliyorum yeni sürüm mevcut diyor başka bir şey demiyor
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
21 Eylül 2012       Mesaj #83
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkadaslar bu cozdum dıyo yha hanı bırısı onu acmıyo hata verıyo onun yerıne başka bır sayfa varmı onu ındırmem lazım
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
28 Ekim 2012       Mesaj #84
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
80040154 Hata kodunun çözümü oldukça kolay. Altta 80040154 hata kodu ile alakalı 3 çözüm önerisinde bulunacağız. Lütfen yöntemleri denedikten sonra, sonucu altta bulunan yorum bölümüze yazınız.

Başlat menüsüne tıklayın ve çalıştıra girin.
Çıkan kutucuğa şunu yazın;

Regsvr32 %windir%\system32\msxml3.dll

Ardından bilgisayarı yeniden başlatın ve messenger da oturum açmayı deneyin.
————–

İkinci olarak; Contacts-ship-neutral.cab dosyasını indirmenizi ve bilgisayarınıza kurmanızı öneriyoruz. Ardından oturum açmayı deneyin ve problemizi çözümleyin. İlgili dosyayı indirmek için;

Hotfile.com: One click file hosting: Contacts-ship-neutral.cab

———-

Eğer probleminiz çözümlenmedi ise, Windows XML ayrıştırıcısı ürününü, microsoft un resmi sitesinden indirip kurun.;

Microsoft Download Center

Bu işlem sonrası 80040154 hata koduna çözüm bulmuş olacaksınız.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
1 Kasım 2012       Mesaj #85
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
msn sil yeniden yükle