Arama

MSN Hata Kodu 80072ee7 Windows Live Messenger Hatası - Sayfa 2

Bu Konuya Puan Verin:
Güncelleme: 18 Nisan 2011 Gösterim: 167.305 Cevap: 57
Zaur - avatarı
Zaur
Ziyaretçi
18 Mayıs 2008       Mesaj #11
Zaur - avatarı
Ziyaretçi
Arkadaşlar bende sorunu şöyle çözdüm:

Sponsorlu Bağlantılar
C:\Program Files\MSN Messenger'de olan msnmsgr Ad Değiştir yapıb sonuna 2 ekliyorsun yani şöyle msnmsgr2 ve çıkıyoruz yeniden C:\Program Files\MSN Messenger'e giriyoruz ve artık msnmsgr ve msnmsgr2 olarak 2 msn simgesi oluşmuş oluyor ve msnmsgr2 olanı sağ tıklayıb gönder // masaüstü yapıyoruz sonra masaüstündekinin adın istersiniz Windows Live Messenger'de koya bilirsiniz artık Windows Live Messenger çalışmış olacak.

msnte1

Eğer versionu yenilemek isterse ve siz bunu istemezsiniz bununda çaresi var:

Windows Live Messenger simgesini sağ tıkla ama önce saat'ın yanından kapatın sağ tıklatdıkdan sonra Özellikler sonra Uyumluluk ve ordan Bu programı aşağıdaki için uyumluluk modunda çalıştır karşısındakı kutunu işaretle ve Windows 2000'i seç ve tamam de sonra Windows Live Messenger simgesini tikladıkda kurulma başlayacak bitmesin bekleyin bitdikden sonra artık Windows Live Messenger çalışacak, güle güle kullanın.

msngkv2
mustafa_95 - avatarı
mustafa_95
Ziyaretçi
26 Mayıs 2008       Mesaj #12
mustafa_95 - avatarı
Ziyaretçi
80070057 kardeş bu sorunu çözebilirmisin
(belirtilen e-posta adresi olmadığından yada hizmet kullanılamadığından windows live messenger beta oturumu açamadı)( diyo)
Sponsorlu Bağlantılar
sambaci - avatarı
sambaci
Ziyaretçi
28 Haziran 2008       Mesaj #13
sambaci - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
ŞeYHTaN adlı kullanıcıdan alıntı

msn messenger dosyasının adını msn messenger2 olarak değiştirdim sorun düzeLdi Msn GrinMsn Grin

hakikaten usta ya denedim oldu saolasın
pln_ - avatarı
pln_
Ziyaretçi
8 Eylül 2008       Mesaj #14
pln_ - avatarı
Ziyaretçi
1 sefer için oluyor,sonrakiler de gene aynı
hhmercan - avatarı
hhmercan
Ziyaretçi
25 Ocak 2009       Mesaj #15
hhmercan - avatarı
Ziyaretçi
ya arkadaşlar doğru dürüst kalıcı bir çözümğ yokmu bunun ya ...
ben messenger 9 u kullanıyor ismini cismini neyini değiştirirsen değiştir hiç bşy olmuyorMsn Disappointed
başka bir hesaba giriş yapmaya çalıştığımda giriyor asıl bağlanmak istediğim hesaba girmiyor ya !!
Son düzenleyen hhmercan; 25 Ocak 2009 16:21 Sebep: eksik yazı vardı
polat2626 - avatarı
polat2626
Ziyaretçi
11 Mart 2009       Mesaj #16
polat2626 - avatarı
Ziyaretçi
internete bağlanamıyorum şu hata kodunu verdi hata kodu:80072ee7
tickyape - avatarı
tickyape
Ziyaretçi
9 Haziran 2009       Mesaj #17
tickyape - avatarı
Ziyaretçi
Aynı sorunla bende karşılaştım. DNS ayarlarını değiştirmeniz gerekiyor. Bunun için "TRKY-DnsAyar" adlı programı öneririm..
mo_ofm - avatarı
mo_ofm
Ziyaretçi
25 Haziran 2009       Mesaj #18
mo_ofm - avatarı
Ziyaretçi
"bütün forumlarda yazan yöntemleri denedim hiçbiri olmadı" diyorsanız size son çözüm:
eğer msn'e giremediğiniz anda rapidshare premium üyeliğinizle rapid upload manager'ı kullanıyorsanız, upload bittikten sonra veya bitmeden önce rs upload manager'ı kapatıp öyle deneyin.
Dark Lord - avatarı
Dark Lord
Ziyaretçi
5 Ağustos 2009       Mesaj #19
Dark Lord - avatarı
Ziyaretçi
öncelikle bilgisayarda gizli olan dosyalarını görünür hale getirin... (bilmeyen googlede gizli dosyaları görünür hale nasıl getirilir baksın)

Daha sonra Winxp için anlatıyorum...

C:\Documents and Settings\BILGISAYAR KULLANICI ADI\Local Settings\Application Data\Microsoft\Windows Live Contacts

BILGISAYAR KULLANICI ADI = bu kısım bilgisayarınızın oturum ismidir. Başlat a tıkladıgınızda En üstte yazan isimdir yani... Ali, Veli, Ofis Bilgisayarı... vs artık ne yazıyorsa...

Windows Live Contacts klasörüne ulaştığınızda MSN nin kapalı olduğuna yani saatin yanında simgesinin olmadığına dikkat edin eğer simge var ise sağ tık "ÇIKIŞ" yapın ve kökten kapatın.

Windows Live Contacts klasörü içerisindeki bütün dosyaları silerek MSN nizi Resetleyin. Otomatik harıtlatmalar zarar görmeyecektir. Bütün sorunlarınız çözülecektir.

Saygı ve sevgilerimle

RHT Dark Lord
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
31 Ağustos 2009       Mesaj #20
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
windws_uodate 80070057