Arama

MSN Engellenenler Listesini Silmek - Sayfa 2

Bu Konuya Puan Verin:
Güncelleme: 11 Haziran 2012 Gösterim: 64.091 Cevap: 25
RuffRyders - avatarı
RuffRyders
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2010       Mesaj #11
RuffRyders - avatarı
Kayıtlı Üye
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

program nerden inecek

Alıntı
ahmetgns adlı kullanıcıdan alıntı

Silinebilecek kişileri bir programa ihtiyaç olmadan zaten "Messenger menüsü > Araçlar > Seçenekler > Gizlilik > Engellenenler listesi" bölümünden kişi adları üzerine sağ tıklayıp "Sil"i seçerek silebilirsiniz. Silinemeyecek olanları (yani sizi listelerine eklemiş olanları) da yardımcı programlarla silebilirsiniz ama pek bir avantajı yok. Çünkü bu kişileri bu listeden sildikten sonra Messenger'da bir dahaki oturum açışınızda o kişiler sanki sizi yeni eklemişler gibi uyarı alacaksınız ve tekrar izin vermek-engellemek durumunda kalacaksınız. Bu yüzden bu kişileri bu listelerden (izinli listesi de dahil) silmenizi önermem ama yine de bahsettiğim programı forumda "Kişi Listesi Yöneticisi" başlıklı konularda bulabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar
Aşağıda verilen linkteki programı indirebilmek için üye girişi yapmalısınız.
Alıntı
ahmetgns adlı kullanıcıdan alıntı

MSN Kişi Listesi Yöneticisi (MSNlists TR) Bu konuda verilen programla silebilirsiniz.

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
10 Şubat 2010       Mesaj #12
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
nasıl oldugunu anlayıp uygulayamadım bana yardımcı olabilir misin bende bi türlü silemiyorum engellenenleri yardımcı olursan çok sevinirim
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
12 Şubat 2010       Mesaj #13
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ya arkadaşlar engelleğim kişileri listemdn slmek istiorm sağ tıkladığmda silik çkıo deli olcm karşı taraftaki kişide sildi yne aynı şey oluo napmam gerekio ltfn yardmcı olun ..S:
_KleopatrA_ - avatarı
_KleopatrA_
Ziyaretçi
12 Şubat 2010       Mesaj #14
_KleopatrA_ - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

ya arkadaşlar engelleğim kişileri listemdn slmek istiorm sağ tıkladığmda silik çkıo deli olcm karşı taraftaki kişide sildi yne aynı şey oluo napmam gerekio ltfn yardmcı olun ..S:

Silmek istediğiniz ve tamamen kaldırmak istediğiniz kişidede ''SİL'' butonu aktifse ''SİL''e basmanız zaten yetecektir ve kaydetmeyi yani tamam demeyi unutmayınız yoksa işlem kabul görmez.Kolay Gelsin.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
25 Şubat 2010       Mesaj #15
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ya arkadaşlar engellenenler listesini nasıl silicez izin verilenler listesine tasıyıp sonra mailden silsek olmuyomuu kı bi yaardım
marvelous - avatarı
marvelous
Ziyaretçi
29 Temmuz 2010       Mesaj #16
marvelous - avatarı
Ziyaretçi
ben bugün kurdum programı arkadaşlar paylaşım için tşk ederim. programda hiçbir sorun yok direk açtı kurulum gerekmiyo. zip dosyasından tutup masaüstüne attım ve program direk çalıştı. msn adresim açıkken programa adresimi yazdım açık olanı kapattı ve listeyi direk ekrana getirdi örenekte olduğu gibi. Silme işlemlerini gerçekleştirdim. Tekrar msnimi açtığımda liste tertemizdi.
hudd - avatarı
hudd
Ziyaretçi
31 Temmuz 2010       Mesaj #17
hudd - avatarı
Ziyaretçi
sonunda engelliler listesini sildim, baştan olmas diye düşündüm ama indirdiğim programla silmeyi başardım.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
23 Kasım 2010       Mesaj #18
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ya arkadaşlar ben bu programı indiremedim nerden indirecem nasıl indirecem
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
13 Mart 2011       Mesaj #19
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
slm banada yardım edermisin ben yapamadımda
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
21 Mart 2011       Mesaj #20
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
msn listemde arkadaslarimdan biri sildigimi yada engelledigmi hatirlamiyorum ama su an ne normal listemde ne silinenlerde nede engelleyenlerde yok bunun ne anlama geldigni ogrenebilirmiyim lutfen?