arkadaşlarımla oyun oynamak istediğimde karşı tarafa davet göndermek için tıkladıgımda yükleniyor yazıyor hep ve liste gelmiyor. ama başkası bana davet gönderdiğinde oyunu yüklüyor. nedeni ne olabilir?
Sponsorlu Bağlantılar
windows 7 kullanıyorum. windows live messenger güncel sürümü kullanıyorum. diretx 11, ekran kartım güncel sayılır.
benim sorunum çok farklı.ben msn 9.0 kullanıyorum.bu zamana kadar bir sorun yoktu. sorun şu: ben arkadaşımla uno oynamak isityorum,fakat davette tavla yazıyo.bi ttürlü anlayamadım. bilenler varsa lütfen yardım edebilirler mi?
Arkadaşlar biri bana oyun isteği yolliyor kabul ediyom arkadaş bekleniyor diyor açmıyor hep kalıyor
Ben gönderdiğimde geçici engellendi diyor çözüm bulun (ACİL) (ACİL) (ACİL)
Merhabalar, benimde msn oyunlarımda sorunum var. Oyunu başlattığımda ekran maviye kaplanıyor ve şu yazı çıkıyor her defasnda;
"You have reached this page due to errors in your authentication.
You may choose among the following Zone sites to continue.
I don't know, or none of the above.
I was trying to buy a game.
I was trying to play a game on Zone.com.
I was trying to play a game in MSN Messenger. "
bir seçeneği heeçecek olduğum da ise sorun devam ediyor ve oyunu kullanılamaz durumda olduğunu belirtiyor.
"Sorry, Games are currently unavailable. "
yardımcı olursanız memnun olurum, çünkü msn sürümümü yüksdelttiğim halde çalışmıyor diğer bilgisayarımda da aynı sürümü kullanıyorum ve işin tuhaf kısmı ise onda çalışıyor.