selam neolur yardım edın yha benım pc de 7.0 kullnıyorum diğer sürümler kullanmak isterdim ama ... hep sorun gidier dio her sürümde sadce 7.0. açıo oda artık sürüm değiştrme zmanı glemiş yukseltmem gerkeıyo napmam gerekıyo lütfen yardımcı olurmusunuz
Merhaba messenger live kullanıyordum ama bir üst versiyona güncelleme istendi yapıyorum ama uzun bir süre bekledikten sonra hata raporu verip kapatıyor. İndir com'dan sizin çeviriminiz olan messenger beta 8.5 yükledim ama o da ''sirenacm.dll bulunamadığndan bu uygulama başlatılamadı. Uygulamanın yeniden yüklenmesi sorunu giderebilir.'' die bi hata veriyor ve açılmıyor. Sizin sitenizdeki beta 8.5 yükledim o da bir sürü dosya şeklinde çıktı yani hiçbir şekilde kuramıyorum yardımcı olursanız sevinirim. İYi ÇALIŞMALAR TEŞEKKÜRLER
Merhaba messenger live kullanıyordum ama bir üst versiyona güncelleme istendi yapıyorum ama uzun bir süre bekledikten sonra hata raporu verip kapatıyor. İndir com'dan sizin çeviriminiz olan messenger beta 8.5 yükledim ama o da ''sirenacm.dll bulunamadığndan bu uygulama başlatılamadı. Uygulamanın yeniden yüklenmesi sorunu giderebilir.'' die bi hata veriyor ve açılmıyor. Sizin sitenizdeki beta 8.5 yükledim o da bir sürü dosya şeklinde çıktı yani hiçbir şekilde kuramıyorum yardımcı olursanız sevinirim. İYi ÇALIŞMALAR TEŞEKKÜRLER
Bu dosyayı indirin, içinden çıkan .msi uzantılı dosyayı çift tıklayarak çalıştırın ve kurun. O şekilde kuramazsanız, sağ tıklayın ve Onar seçeneğini kullanarak kurmayı deneyin.
Bu siteye bayılıyorum. Biz Türkleri en iyi, en modern şekilde hem dünyaya tanıtıyor hem de bize güzel hizmetler sunuyor. Neutralizer kardeşimi tebrik ediyorum, alkışlıyorum, saygıyla selamlıyorum.
''EN GÜÇLÜ OLAN DEĞİL DEĞİŞİME EN İYİ UYAN HAYATTA KALIR.'' C.D