Arama

MSN'de Sizi Kişi Listesinden Silenler ve Engelleyenler (Msn Engelleyenler) - Sayfa 12

Güncelleme: 14 Eylül 2012 Gösterim: 1.226.653 Cevap: 380
seda2187 - avatarı
seda2187
Ziyaretçi
6 Ocak 2008       Mesaj #111
seda2187 - avatarı
Ziyaretçi
toprak çok zekisin kardeşde bizm için önemli olan bizi silenler değil engelleyenler ve benim bunu acilen öğrenmem lazım ama öle bi praogramda bilen yok galiba Msn Sadneyse öğrenirseniz ve paylaşırsanız sevirm
Sponsorlu Bağlantılar
ahmetgns - avatarı
ahmetgns
VIP VIP Üye
6 Ocak 2008       Mesaj #112
ahmetgns - avatarı
VIP VIP Üye
Alıntı
seda2187 adlı kullanıcıdan alıntı

toprak çok zekisin kardeşde bizm için önemli olan bizi silenler değil engelleyenler ve benim bunu acilen öğrenmem lazım ama öle bi praogramda bilen yok galiba Msn Sadneyse öğrenirseniz ve paylaşırsanız sevirm

Programa gerek yok, zaten program da yok. Engellediğinden şüphelendiğiniz kişiler için tek tek uğraşılarak engelleyip engellemediği bulunabilir. Biraz karışık gelebilir ama yine de bağlatıyı vereyim, gerçi okumuş olmanız gerekiyor, çünkü toprak'ın yazdığı yazıyla ilgili bir cümle bile sarfetmişsiniz. Her neyse, buyrun:
MSN'de Sizi Kişi Listesinden Silenler ve Engelleyenler (Msn Engelleyenler)
Sponsorlu Bağlantılar
uzay adamı - avatarı
uzay adamı
Ziyaretçi
8 Ocak 2008       Mesaj #113
uzay adamı - avatarı
Ziyaretçi
zaten seçeneklerden öğreniyorsunuz ama benim istediğim program nasıl çevrim içi olan msnde yeşil görünüyorsa engeleyenler yada çevrimdışılarda da böyle farklılık olması. ama yazıdan bu mümkün değil diyorlar ama resmi olarak olabilir de hacker denilen birşey var. anti-resmi yolla herkes herşeyi yapıyor. şifre öğrenme programı yapmıyorlar ama şifreler kırılıyor.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
9 Ocak 2008       Mesaj #114
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
uzay adamı adlı kullanıcıdan alıntı

zaten seçeneklerden öğreniyorsunuz ama benim istediğim program nasıl çevrim içi olan msnde yeşil görünüyorsa engeleyenler yada çevrimdışılarda da böyle farklılık olması. ama yazıdan bu mümkün değil diyorlar ama resmi olarak olabilir de hacker denilen birşey var. anti-resmi yolla herkes herşeyi yapıyor. şifre öğrenme programı yapmıyorlar ama şifreler kırılıyor.

Ancak biz bu tarz yöntemleri önermiyor, illegal yardımlarda bulunmuyor ve kurallarımızla da üyelerimizi bu konuda bağlıyoruz.
ahmetgns - avatarı
ahmetgns
VIP VIP Üye
9 Ocak 2008       Mesaj #115
ahmetgns - avatarı
VIP VIP Üye
Alıntı
ThinkerBeLL adlı kullanıcıdan alıntı

Alıntı
uzay adamı adlı kullanıcıdan alıntı

Ancak biz bu tarz yöntemleri önermiyor, illegal yardımlarda bulunmuyor ve kurallarımızla da üyelerimizi bu konuda bağlıyoruz.

Kaldı ki, hackerlara karşı da ciddi önlemler alınıyor ve Microsoft bunu şu anda başarmış durumda. Ben henüz engelleyenleri, çevrimdışı görünenerek oturum açmış olanları şıp diye bulan ve size listeleyen hiçbir program görmedim. Ve Messenger işinin uzmanları da bunun şu aşamada mümkün olmadığını söylüyorlar. Engelleyenlerin BAZILARINI Microsoft'un bir açığı dolayısıyla (RESMî) yine Microsoft'un sitelerinden öğrenebiliyorsunuz. Birkaç mesaj yukarıdaki yazımı okuyunuz.
hedergecti - avatarı
hedergecti
Ziyaretçi
16 Ocak 2008       Mesaj #116
hedergecti - avatarı
Ziyaretçi
arkadaslar benim de belki size gereksiz gelecek bir sorum var

msn de kimi zaman bir defaya mahsus yazdiginiz daha sonra hosunuza gitmeyip sildiginiz contclariniz vardir.bunlar normalde msn listenizede gorunmuyor ama
tools>>options>>privacy ye gittiginizde sizin online olarak gorup gormemesini istediginiz adresleri iki grup halinde msn hafizada tutuyor.sol bolumdekiler sizin izin verdikleriniz sag bolumdekiler blocklayip sildikleriniz.
benim sorum su:sag bolumde silip blockladigimiz adresleri silmemizin bir metodu var mi acaba????simdiden tesekkurler
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
16 Ocak 2008       Mesaj #117
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Alıntı
hedergecti adlı kullanıcıdan alıntı

arkadaslar benim de belki size gereksiz gelecek bir sorum var

msn de kimi zaman bir defaya mahsus yazdiginiz daha sonra hosunuza gitmeyip sildiginiz contclariniz vardir.bunlar normalde msn listenizede gorunmuyor ama
tools>>options>>privacy ye gittiginizde sizin online olarak gorup gormemesini istediginiz adresleri iki grup halinde msn hafizada tutuyor.sol bolumdekiler sizin izin verdikleriniz sag bolumdekiler blocklayip sildikleriniz.
benim sorum su:sag bolumde silip blockladigimiz adresleri silmemizin bir metodu var mi acaba????simdiden tesekkurler

Maalesef hayır. Onların da sizi listelerinden silmiş olmaları gerekiyor.
Son derece gururlu insanlar, susmayı ve yalnızlığı sever.
alis14 - avatarı
alis14
Ziyaretçi
30 Ocak 2008       Mesaj #118
alis14 - avatarı
Ziyaretçi
arkadaslar,ben engellenip engellenmediğinizi nasıl ogrenebılecegınızı bılıyorum Msn Happy
şimcik şöyle oluyor Msn Grin
ama anlatamazsam kusura bakmayın emı..
sımdı kısı lıstenızde kı bır kısının msn ısaretı oluyor ya basında,hıh ıste ona sagla tıklatın,goruntuden,profılı tıklatın.sonra,
kısının resmının altındakı profıl ayrıntılarını goster'i tıklatın,sonra
kısının bır web gorunumu ,altındada messenger gorunumu cıkacaktır.
HIH İŞTE O ALTTAKİ MESSENGER GORUNUMU CIKMAZSA SİZİ ENGELLEMIS DEMEKTIR.....
YOLU OLMADIGINI DUSUNENLERE DUYURULUR.......
ahmetgns - avatarı
ahmetgns
VIP VIP Üye
30 Ocak 2008       Mesaj #119
ahmetgns - avatarı
VIP VIP Üye
Alıntı
alis14 adlı kullanıcıdan alıntı

arkadaslar,ben engellenip engellenmediğinizi nasıl ogrenebılecegınızı bılıyorum Msn Happy
şimcik şöyle oluyor Msn Grin
ama anlatamazsam kusura bakmayın emı..
sımdı kısı lıstenızde kı bır kısının msn ısaretı oluyor ya basında,hıh ıste ona sagla tıklatın,goruntuden,profılı tıklatın.sonra,
kısının resmının altındakı profıl ayrıntılarını goster'i tıklatın,sonra
kısının bır web gorunumu ,altındada messenger gorunumu cıkacaktır.
HIH İŞTE O ALTTAKİ MESSENGER GORUNUMU CIKMAZSA SİZİ ENGELLEMIS DEMEKTIR.....
YOLU OLMADIGINI DUSUNENLERE DUYURULUR.......

Evet bu yöntem yüzde yüz olmamakla birlikte çoğu zaman % 99 ihtimalle doğru sonuçlar veriyor. Ve daha önce de bu konu altında anlatılmıştı. % 1'lik yanlış sonuç verme ihtimali var dedim, neyden kaynaklandığını da siz bulursanız sevinirim, bana anlattırmayın, uzun hikaye.
gülmek - avatarı
gülmek
Ziyaretçi
31 Ocak 2008       Mesaj #120
gülmek - avatarı
Ziyaretçi
Bu yöntemi iki adres arasında deneyince doğru sonuç veriyor ben sormuş olayım %1 yanlışlık payı nedir? anlatırsanız sevinirim.Bilgilenmiş oluruz rica etsem.Msn Grin