Arama

MSN'de Sizi Kişi Listesinden Silenler ve Engelleyenler (Msn Engelleyenler) - Sayfa 24

Güncelleme: 14 Eylül 2012 Gösterim: 1.226.659 Cevap: 380
Rower - avatarı
Rower
VIP MazessezaM
31 Ocak 2009       Mesaj #231
Rower - avatarı
VIP MazessezaM
Alıntı
ahmetgns adlı kullanıcıdan alıntı

Bir kişiyle denedim, engellediği halde resim görünüyordu. Bu yöntem de benim için çöktü.

şimdi yine denedim üst üste bi kaç kez denedim anlattığım sekilde işliyor yani engeleyen kişinin avatar resmi görünmüyor engeli kaldırdığında avatar resmi tekrar görünür hale geliyor bi yanlışlık yapmış olmalısınız ben bi çok kez denedim oluyor

Sponsorlu Bağlantılar
şöyleki aynı bilgşisayarda iki farklı oturum açarak deneyebilirsiniz önce engeli koyun sonrasında resimdeki gibi kişi listesine ulaşın avatar resmi görünmeyecektir klavyeden F5 tuşuna basarak sayfayı yenileyebilirsiniz sonrasında engeli kaldırın ve yine F5 tusuna basın sayfa yenilensin avatar resmi tekrar görünür hale gelecektir kendim bunu defalarca denedim sizde olmaması çok enteresan
Gölgen misali yanındayım!Msn Thunder
ahmetgns - avatarı
ahmetgns
VIP VIP Üye
31 Ocak 2009       Mesaj #232
ahmetgns - avatarı
VIP VIP Üye
Alıntı
montana adlı kullanıcıdan alıntı

şimdi yine denedim üst üste bi kaç kez denedim anlattığım sekilde işliyor yani engeleyen kişinin avatar resmi görünmüyor engeli kaldırdığında avatar resmi tekrar görünür hale geliyor bi yanlışlık yapmış olmalısınız ben bi çok kez denedim oluyor

Sponsorlu Bağlantılar
şöyleki aynı bilgşisayarda iki farklı oturum açarak deneyebilirsiniz önce engeli koyun sonrasında resimdeki gibi kişi listesine ulaşın avatar resmi görünmeyecektir klavyeden F5 tuşuna basarak sayfayı yenileyebilirsiniz sonrasında engeli kaldırın ve yine F5 tusuna basın sayfa yenilensin avatar resmi tekrar görünür hale gelecektir kendim bunu defalarca denedim sizde olmaması çok enteresan

Niyetim kesinlikle sorun çıkartmak falan değil. Sadece yanlış bir bilginin doğruymuş gibi anlatılmasını ve ona güvenilip insanlar arasında yanlış anlaşılmalar olmasını istemiyorum.

Siz bu yöntemin çalıştığı yargısına varırken bir hata yapıyorsunuz. Sizi engelleyen kişinin resmini göremeyip engeli açtığında görebilmeniz, resmi görülmeyen kişinin sizi engellediği ve resmi görülen kişinin sizi engellemediği sonucunu vermez. Bu da, çalıştığı söylenen diğer yöntemler gibi Windows Live'ın izin ayarlarına bağlı. Öyle bir izin ayarı yapılabilir ki engellediği halde ilgili yerde resmi görülebilir ya da engellemediği halde resim görülemez.
Rower - avatarı
Rower
VIP MazessezaM
31 Ocak 2009       Mesaj #233
Rower - avatarı
VIP MazessezaM
Alıntı
ahmetgns adlı kullanıcıdan alıntı

Niyetim kesinlikle sorun çıkartmak falan değil. Sadece yanlış bir bilginin doğruymuş gibi anlatılmasını ve ona güvenilip insanlar arasında yanlış anlaşılmalar olmasını istemiyorum.

Siz bu yöntemin çalıştığı yargısına varırken bir hata yapıyorsunuz. Sizi engelleyen kişinin resmini göremeyip engeli açtığında görebilmeniz, resmi görülmeyen kişinin sizi engellediği ve resmi görülen kişinin sizi engellemediği sonucunu vermez. Bu da, çalıştığı söylenen diğer yöntemler gibi Windows Live'ın izin ayarlarına bağlı. Öyle bir izin ayarı yapılabilir ki engellediği halde ilgili yerde resmi görülebilir ya da engellemediği halde resim görülemez.

Haklısınız yanlış bilgi vermek istemem tabiki sadece uyguladığım bir yöntemi paylaşmak istedim ve bende çok işe yarıyor tabiki sizin tecrübeniz benden kat kat daha yüksek
ben saygısızlık ettiysem affola

şimdi tam anlamıyla sorunu çözdüm sizin bunu görememenizin tek sebebi kişinin windows live daki kayıtlı resmidir eğer windows live da kayıtlı resmi varsa bu yöntem işe yaramıyor çünkü engellesede engelemese o resim görünüyor Msn Happy
yani o kadar etkili bir yöntem değilmiş
bunun için o kişinin daha önce live profiline asla resim yüklememesi gerekir bu yöntem ancak bu şekilde çalışır test ettim önce resim yükledim sonra engelledim engeli kaldırdım hep aynı resim görünüyor resmi kaldırdığım halde o resim kişi listesinde hala durmakta

bu yöntemi windows live da daha önce hiç profil resmini eklememiş kişilerde deneyin %100 sonuç veriyor
Gölgen misali yanındayım!Msn Thunder
sarapperest - avatarı
sarapperest
Ziyaretçi
3 Şubat 2009       Mesaj #234
sarapperest - avatarı
Ziyaretçi
Pidgin 2.5.4

adli prograrmi kurdum benim msn coktgu icin arkadslar we arkads listesine baktgmda kisilerin ustune gittigimde engellemisse kisi beni bunu gosteriyor we bunu denedim bi kac arkadasimla calisyor!

deneyin bence kucuk bi program zaten Msn Happy
aa_27 - avatarı
aa_27
Ziyaretçi
7 Şubat 2009       Mesaj #235
aa_27 - avatarı
Ziyaretçi
Bende ilginc birsey cikti. 2 ayri msn hesabim var, ve her 2'sinde ayni kisiyi ekledim. Fakat 1'inci msn hesabimda o kisi beni engellemis diye suphelendim. Sonra 2'inci msn hesabima baktim bakalim oradan'da engellemismi beni diye. 1'inci msn hesabimda onun nick'in uzerine tiklayinca profil aktiv ama spaces aktiv DEGIL. Sonra 2'inci msn hesabimda bakiyorum ve profil ve spaces aktiv durumda. Bu ne anlama gelebilir acaba????

Ayrica 1'inci hesabimda o kisi'nin nicki gorunyor, fakat 2'inci hesbimda email addresi nick olarak gorunuyor. Bugun yine oturum actim 2'inci hesabimda ve nicki degismis email addres olarak gorunmuyor artik, sadece email addresin ilk kismi gorunuyor yani @hotmail.com tarafi GORUNMUYOR. Yani ben cevrim disi'ken bu nasil degisir boyle?????

Yardimci olursaniz sevinirim, simdiden tesekkurler Msn Happy
CrasHofCinneT - avatarı
CrasHofCinneT
VIP Pragmatist Çılgın Zat...
8 Şubat 2009       Mesaj #236
CrasHofCinneT - avatarı
VIP Pragmatist Çılgın Zat...
Alıntı
aa_27 adlı kullanıcıdan alıntı

Bende ilginc birsey cikti. 2 ayri msn hesabim var, ve her 2'sinde ayni kisiyi ekledim. Fakat 1'inci msn hesabimda o kisi beni engellemis diye suphelendim. Sonra 2'inci msn hesabima baktim bakalim oradan'da engellemismi beni diye. 1'inci msn hesabimda onun nick'in uzerine tiklayinca profil aktiv ama spaces aktiv DEGIL. Sonra 2'inci msn hesabimda bakiyorum ve profil ve spaces aktiv durumda. Bu ne anlama gelebilir acaba????

Ayrica 1'inci hesabimda o kisi'nin nicki gorunyor, fakat 2'inci hesbimda email addresi nick olarak gorunuyor. Bugun yine oturum actim 2'inci hesabimda ve nicki degismis email addres olarak gorunmuyor artik, sadece email addresin ilk kismi gorunuyor yani @hotmail.com tarafi GORUNMUYOR. Yani ben cevrim disi'ken bu nasil degisir boyle?????

Yardimci olursaniz sevinirim, simdiden tesekkurler Msn Happy

Bağlantı hızınıza göre bu gariplikler olabilir. Bağlantınız yüzünden sizi silmemiş kişi silmiş olarak görülebilir. Bağlantı veya başka bir sebebden dolayı geç güncelleme olabilir. Her zaman diyoruz bu programlar %100 doğru'yu göstermiyor. Profil ve Spaces hotmail ve msn kullanıcıları için yeni verilen hizmetler yeni eklenen özellikler.
Ölmediğine sevindim, hala acı çekebiliyorsun...
ECELIM - avatarı
ECELIM
Ziyaretçi
8 Şubat 2009       Mesaj #237
ECELIM - avatarı
Ziyaretçi
tsk arkadas bende herkese soruyodum beni msn.den engelleyeni nasil görürüm diye cok sagolun bir denicem sizin dediginiz gibi yapayim insl yapabilirim.
aa_27 - avatarı
aa_27
Ziyaretçi
8 Şubat 2009       Mesaj #238
aa_27 - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
CrasHofCinneT adlı kullanıcıdan alıntı

Bağlantı hızınıza göre bu gariplikler olabilir. Bağlantınız yüzünden sizi silmemiş kişi silmiş olarak görülebilir. Bağlantı veya başka bir sebebden dolayı geç güncelleme olabilir. Her zaman diyoruz bu programlar %100 doğru'yu göstermiyor. Profil ve Spaces hotmail ve msn kullanıcıları için yeni verilen hizmetler yeni eklenen özellikler.

Ya hayir arkadas kimse beni silmedi belkide engelledi diyorum, anlayamadin sen. Ayrica spaces ve profil ne oldugunu biliyorum o kadar'da yeni eklenti degil bunlar, bayadir var yani...

Tekrar sorunumu yaziyorum eger cevabi bilen varsa lutfen yardimci olun...

"Bende ilginc birsey cikti. 2 ayri msn hesabim var, ve her 2'sinde ayni kisiyi ekledim. Fakat 1'inci msn hesabimda o kisi beni engellemis diye suphelendim. Sonra 2'inci msn hesabima baktim bakalim oradan'da engellemismi beni diye. 1'inci msn hesabimda onun nick'in uzerine tiklayinca profil aktiv ama spaces aktiv DEGIL. Sonra 2'inci msn hesabimda bakiyorum ve profil ve spaces aktiv durumda. Bu ne anlama gelebilir acaba????

Yardimci olursaniz sevinirim, simdiden tesekkurler Msn Happy "
kerimcem - avatarı
kerimcem
Ziyaretçi
8 Şubat 2009       Mesaj #239
kerimcem - avatarı
Ziyaretçi
buda benim yonetemim kişinin kişisel ileti yazdığından eminseniz profil penceresindeki avatarının yanın daki kişisel ileti kısmı gozukmuyoo dediğim gibi kişisel ileti yazdığından eminsenizzzz.. deneyin bakalım...
nuraymaksi - avatarı
nuraymaksi
Ziyaretçi
16 Şubat 2009       Mesaj #240
nuraymaksi - avatarı
Ziyaretçi
tamam arkadas simdiyekadar iyi de hotmail nedense sayfayi degisti simdi nasil anlaylim engelleyenleri Msn Happy)