Alıntı
CrasHofCinneT adlı kullanıcıdan alıntı Bağlantı hızınıza göre bu gariplikler olabilir. Bağlantınız yüzünden sizi silmemiş kişi silmiş olarak görülebilir. Bağlantı veya başka bir sebebden dolayı geç güncelleme olabilir. Her zaman diyoruz bu programlar %100 doğru'yu göstermiyor. Profil ve Spaces hotmail ve msn kullanıcıları için yeni verilen hizmetler yeni eklenen özellikler.
Ya hayir arkadas kimse beni silmedi belkide engelledi diyorum, anlayamadin sen. Ayrica spaces ve profil ne oldugunu biliyorum o kadar'da yeni eklenti degil bunlar, bayadir var yani...
Tekrar sorunumu yaziyorum eger cevabi bilen varsa lutfen yardimci olun...
"Bende ilginc birsey cikti. 2 ayri msn hesabim var, ve her 2'sinde ayni kisiyi ekledim. Fakat 1'inci msn hesabimda o kisi beni engellemis diye suphelendim. Sonra 2'inci msn hesabima baktim bakalim oradan'da engellemismi beni diye. 1'inci msn hesabimda onun nick'in uzerine tiklayinca profil aktiv ama spaces aktiv DEGIL. Sonra 2'inci msn hesabimda bakiyorum ve profil ve spaces aktiv durumda. Bu ne anlama gelebilir acaba????
Ayrica 1'inci hesabimda o kisi'nin nicki gorunyor, fakat 2'inci hesbimda email addresi nick olarak gorunuyor. Bugun yine oturum actim 2'inci hesabimda ve nicki degismis email addres olarak gorunmuyor artik, sadece email addresin ilk kismi gorunuyor yani @hotmail.com tarafi GORUNMUYOR. Yani ben cevrim disi'ken bu nasil degisir boyle?????
Yardimci olursaniz sevinirim, simdiden tesekkurler
"