Arama

MSN'de Sizi Kişi Listesinden Silenler ve Engelleyenler (Msn Engelleyenler) - Sayfa 25

Güncelleme: 14 Eylül 2012 Gösterim: 1.226.659 Cevap: 380
esteel - avatarı
esteel
Ziyaretçi
28 Şubat 2009       Mesaj #241
esteel - avatarı
Ziyaretçi
evet hotmail sayfayı değişti napcaz artık nasıl anlıyacagız engelliyeni eskiden profilden bakp anlıyorduk %95 tutuyordu simdi ?
Sponsorlu Bağlantılar
SOLİNAS - avatarı
SOLİNAS
Ziyaretçi
7 Mart 2009       Mesaj #242
SOLİNAS - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar merhaba eğer engellenip engellenmediğiniz öğrenmek istiyorsanız e postanıza gidin ve kişi listesini görüntüleyin eğer eğer kişinin resmi yerine massenger ifadesi varsa engellenmiş durumdasınız demektir .kişinin sizi listesinden silip silmediği öğrenmek için ise seçenekler/gizlilik /görüntüle deyin buradan ise kişinin sizi silip silmediğini öğrenebilirsiniz Msn Happy
Sponsorlu Bağlantılar
mariamaria - avatarı
mariamaria
Ziyaretçi
14 Mart 2009       Mesaj #243
mariamaria - avatarı
Ziyaretçi
...arkadaşımın msn den sildiği biri var.ama karşıdaki onu silmedi.arasıra onu ekleyip bakıyor ama engelini kaldırmıyormuş..sonra tekrar siliyor.geçen gün ona biri o senin tekrar ekleyip sildiğini görür demiş.hatta saati saatine söyler demiş.bu olabilir mi?engeli kalkmadığı halde ona davet gider mi?onu eklediğini görür mü not olarak falan.??discovery ve plus ın böyle bir şeyi var mı?ya da msn 9.0 ın bu tür bir özelliği var mı?merak ediyoruz???Msn SadMsn Sarcastic
careless_WhispeR - avatarı
careless_WhispeR
VIP i Jυѕт ∂ιє∂ ιη уσυя αямѕ
14 Mart 2009       Mesaj #244
careless_WhispeR - avatarı
VIP i Jυѕт ∂ιє∂ ιη уσυя αямѕ
Sildiğin Kişinin
-Ayrıca Bu Kişiyi Engelle
-Windows Live Hotmail kişileimden de Kaldır ...

İkisini de işaretliyerek silseniz Bile ...
Araçlar>> Seçenekler >> Gizlilik >> Engelleneler Listesi Bölümünden 'de Kaldırmanız İçin Karşı Kişinin'de sizi silmesi Gerekiyor ...

Ama ara sıra ekliyorum ve bakıyorum diyorsunuz Sorun olmaz Karşı kısıde sizi silmedıgı taktırde Ona yenıden Davet gitmez ve Anlayamaz... Kolay gelsın
http://www.msxlabs.org/forum/signaturepics/sigpic184255_2.gif
kenan - avatarı
kenan
Ziyaretçi
14 Mart 2009       Mesaj #245
kenan - avatarı
Ziyaretçi
abi valla bir bilgim yok bilseydim söylemezmiydim ama allahdan başkaları yardım etmiş
Blackjust - avatarı
Blackjust
Ziyaretçi
22 Mart 2009       Mesaj #246
Blackjust - avatarı
Ziyaretçi
size en basit yolu soyluyorum msn de silenleri yukarda arkdaşımızın dediği yolla bulabiliyoruz engelleyenleri ise şu yolla bulabilirsiniz: msn listenizden şübhelendiğiniz yada bu arkdaşım beni engellemiş mi diye merak edenler kişi listenizden o arkdaşınızı yada denemek amacıyla başka bi arkadaşınızın ustune gelip maus sag tusuyla tıklayın görünüm/profil i tıklayın bi sayfa gelecek karşınıza o sayfada
bu yazılar var orada not gönder seçeneği yoksa o arkdaşınız sizi engellemiştir varsa engellememiştir olay budur bunu nasıl anlıyacagız diyorsanız şu yontemıde uygulayabılırsınız ben denedım oluyor.msn de herhangi bı arkdasınızla konusurken kişi listenizden gene sag tusla tıklayıp gorunumlerden profil ine tıklayın orada not gonder olacak onu gordunuz ve sayfadan cıkın sonra konustugunuz arkdasınıza soyleyın benı engelle deyin 5 dk yada ne kadar süre istiyorsanız soyleyın sonra o engelleyen arkadasınızın profılıne gene gıdın bu sefer not gonder olmayacak işte o arkadaşınızın engellediğini boylece bulabilrsiniz sonra engelı kaldırdıktan sonra gene profiline gidin bakın not gonder olacak işte bu yontemle bulabilirsiniz arkdaşlar anlatım biraz bozuk oldu sanırım :d ama idare edin anlamışsınızdır umarım hadi kolay gelsin ayrıca sunuda soyleyım isteyen istediği arkadaşında deneyebilir anlaşın ve uygulayın sonucu kendınız gorun Msn Cool
aysegul740 - avatarı
aysegul740
Ziyaretçi
23 Mart 2009       Mesaj #247
aysegul740 - avatarı
Ziyaretçi
ben hala beni engelleyenleri nasıl bulacağımı anlayamdım bilen varsa detaylı anlatsın lütfen
ahmetgns - avatarı
ahmetgns
VIP VIP Üye
26 Mart 2009       Mesaj #248
ahmetgns - avatarı
VIP VIP Üye
Alıntı
Blackjust adlı kullanıcıdan alıntı

size en basit yolu soyluyorum msn de silenleri yukarda arkdaşımızın dediği yolla bulabiliyoruz engelleyenleri ise şu yolla bulabilirsiniz: msn listenizden şübhelendiğiniz yada bu arkdaşım beni engellemiş mi diye merak edenler kişi listenizden o arkdaşınızı yada denemek amacıyla başka bi arkadaşınızın ustune gelip maus sag tusuyla tıklayın görünüm/profil i tıklayın bi sayfa gelecek karşınıza o sayfada

bu yazılar var orada not gönder seçeneği yoksa o arkdaşınız sizi engellemiştir varsa engellememiştir olay budur bunu nasıl anlıyacagız diyorsanız şu yontemıde uygulayabılırsınız ben denedım oluyor.msn de herhangi bı arkdasınızla konusurken kişi listenizden gene sag tusla tıklayıp gorunumlerden profil ine tıklayın orada not gonder olacak onu gordunuz ve sayfadan cıkın sonra konustugunuz arkdasınıza soyleyın benı engelle deyin 5 dk yada ne kadar süre istiyorsanız soyleyın sonra o engelleyen arkadasınızın profılıne gene gıdın bu sefer not gonder olmayacak işte o arkadaşınızın engellediğini boylece bulabilrsiniz sonra engelı kaldırdıktan sonra gene profiline gidin bakın not gonder olacak işte bu yontemle bulabilirsiniz arkdaşlar anlatım biraz bozuk oldu sanırım :d ama idare edin anlamışsınızdır umarım hadi kolay gelsin ayrıca sunuda soyleyım isteyen istediği arkadaşında deneyebilir anlaşın ve uygulayın sonucu kendınız gorun Msn Cool

Bu yöntem kesin sonuç vermez.

Alıntı
aysegul740 adlı kullanıcıdan alıntı

ben hala beni engelleyenleri nasıl bulacağımı anlayamdım bilen varsa detaylı anlatsın lütfen

Sanırım bunun bir yöntemi yok şu anda.
tHeBruTaLiTyOfHeLL - avatarı
tHeBruTaLiTyOfHeLL
Ziyaretçi
28 Mart 2009       Mesaj #249
tHeBruTaLiTyOfHeLL - avatarı
Ziyaretçi

İlk Önce >>>Hotmail/Live<<< Oturum Açınız (Oturum Açmazsanız Tam Bilgileri Göremeyebilirsiniz/Varsayılan İnternet Tarayıcısı Hangisini Kullanıyorsanız O Tarayıcıda Oturum Açınız)

1.MSN Kişi Listemize Girelim Her Hangi Bir Kişinin Üstüne Sağ Tıklayıp Görüntüle / Profil'e Tıklıyoruz.
kisiliste

2.Açılan Sayfayı Dikkatlice İnceleyin. ( Oturum Açılmamış; "Ağınıza Ekleyin" Gözükecektir.)
oturumacilmamis
-----------------------------------------------------------------------
1.Resim Engellenmemiş <<<|>>> 2.Resim Engellenmiş
fadosrfados1
Arasındaki Farklar Kişisel İleti Görünmemesi.

ketencik

Arasındaki Farklar; Kişisel İleti / Not Gönder.

1.Resim Engellenmiş <<<|>>> 2.Resim Engellenmemiş
angelcike

1.Resim Engellenmemiş Hali <<<|>>> 2.Resim Engellenmiş Hali.
(BÜYÜTMEK İÇİN RESMİN ÜSTÜNE TIKLAYIN)
kutsal54th kutsall54th
Arasındaki Farklar; Sosyal

nightdeath

sedeph
Arasındaki Farklar; Not Gönder / Kişi Bilgileri / Soy İsmi Gözükmemesi

hiphoprockhiphoprock1
Arasındaki Farklar; Kişisel İleti / Soy İsmi Gözükmemesi

sassysassy1
Arasındaki Farklar; Not Gönder / Kişisel İleti / Soy İsmi Gözükmemesi

szn
Arasındaki Farklar; Avatar Gözükmemesi / Not Gönder / Hakkında Paylaşıma Kapalı

(MSN DURUMU HAREKETLİ KULLANICI )
bakteri
Arasındaki Farklar; Kişisel İleti

MSN Adresimi Silinen Bir Profil Görüntüsü;
testtr
Hiç Bir Değişiklik Yoktur...

Her MSN Profilinde -NOT Gönder- Herkeste Görünüyorsanız Onlara İnanmayın.
Avatar Gözükmemesi/ Soy İsim Gözükmemesi / Kişisel İleti / Hakkında Gözatmanızı Öneririz Sizi Engellendiğini Hemen Anlayabilirsiniz. ( KAPAK OLMAYIN Rofl)

Örnek
; Msxlabs Şu Anda Hiç Bir Ek Profil Ayrıntısını Paylaşmıyor.

Eee Bunlar Çok mu Gerçekçi ? %99 Sonuç Alabilirsin, %1 Profil Güvenlik Gizlilik Olduğunu Unutmayın!

Aklıma Takılan Bir Kaç Sorular Var.

Beni Engelleyenler/
Engellemeyenler Not Gönder Gözüküyor
Beni Engelleyenler/Engellemeyenler Hakkında Paylaşmıyor Gözüküyor
Beni Engelleyenler/Engellemeyenler Kişi Bilgileri Gözüküyor.
Beni Engelleyenler/Engellemeyenler Kişisel İleti Gözükmüyor~Gözüküyor. (Bir Çözüm Bulamadım)
Beni Silenler / Son Resimdeki Gördüğünüz Gibi Bir Değişiklik Olmadığını Fark Etmişsinizdir.

Yukardaki Dediğim Gibi %1 Profil Güvenlik Gizlilik Olduğunu Unutmayınız. Wiggle

Sevgilim Beni Engelledi, Direk Silecem Diye Patinaj Yaptırmayın No Angel(Lastikler Yırtılır Bak Köşeye Geçip Oturup Ağlarsın xD)

Birisi Sizi Engellendi Tam Olarak Emin Olmak İçin Nasıl Tespit Edeceksiniz ? :skull:

En Doğru Sonuç Hangisi ? Smiley9
Siz Hatırlarsınız Bir Ara WLM 2009 Çıkmadan Önceki Temalar Sade İdi, Birisinin MSN Profile Baktığında MSN'si Ekli Olup Arka Plan Beyaz Olur, Engellendiğinde Şeffaf Rengine Dönüşüyordu Ama Not Gönder Sekmesi Bile Kaybolmuyor. En Doğru Sonuçlar Bu Yöntemlerdi. Şeffaf Renk Görmeme Sebebi Yeni Tema Alakalı Olabilir Sanırım Artık Şimdi Bu Tür Renkleri Göremiyorum.
Çatıya Sahne Görüntü Koymuşlar Sanki Yağmur Yağacakmış Gibi Ortada Manzara Yok No Angel

Microsoft'un Kapıları Açık Bıraktığı İçin Anahtarla Kilitlemiştir Msn Demon YAŞASIN KÖTÜLÜK! No Angel

Sizi Engelleyenleri Görmek mi İstiyorsun ? ALIRSIN Bebe

Saygılar...Yaratik

Resimler Yeterli Değil Diyorsanız 100'e Yakın Kişileri Test Edip Koyabilirim
Durmak Yok, Yola Devam Msn Up

ahmetgns - avatarı
ahmetgns
VIP VIP Üye
28 Mart 2009       Mesaj #250
ahmetgns - avatarı
VIP VIP Üye
Bunların hiçbiri kesin olmadığı için benim işime yaramaz, tHeBruTaLiTyOfHeLL. Ama güncellemeden önceki profil görüntüsü neredeyse kesindi.