Arama

MSN'de Sizi Kişi Listesinden Silenler ve Engelleyenler (Msn Engelleyenler) - Sayfa 27

Güncelleme: 14 Eylül 2012 Gösterim: 1.226.663 Cevap: 380
chatlax1111 - avatarı
chatlax1111
Ziyaretçi
30 Haziran 2009       Mesaj #261
chatlax1111 - avatarı
Ziyaretçi
araçlar- seçenekler -gizlilik.girin kişiler gözüküyo sağ tıkla sil yazısı aktifse engellemiş demektir pasifse rahat olun engellememiş Msn Grin xD

Sponsorlu Bağlantılar
Yetkili güncellemesi: Sil yazısı aktifse sadece onun listesinde bulunmadığınız anlamına gelir, sizi engellediği anlamına gelmez.
Son düzenleyen ahmetgns; 4 Temmuz 2009 08:22 Sebep: Yanlış bilgi düzeltildi.
WestWizard - avatarı
WestWizard
Ziyaretçi
8 Temmuz 2009       Mesaj #262
WestWizard - avatarı
Ziyaretçi
Bu kesinlikle işe yarıyor güzel paylaşım (y) düşmalarım beni silmiş Msn Grin İyi çalışmalar
Sponsorlu Bağlantılar
cambebek - avatarı
cambebek
Ziyaretçi
20 Temmuz 2009       Mesaj #263
cambebek - avatarı
Ziyaretçi
Arkadaşlar benimde bir sorum olcak, daha yeni üyeyim bu başlık uygun göründü anlatmama Msn Happy şimdi ben birini silmişsem ve karşımdakinin de gizlilik sekmesi altında üstüne geldiğimde sil tuşu aktifse oda beni silmiştir bunu biliyorum.sorum şu ben bu kişiyi eklersem ona uyarı gidermi?yada hangi durumlarda gider?gizlilik sekmesi altından sil tuşu aktif ordanda sildiğsemi uyarı gidiyor yani bunu bilmeme imkan yok...uyarı gidip gitmeyeceğini anlayabileceğim bişey var mı?
ahmetgns - avatarı
ahmetgns
VIP VIP Üye
20 Temmuz 2009       Mesaj #264
ahmetgns - avatarı
VIP VIP Üye
Alıntı
cambebek adlı kullanıcıdan alıntı

Arkadaşlar benimde bir sorum olcak, daha yeni üyeyim bu başlık uygun göründü anlatmama Msn Happy şimdi ben birini silmişsem ve karşımdakinin de gizlilik sekmesi altında üstüne geldiğimde sil tuşu aktifse oda beni silmiştir bunu biliyorum.sorum şu ben bu kişiyi eklersem ona uyarı gidermi?yada hangi durumlarda gider?gizlilik sekmesi altından sil tuşu aktif ordanda sildiğsemi uyarı gidiyor yani bunu bilmeme imkan yok...uyarı gidip gitmeyeceğini anlayabileceğim bişey var mı?

Windows Live Messenger 2009 öncesinde sistem şöyle çalışıyordu:

Bir A kişisi B kişisini eklediğinde A, B'nin "Sizi ekleyenler" listesine ekleniyordu. B bu eklenme zamanından sonra oturum açtığında B'nin "Sizi ekleyenler" listesi ile yine B'nin "İzinli ve Engelliler listeleri" karşılaştırılıyordu. Bu karşılaştırma sonucunda A ne İzinli ne de Engelli listesinde bulunduğunda Messenger, B'ye "A sizi ekledi. Ona izin vermek mi onu engellemek mi istersiniz?" diye soruyordu ki "Sizi ekledi" diye bahsettiğimiz uyarının aslı bu. Eğer A, B oturum açtığında zaten B'nin mesela İzinli listesindeyse yahut B kendisini ekleyen kişiler için bildirim almamayı seçtiyse B'ye herhangi bir soru sorulmuyordu.

WLM 2009 sürümlerinde bu tam böyle çalışmamaya başladı:

Yani mesela A, B'yi önceden eklemiş olsa ama B, A'yı eklemese üstelik bir de engellese sonra da bir yardımcı programla A'yı engelli listesinden de silse (normal Messenger'la silinemeyeceğini biliyorsunuz), daha sonra oturum açtığında A, B'nin "Sizi ekleyenler" listesinde olup ne İzinli ne de Engelli listesinde bulunduğu halde WLM 2009 B'ye A ile ilgili tekrar soru sormuyor. Ama A da B'yi silmiş olsa, bir süre sonra ise tekrar eklese (aynı sizin yapmak istediğiniz şey) eğer A, B'nin İzinli&Engelli listesinde değilse B'ye "A sizi ekledi. İzin vermek mi engellemek mi istersiniz?" diye yine sorulur. Bu son örnekte A sizsiniz, B ise sizin eklemek istediğiniz kişi.

Yukarıdaki açıklamalar ışığında sizin, o arkadaşınızın İzinli ya da Engelli listesinde bulunduğunuzla ilgili elinizde hiçbir ipucu olmadığı için siz onu eklediğinizde ona uyarı gidip gitmeyeceği konusunda hiçbir şey söylenemez.
yagmurcu - avatarı
yagmurcu
Ziyaretçi
20 Temmuz 2009       Mesaj #265
yagmurcu - avatarı
Ziyaretçi
Windows live messenger kullanıyoruym. Sürümünü bilmiyorum ama 9 değil. Onu biliyorum. İki arkadaşımı eklemiştim. Sonra onları engellemem gerekti. Messengerın araçlar-seçenekler-gizlilik bölümünde engellenen kişilerde görünmelerine rağmen listemden kayboldular. Êngellemeyi kaldırdım ve kişilere ekle yaptım, yine ana sayfada görünmediler. Onlar beni görüyor ama ben onları göremiyorum. Geçen gün başka bilgisayardan messengerı açtım, diğer kişiler bölümünde gözüküyorlar. Kendi bilgisayarımsa çevrimiçi-çevrimdışı durumuna ayarlıydı. Grupları göstere ayarladım ama yine olmadı. Bu olayın bir çözümü var mı? Biraz karışık gibi ama en sade bu şekilde anlatabildim. Yrdım ederseniz sevinirim.

Teşekkürler.

(Bu soruyu daha önce soru-cevap" kısmına yazdım ama çözüm öneren bir cevap alamadım.)
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
21 Temmuz 2009       Mesaj #266
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Alıntı
yagmurcu adlı kullanıcıdan alıntı

Windows live messenger kullanıyoruym. Sürümünü bilmiyorum ama 9 değil. Onu biliyorum. İki arkadaşımı eklemiştim. Sonra onları engellemem gerekti. Messengerın araçlar-seçenekler-gizlilik bölümünde engellenen kişilerde görünmelerine rağmen listemden kayboldular. Êngellemeyi kaldırdım ve kişilere ekle yaptım, yine ana sayfada görünmediler. Onlar beni görüyor ama ben onları göremiyorum. Geçen gün başka bilgisayardan messengerı açtım, diğer kişiler bölümünde gözüküyorlar. Kendi bilgisayarımsa çevrimiçi-çevrimdışı durumuna ayarlıydı. Grupları göstere ayarladım ama yine olmadı. Bu olayın bir çözümü var mı? Biraz karışık gibi ama en sade bu şekilde anlatabildim. Yrdım ederseniz sevinirim.

Teşekkürler.

(Bu soruyu daha önce soru-cevap" kısmına yazdım ama çözüm öneren bir cevap alamadım.)

Başlat > Programlar > Windows Messenger kullanarak oturum açın ve kişi ekleme-çıkarma işlemlerini buradan yapmayı deneyin.
Son derece gururlu insanlar, susmayı ve yalnızlığı sever.
yagmurcu - avatarı
yagmurcu
Ziyaretçi
21 Temmuz 2009       Mesaj #267
yagmurcu - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı

Başlat > Programlar > Windows Messenger kullanarak oturum açın ve kişi ekleme-çıkarma işlemlerini buradan yapmayı deneyin.

Bunu denedim. Sağ tıklayıp kişilere ekle dedim. Bir süre 2-3 saniye kadar messenger ana sayfamda gözüküp tekrar kayboluyor isimler. Ekleme yapamıyorum. Ama daha önce de yazdığım gibi, o kişi beni görüyor, ben ekleyip aktif hale getiremiyorum.
ElecTroBoYy - avatarı
ElecTroBoYy
Ziyaretçi
26 Temmuz 2009       Mesaj #268
ElecTroBoYy - avatarı
Ziyaretçi
Bir kişinin adresnin üzerine sag tıklayıp Görüntüle>Profil deyip profilini açtığınızda geçmişteki kişisel iletilerini görürsünüz. Eğer profili açtığınız zaman iletiler yok sadece kişinin başkalarına gönderdiği notlar varsa veya Bu kişi son zamanlarda hiç birşey yapmamışdır yazısı çıkıyorsa o kişi sizi kesin olmamakla birlikte çok yüksek ihtimalle engellemiştir. Fakat Bu kişi son zamanlarda birşey yapmadı yazısı ik durumda çıkar. Birincisi kişi sizi engellemişse, ikincisi ise o kişi uzun zamandır msn hesabını açmamışsa. Yani kesin bir yöntem değildir ama sürüm değiştikten sonra bu yolla engelleyenleri yüksek ihtimalle görürsünüz. Ama Eski sürümde çok daha kolaydı engelleyeni bulmak Msn Happy

Alıntı
yagmurcu adlı kullanıcıdan alıntı

Teşekkürler.

Birde messengerınızı Denetim Masası ndan uninstall yapıp tekrar yüklemeyi dener misiniz Msn Happy
Son düzenleyen ElecTroBoYy; 26 Temmuz 2009 01:33 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
ElecTroBoYy - avatarı
ElecTroBoYy
Ziyaretçi
26 Temmuz 2009       Mesaj #269
ElecTroBoYy - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
kenzo31 adlı kullanıcıdan alıntı

Selam arkadaşlar tesadüfen elime geçen bir programı sizinle paylaşmak istedim.Msn de kimin sildiğini ve engellediğini gösteriyor.Aynen msn oturumu açıp listedekilerin durumunu açıklıyor.Denedim sorunsuz çalışıyor.

Link: (Kaldırıldı)

Bu link virüslüdür. Arkadaşlar şu anda piyasada sizi silenleri gösteren siteler var ama engelleyen site yoktur. Lütfen bu tip linklere güvenmeyiniz Sizi engelleyenleri gösterecek bir program yoktur. Çünkü engellemenin amacı sizin erişmenize engel olmaktır ve bunu öğrenmenizi sağlayacak bir program yoktur. En azından ben yılllardır karşılaşmadım sadece messenger açıklanırından sizi engelleyenleri görebilirsiniz ( yukarıdaki gönderim de olduğu şekilde ) o da kesin bir sonuç vermeyecektir..
Son düzenleyen NeutralizeR; 26 Temmuz 2009 21:53 Sebep: Link kaldırıldı
cizmesiz kedi - avatarı
cizmesiz kedi
Ziyaretçi
26 Ağustos 2009       Mesaj #270
cizmesiz kedi - avatarı
Ziyaretçi
msn profilimi gizli tutmak istiyorum.mesela kişi listemdeki kişiler profilime girip diğer kişilerin msn adreslerini alabiliyor.resimlere bakabiliyor.ben hiçbirşeyi paylaşmak istemiyorum yardımcı olabilirmisiniz??

arkadaşlar acilll yardım...msn profilimi gizli tutmak istiyorum.kişiler profilime girip diğer kişilerin msn adreslerini alabiliyor.resimleri görebiliyor bunlara nasıl engel olurum..hiçbirşeyi paylasmak istemiyorum msn profilinde neolur yardım.
Son düzenleyen cizmesiz kedi; 26 Ağustos 2009 10:19 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi