Arama

MSN'de Sizi Kişi Listesinden Silenler ve Engelleyenler (Msn Engelleyenler) - Sayfa 30

Güncelleme: 14 Eylül 2012 Gösterim: 1.226.668 Cevap: 380
innocenth - avatarı
innocenth
Ziyaretçi
17 Ekim 2009       Mesaj #291
innocenth - avatarı
Ziyaretçi
Çok basit bir yönde öğrenmiş oldum teşekkürler neutralizer çok işime yaradı Msn Happy
Sponsorlu Bağlantılar
ZELZELE - avatarı
ZELZELE
Ziyaretçi
24 Ekim 2009       Mesaj #292
ZELZELE - avatarı
Ziyaretçi
Kolay gelsin birşey soracaktım acaba şuan msn kişi listesi limiti kaçtır ben geçenlerde 1040 dan sonra kişi eklenmiyordu eklense bile kişi listesinde olduğu halde o kişi bana yazarsa kişi listenizde ekli değil eklemek için tıklayın tarzı bişey diyordu ama ekle dediğimde eklemiyordu daha sonra 1060 kişi oldu izin verdi ama msnde 1 nevi kafayı yedi msn 8.5 kullanıyorum sizden sorum şuanki resmi limit kaçtır limit esnekmidir ?
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
1 Kasım 2009       Mesaj #293
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
messenger live de karşı taraf bizi engelleme (blocklama ) yapmadan silerse bunu ne şekilde anlayabilirim. bir yöntemi varmıdır
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
1 Kasım 2009       Mesaj #294
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Slm messenger live de karşı taraf engelleme (blocklama ) yapmadan kişi listesinden çıkartırsa nasıl anlayabilirim . Mesenger seçenekler gizlilikde sil seçili aktif değil yada hemen yanında görüntüle ( sizi kim kişi listesine ekledi kısmında bulunan isimde seçili değil . Bu durumda karşı taraf benim msn girip girmediğimi görür değil mi bir ke z daha cevaplarsanız çok memnn kalacağım
Fr0nt - avatarı
Fr0nt
Ziyaretçi
6 Kasım 2009       Mesaj #295
Fr0nt - avatarı
Ziyaretçi
Öncelikle herkese iyi forumlar lütfen konu taşınmasın çünkü kişi listesi sorunundan farklı bir sorun. Msnde karşı tarafın listesinde olmama rağmen sil seçeneğinin aktif olması sorunu.Aynı şekilde plus kişi listesi temizleyicidede karşı tarafın listesinde yokmus gibi görünüyorum.Msn nin tüm versiyonlarında ve farklı bilgisayarlarda denemekte bir işe yaramıyor.Bir cok kişide var bu sorun ve çözüm için en azından 200-300 sayfalık karışık konular içinde aramamız için lütfen bu sorunu bu başlık altında tartışalım ve bir çözüm bulmaya çalışalım.
AdmiraL - avatarı
AdmiraL
Ziyaretçi
7 Kasım 2009       Mesaj #296
AdmiraL - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Fr0nt adlı kullanıcıdan alıntı

Öncelikle herkese iyi forumlar lütfen konu taşınmasın çünkü kişi listesi sorunundan farklı bir sorun. Msnde karşı tarafın listesinde olmama rağmen sil seçeneğinin aktif olması sorunu.Aynı şekilde plus kişi listesi temizleyicidede karşı tarafın listesinde yokmus gibi görünüyorum.Msn nin tüm versiyonlarında ve farklı bilgisayarlarda denemekte bir işe yaramıyor.Bir cok kişide var bu sorun ve çözüm için en azından 200-300 sayfalık karışık konular içinde aramamız için lütfen bu sorunu bu başlık altında tartışalım ve bir çözüm bulmaya çalışalım.

Evet sevgili arkadaşım aynen söyledigine katılıyorum yeni msn açtım eklediğim kişileri plus kişi listenizde değil diyor. Ama aynen arkadaşın dediği gibi ekliyim sorun yok hepsinde sil işareti çıkıyor. 8.5 kullanıyorum.
vahdet - avatarı
vahdet
Ziyaretçi
9 Kasım 2009       Mesaj #297
vahdet - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar inanmayın paralı şeyler program lı öyle bir şey yoktur ++rep pl
Fr0nt - avatarı
Fr0nt
Ziyaretçi
14 Kasım 2009       Mesaj #298
Fr0nt - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Fr0nt adlı kullanıcıdan alıntı

Hala bu konu hakkında kimsenin bilgisi yokmu lütfen bu sorunu ayrı bir başlık altında inceleyelim cünkü büyük bi sorun ve yaklasık 1 aydır cevap bulamıyoruz belki bulanlar var ama ögrenemiyoruz
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
15 Kasım 2009       Mesaj #299
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
MSN 2009 Kullanıyorum. Kişiler benisilmediği halde MSN in gizlilik bölümündekilisteye sağ tıklayınca silmiş gözüküyor. Neden olabilir bilen va rmı?
Son düzenleyen RuffRyders; 15 Kasım 2009 03:21 Sebep: Onaylarken msni kaldırınız lütfen
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
22 Kasım 2009       Mesaj #300
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Kişi beni engelleyip sildiği halde bende neden gizlilik bölümünde sil seçeneği aktif değil?