Arama

MSN'de Sizi Kişi Listesinden Silenler ve Engelleyenler (Msn Engelleyenler) - Sayfa 31

Güncelleme: 14 Eylül 2012 Gösterim: 1.226.663 Cevap: 380
aktasv - avatarı
aktasv
Ziyaretçi
22 Kasım 2009       Mesaj #301
aktasv - avatarı
Ziyaretçi
yeni msn sürümünde bu türden hatalar herzaman oluyor
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
24 Kasım 2009       Mesaj #302
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
adresemiz ...@hotmail.com olunca gizlilikten ogrenebiliyoruz bizi silenleri ama..@windowslive.com da oyle bi şey yok yane gizliliğe baktıgımızda herkste sil secenegiş aktif oluyor.windowslive.com da nasıl ogrenebiliriz bilen varsa lutfen soylesin şididn tşkler..
Sponsorlu Bağlantılar
ElecTroBoYy - avatarı
ElecTroBoYy
Ziyaretçi
26 Kasım 2009       Mesaj #303
ElecTroBoYy - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

adresemiz ...@hotmail.com olunca gizlilikten ogrenebiliyoruz bizi silenleri ama..@windowslive.com da oyle bi şey yok yane gizliliğe baktıgımızda herkste sil secenegiş aktif oluyor.windowslive.com da nasıl ogrenebiliriz bilen varsa lutfen soylesin şididn tşkler..

Öyle birşey söz konusu değil tekrar dene bi yerlerde yanlışlık falan yapıyor olabilirsin.Çünkü benim hem hotmail hem windowslive uzantılı hesaplarım var ve her ikisinde de sorunsuz çalışıyor o yöntem..
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
26 Kasım 2009       Mesaj #304
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
aynı sorun benim de msnimde mevcut..kişi beni silmesine rağmen o sil yazısı aktif olmuyor...aynı zamanda msn 2009 u yüklediğimden beri msnime eklediğim insanlarda da sil yazısı aktif durumda...bizi listesinden silenleri görebileceğimiz daha güncel bir yol yokmu???
neecat - avatarı
neecat
Ziyaretçi
27 Kasım 2009       Mesaj #305
neecat - avatarı
Ziyaretçi
Millet Daha Önce Verildiyse Özür Dilerim
Sorum Şu
Msnde Beni Engelleyen Birisinin Yaptıkları Yeniliklerde Görünür mü?
Bu Benim İçin Gerçekten Önemli
Cvplar İçin Şimdiden Tşk.
Reaper08 - avatarı
Reaper08
Ziyaretçi
28 Kasım 2009       Mesaj #306
Reaper08 - avatarı
Ziyaretçi
Ben görünmez diye biliyorum.
Çünkü bir ara beni birisi engelledi.
Hiç birşeyi gözükmedi.
Oradan eminim yani. Msn Happy
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
30 Kasım 2009       Mesaj #307
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
selamlar.. ya benim gizlilik bölümü bomboş.. ''görüntüle'' yi tıkladığımda kimlerin kişi listesine eklediği görünmüyoMsn Sad( yani o liste boş.. kişi listemde adresler var neden olabilir ve bu durumu düzeltemezmiyim?Msn Sad
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
1 Aralık 2009       Mesaj #308
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ben bi kaç hesap açtım son 2 hafta içinde ve hepsinde de sil seceneği hep aktif durumda hem windowslive hemde hotmail hesaplarda boyle oldu 4 tane mal açtım artık beni silenlere bakamıyorm ancak karşı taraf beni eklerse sil secenegi aktif değil aksi halde hep aktif ben ekliyrm karşı taraf kabul ediyor konuşuyoruz da ama sil secenegi hep aktif..bu bir sorun mu yoksa microsoft bunu durumu değştr di mi??
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
9 Aralık 2009       Mesaj #309
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
merhaba arkadaşlar..bende de msn ekranında ki resimim arkadaşlarım tarafaından görünmüyor..
ApokalipsE - avatarı
ApokalipsE
Ziyaretçi
15 Aralık 2009       Mesaj #310
ApokalipsE - avatarı
Ziyaretçi
Beni daha önceden silenleri görüyordum fakat şimdi göremiyorum. Beni silip tekrardan ekleyenler yinede silmiş görünüyor..

Bu sorunu nasıl düzeltebiliriz... ?

Bilgisi olan var mı ?