Arama

MSN'de Sizi Kişi Listesinden Silenler ve Engelleyenler (Msn Engelleyenler) - Sayfa 32

Güncelleme: 14 Eylül 2012 Gösterim: 1.226.663 Cevap: 380
erd_drknght - avatarı
erd_drknght
Ziyaretçi
17 Aralık 2009       Mesaj #311
erd_drknght - avatarı
Ziyaretçi
daha önce tartışılmıştı ama kesin bir cevabı olamamıştı galiba; listesinde ekli gözükmediğim biri bana ileti yazabilir mi?
acaba bundan mı; yukarda seçeneklerden ileti gönder dediği zaman listesinde ekli olmayan birinin ismi çıkabiliyor muydu?
Sponsorlu Bağlantılar

yada son zamanlarda msn ve plus bu konuda hata vermeye başladı deniyor listede ekli olmasına rağmen listesinde ekli değilsiniz gösteriyor
bozsoy - avatarı
bozsoy
Ziyaretçi
18 Aralık 2009       Mesaj #312
bozsoy - avatarı
Ziyaretçi
Merhaba msn ağıma yalnışlıkla eklediğim kişiyi nasıl silebilirim.Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.Şimdiden teşekkür ederim...
Sponsorlu Bağlantılar
ahmetgns - avatarı
ahmetgns
VIP VIP Üye
18 Aralık 2009       Mesaj #313
ahmetgns - avatarı
VIP VIP Üye
Alıntı
bozsoy adlı kullanıcıdan alıntı

Merhaba msn ağıma yalnışlıkla eklediğim kişiyi nasıl silebilirim.Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.Şimdiden teşekkür ederim...

Kişiyi basbayağı silin. Sonra ağa eklemeksizin sadece Messenger kişi listenize ekleyin. Muhtemelen ağınızdan çıkacaktır.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
20 Aralık 2009       Mesaj #314
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı

msn den sildiklerim

msnde sildiklerim
nasıl görecewm

msnde önceden sildiklerimi nasıl görebilirim tekrar
Son düzenleyen Misafir; 20 Aralık 2009 20:04 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
melancol - avatarı
melancol
Ziyaretçi
22 Aralık 2009       Mesaj #315
melancol - avatarı
Ziyaretçi
msn'nin ara yüzü artık tamamiyle değiştiğinden eskisi gibi silenleri veya engelleyenleri görmek mümkün olmuyor.

kişi sizi silse bile gizlilikte ve plus da hala listesindeymişsiniz gibi gözüküyorsunuz.

engelleyenler neysede, SİLENLERİ görebilceğimiz bi yol varsa paylaşırsanız sevinirim...
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
22 Aralık 2009       Mesaj #316
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı

msn den sildiklerim

ben sildikelrimi nsl geri bulabilirim..? yardımcı olun ltfen..
B.E - avatarı
B.E
Ziyaretçi
22 Aralık 2009       Mesaj #317
B.E - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

ben sildikelrimi nsl geri bulabilirim..? yardımcı olun ltfen..

araçlar -> secenekler -> gizlilik...

eger normal silmissen sol tarafdaki listede bulabilirsin.

engelliyerek silmissen sağ tarafdaki listede sildiklerini bulabilirsin.

tekrar listene eklemek icin sağ tıklayıp kişilere ekle diyebilirsin. engelleyip sildiklerin icin kişilere ekle dedikden sonra engelinide kaldırman gerekli.
Bihemta - avatarı
Bihemta
Ziyaretçi
24 Aralık 2009       Mesaj #318
Bihemta - avatarı
Ziyaretçi
Şimdi bu işi çok iyi bilenlere soruyorum..
Msn hakkında fazlasıyla bilgiye sahibim.
Ama sanırım artık bizi silenleri göremiyoruz.sanırım son 1-2 ay içinde olduki bu beni hesabından silenler silinmemiş gözüküyor yada ekleyeneler artık eskisi gibi silinmiş gözüküyor.

Onlarca denem yapdım değişik pclerde oturum açdım.diğer adreslerimden silip sonrada eklediklerim kişilerle karşılıklı konuşduğumuz halde araçlar gizlilk seçenkelerinde SİL seçeneği gözüküyor hala.
Tabiiki hertest amaçlı silme işlerinden sonra oturumları defalarca açıp kapattım güncellesin diye ama olmadı yinede.

Ustalar bu işe bir bakabilirmi?
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
24 Aralık 2009       Mesaj #319
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Alıntı
digimurat adlı kullanıcıdan alıntı

Şimdi bu işi çok iyi bilenlere soruyorum..
Msn hakkında fazlasıyla bilgiye sahibim.
Ama sanırım artık bizi silenleri göremiyoruz.sanırım son 1-2 ay içinde olduki bu beni hesabından silenler silinmemiş gözüküyor yada ekleyeneler artık eskisi gibi silinmiş gözüküyor.

Onlarca denem yapdım değişik pclerde oturum açdım.diğer adreslerimden silip sonrada eklediklerim kişilerle karşılıklı konuşduğumuz halde araçlar gizlilk seçenkelerinde SİL seçeneği gözüküyor hala.
Tabiiki hertest amaçlı silme işlerinden sonra oturumları defalarca açıp kapattım güncellesin diye ama olmadı yinede.

Ustalar bu işe bir bakabilirmi?

Messenger'da kişiler eklenmiş görünmüyor...
Son derece gururlu insanlar, susmayı ve yalnızlığı sever.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
25 Aralık 2009       Mesaj #320
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı

msn den sildiklerim

msn den sildiğim kişiyitekrar nasıl ekleyebilirim?