Arama

MSN'de Sizi Kişi Listesinden Silenler ve Engelleyenler (Msn Engelleyenler) - Sayfa 33

Güncelleme: 14 Eylül 2012 Gösterim: 1.226.659 Cevap: 380
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
26 Aralık 2009       Mesaj #321
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ya lutfen ben cok aradın ama nasıl yapıldıgını bulamadım bana acık olrak anlatarak yazın mesela atıyorum msn engelleyenı bul yaz dın ordan nerelere tıklayacagım onları soleyın hade arkıler bb benlıyorum acıl
Sponsorlu Bağlantılar
erdem83 - avatarı
erdem83
Ziyaretçi
6 Ocak 2010       Mesaj #322
erdem83 - avatarı
Ziyaretçi
msn listesinde olmama rağmen arkadaşım beni silmiş gözüküyor, araçlardan gizlilik bölümüne gelip kişiye sağ tıkladığımda sil seçeneği aktif ayrıca plus ve discoveryde de silmiş gözüküyor, anladığım kadarıyla plus ve discovery zaten msnin öyle demesine bağlı ama bu sorun benden başka birçok kişide var gibi görünüyor, msn sürümüm 2009 ve bu genel bi sorun mu? neden oluyor? ne zaman düzelir? lütfen bilgilendirin yardımcı olun
Sponsorlu Bağlantılar
erd_drknght - avatarı
erd_drknght
Ziyaretçi
15 Ocak 2010       Mesaj #323
erd_drknght - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
erdem83 adlı kullanıcıdan alıntı

msn listesinde olmama rağmen arkadaşım beni silmiş gözüküyor, araçlardan gizlilik bölümüne gelip kişiye sağ tıkladığımda sil seçeneği aktif ayrıca plus ve discoveryde de silmiş gözüküyor, anladığım kadarıyla plus ve discovery zaten msnin öyle demesine bağlı ama bu sorun benden başka birçok kişide var gibi görünüyor, msn sürümüm 2009 ve bu genel bi sorun mu? neden oluyor? ne zaman düzelir? lütfen bilgilendirin yardımcı olun

bu genel ve bir süredir olan bir sorun, sanırım yeni bir güvenlik ayarına geçmiş olabilirler şimdilik bir çözüm bulunamadı bildiğim
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
17 Ocak 2010       Mesaj #324
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
aktif görünüp benimle konusabiliyorsa bu nasıl oluyor benimle konusabilmesi için geri alması gerekir ama ben hala aktif görüyorum ve benimle konusabiliyor bu nasıl oluyor lütfen cvp bekliyorum
blaxoul - avatarı
blaxoul
Ziyaretçi
20 Ocak 2010       Mesaj #325
blaxoul - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı

Not: Bir soruya cevap olan bu mesaj konu başına taşınmıştır.

Sizi kişi listesinden silenleri görebilmeniz için ne yapmanız gerekiyor?

Bu işlemi gerçekleştirmek için herhangi bir siteye ya da programa ihtiyacınız yok.

Manuel olarak yapabilirsiniz. MSN Messenger > Araçlar > Seçenekler > Gizlilik penceresinde, sol tarafta listelenen email adreslerine ve kullanıcı adlarına sağ tıkladınızda "Sil" seçeneği aktifse, o kişi sizi listesinden silmiş demektir.

Ona mesaj gönderebiliyor olmanız aksini göstermez. Listesinde değilsiniz fakat mesaj göndermeye izniniz var. Engellemediğiniz ve engellenmediğiniz sürece o kişiyle mesajlaşabilirsiniz.

Güncel:
Messenger'da kişiler eklenmiş görünmüyor...

Listemde online olan (yani listesinde bulunduğum ve engellenmediğim) bir kaç kişide sil seçeneği aktif gözüküyor, anlamadım gitti. Hadi son güncelleştirme yüzünden diyelim, en son eklediğim kişide seçenek pasif görünüyor.
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
20 Ocak 2010       Mesaj #326
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Alıntı
blaxoul adlı kullanıcıdan alıntı

Listemde online olan (yani listesinde bulunduğum ve engellenmediğim) bir kaç kişide sil seçeneği aktif gözüküyor, anlamadım gitti. Hadi son güncelleştirme yüzünden diyelim, en son eklediğim kişide seçenek pasif görünüyor.

Messenger'da kişiler eklenmiş görünmüyor...
Son derece gururlu insanlar, susmayı ve yalnızlığı sever.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
24 Ocak 2010       Mesaj #327
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı

msn den sildiklerim

msnden sildiğim kişileri geri getirebilmek için naapabilirim!!! arkadaşlarımın msnlerını hatırlamıyorum gecmıs dıye bısey varmı , varsa nasıl ogrenebılırım
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
29 Ocak 2010       Mesaj #328
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı

silenleri gormenin en basit yolu

beni kim engelledi
_KleopatrA_ - avatarı
_KleopatrA_
Ziyaretçi
29 Ocak 2010       Mesaj #329
_KleopatrA_ - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

beni kim engelledi

MSN'de engelliyenler görünmüyor ancak silenler gözüküyor.Ama bu dönemde Msn'de genel bir problem olduğundan yeni eklediklerinizin çoğu gizlilik sekmesinde sizi silmiş olarak gözükebilir.
Alıntı

Birkaç aydır üyelerimiz tarafından sıkça sorulan bir soru.

"Arkadaşımla birbirimizi kişi listelerimize eklemiş olmamıza rağmen 'Gizlilik' bölümünde 'Sil' seçeneği aktif. Sebebi nedir?"

Windows Live Messenger hizmetinde genel bir sorun olduğunu düşünmekteyiz. Henüz Microsoft ya da başka bir kaynak tarafından bu durum doğrulanmadı ancak hemen herkeste bu problem söz konusu. Daha fazla bilgi edindiğimizde sizlerle paylaşacağız...

konuyu takip etmek için bakınız>Messenger'da kişiler eklenmiş görünmüyor...

Gizlilik sekmesi istediğiniz adrese sağ klik ve Sil butonu aktifse silmiş demektir.
erdem83 - avatarı
erdem83
Ziyaretçi
12 Şubat 2010       Mesaj #330
erdem83 - avatarı
Ziyaretçi
bir arkadaşım beni engelleyip listesinden silmesine rağmen msnin son sürümünde birinin ağına katılmış iki üç gündür aşağıda dönüyor, profilimden yeniliklere baktığım zaman orda da çıkıyor... bu nasıl oluyor acaba?

ayrıca bu kişinin profilini listesinde olmayan kişiler de görebiliyor... beni engelleyip sildiği halde benim msnimde gözükmesi aşağıda dönmesinin nedeni nedir?

teşekkürler...