Arama

MSN'de Sizi Kişi Listesinden Silenler ve Engelleyenler (Msn Engelleyenler) - Sayfa 34

Güncelleme: 14 Eylül 2012 Gösterim: 1.226.663 Cevap: 380
ahmetgns - avatarı
ahmetgns
VIP VIP Üye
12 Şubat 2010       Mesaj #331
ahmetgns - avatarı
VIP VIP Üye
Alıntı
erdem83 adlı kullanıcıdan alıntı

bir arkadaşım beni engelleyip listesinden silmesine rağmen msnin son sürümünde birinin ağına katılmış iki üç gündür aşağıda dönüyor, profilimden yeniliklere baktığım zaman orda da çıkıyor... bu nasıl oluyor acaba?

Sponsorlu Bağlantılar
ayrıca bu kişinin profilini listesinde olmayan kişiler de görebiliyor... beni engelleyip sildiği halde benim msnimde gözükmesi aşağıda dönmesinin nedeni nedir?

teşekkürler...

Şundan olabilir. O sizi engelleyene kadar yaptığı değişiklikler sizin yenilikler sayfanıza atılıyordur, engelledikten sonraki yenilikler atılmasa bile eskileri kalmıştır ve onlar gösteriliyordur.
erdem83 - avatarı
erdem83
Ziyaretçi
12 Şubat 2010       Mesaj #332
erdem83 - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
ahmetgns adlı kullanıcıdan alıntı

Şundan olabilir. O sizi engelleyene kadar yaptığı değişiklikler sizin yenilikler sayfanıza atılıyordur, engelledikten sonraki yenilikler atılmasa bile eskileri kalmıştır ve onlar gösteriliyordur.

yok ondan olamaz çünkü 1,5-2 aydır engelleyip üstüne silmişti beni... 3 gündür yenilikler sayfasında gözüküyor, bunun nedeni ne olabilir? bir de şöyle birşey var bu arkadaşın profil sayfası herkese açık ama beni engelleyip sildiği takdirde ben hiçbir şekilde görmemeliyim bildiğim kadarıyla?
Sponsorlu Bağlantılar
ahmetgns - avatarı
ahmetgns
VIP VIP Üye
13 Şubat 2010       Mesaj #333
ahmetgns - avatarı
VIP VIP Üye
Alıntı
erdem83 adlı kullanıcıdan alıntı

yok ondan olamaz çünkü 1,5-2 aydır engelleyip üstüne silmişti beni... 3 gündür yenilikler sayfasında gözüküyor, bunun nedeni ne olabilir? bir de şöyle birşey var bu arkadaşın profil sayfası herkese açık ama beni engelleyip sildiği takdirde ben hiçbir şekilde görmemeliyim bildiğim kadarıyla?

Profil herkese açıksa engelli de olsa herkes profili görebilir bildiğim kadarıyla (mantıken). Belki sizin engelinizi (sizi eklemese bile) kaldırmıştır ama Messenger'da hiç oturum açmıyordur yahut çevrimdışı görünerek oturum açıyordur. Siz onunla ilgili güncelleştirmeleri görmek istemiyorsanız profil sayfanızın izinler ayarlarından onun adresinin yeniliklerinin görünmesini engelleyebilir ya da onu tamamen silebilirsiniz.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
14 Şubat 2010       Mesaj #334
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
benim sorum msn den karşılıklı olarak birbirimizi sildik.ama hala ben onun kişisel iletisini, messenger ve profil resmini ve paylaşılan sık kullanılan dosyalarını görüyorum(ki bu dosyaların izni şu kişinin ağındaki kişiler yazıyor) plus kullanıyorum ve listemdede beni ekleyenler bölümündede adresi yok...ben onun sayfasını geçmişden girebiliyorum sadece...şimdi bu kişi beni tekrar eklemişmi ağındamıyım yada ben tekrar eklesem davet gider mi? sıfırdan eklemem gerekiyor gizlilik bölümünde yok..diğer msn mi açıp windows kişi aradan sayfasına ulaştığımında bu özelliklerin hiç birini göremiyorum...kafam karıştı.ağındamıyım halaaa
gamze - avatarı
gamze
Ziyaretçi
16 Şubat 2010       Mesaj #335
gamze - avatarı
Ziyaretçi
ben bulamdm bu silen kişileri görme butonunuMsn Sad
_KleopatrA_ - avatarı
_KleopatrA_
Ziyaretçi
22 Şubat 2010       Mesaj #336
_KleopatrA_ - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

kimler beni engellemiş

Silenleri görürsünüz ancak engelleyenleri göremezsiniz.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
23 Şubat 2010       Mesaj #337
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı

msnden engelleyenler

bakın arkadaşlar ben birebir iki adet msn adresiyle denedim,kesin sonuç.mail gelen yere tıklayın .sol taraftaki kişi listesine tıklayın.kişi listenizdeki adreslerin yanında o kişinin profil veya wep resmi çıkmıyorsa o kişi sizi kesin engellemiş demektir.deneyin görün.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
3 Mart 2010       Mesaj #338
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
araçlar-gizlilik-kişinin üzerine gelip sağ tıkladığım zaman sil seçeneği aktif olan kişi sizi silmiştir diyorsunuz. ama beni silmeyen arkadaşlarım da da aktif görünüyor sil seçeneği.bu nasıl oluyor acele cvp alabilir miyim
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
22 Mart 2010       Mesaj #339
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı

msnden engelleyenler

beni engelleyenler
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi