Arama

MSN'de Sizi Kişi Listesinden Silenler ve Engelleyenler (Msn Engelleyenler) - Sayfa 35

Güncelleme: 14 Eylül 2012 Gösterim: 1.226.663 Cevap: 380
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
3 Nisan 2010       Mesaj #341
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
engelleyenler
Alıntı

msnden engelleyenler

Sponsorlu Bağlantılar
_KleopatrA_ - avatarı
_KleopatrA_
Ziyaretçi
3 Nisan 2010       Mesaj #342
_KleopatrA_ - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

engelleyenler

Sizi engelleyenleri göremezsiniz ancak silenleri Gizlilik sekmesinden görmeniz mümkündür.
Saygılarımla
Sponsorlu Bağlantılar

erd_drknght - avatarı
erd_drknght
Ziyaretçi
3 Nisan 2010       Mesaj #343
erd_drknght - avatarı
Ziyaretçi
silenleri görme olayı da artık tam verimli değildi bu olay düzeldi mi yada yeni bir yol bulundu mu acaba
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
10 Nisan 2010       Mesaj #344
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Merhabalar,

Kullanici sifremi unuttugum icin simdilik araniza misafir olarak katilacagim.

Soru daha önce mutlaka cevalanmis olmali ama ben takip edemedim. Yukarda ki arkadasin da dedigi gibi bu özellik verimli degil yada tam anlamiyla aktif degil.

Msn 8.5 de hersey normaldi. Msn'in son sürümünü yükledikten sonra durumlar degisti. Artik beni silenleri göremiyorum. Örn.;

Bi kisiyi ekliyorum, o da beni ekliyor. Ikimizde birbirmizi listemizde gorebiliyoruz. Fakat gizlilik seçeneklerine baktigimda ve Plus programinin kisiler listesine baktigimda, ekledigim kisi de ekli oldugum halde beni sildigi gosteriyor.

Bu durumu nasil duzeltebilirim? Bi caresi var mi acaba degerli bilgili arkadaslarim (: Bugun benim icin merak konusu, birine bakmam lazim kesinlikle silip silmedigini ogrenmem lazim benim. O yuzden lutfen biri bana yardim etsin Msn Sad

Tekrar kusura bakmayin, forumu incelemeye vaktim olmadi. Belki de sorulmus soruyu tekrar sormus oldum. Simdiden ilginize tesekkür ederim...

Zuhal
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
10 Nisan 2010       Mesaj #345
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

Merhabalar,

Kullanici sifremi unuttugum icin simdilik araniza misafir olarak katilacagim.

Soru daha önce mutlaka cevalanmis olmali ama ben takip edemedim. Yukarda ki arkadasin da dedigi gibi bu özellik verimli degil yada tam anlamiyla aktif degil.

Msn 8.5 de hersey normaldi. Msn'in son sürümünü yükledikten sonra durumlar degisti. Artik beni silenleri göremiyorum. Örn.;

Bi kisiyi ekliyorum, o da beni ekliyor. Ikimizde birbirmizi listemizde gorebiliyoruz. Fakat gizlilik seçeneklerine baktigimda ve Plus programinin kisiler listesine baktigimda, ekledigim kisi de ekli oldugum halde beni sildigi gosteriyor.

Bu durumu nasil duzeltebilirim? Bi caresi var mi acaba degerli bilgili arkadaslarim (: Bugun benim icin merak konusu, birine bakmam lazim kesinlikle silip silmedigini ogrenmem lazim benim. O yuzden lutfen biri bana yardim etsin Msn Sad

Tekrar kusura bakmayin, forumu incelemeye vaktim olmadi. Belki de sorulmus soruyu tekrar sormus oldum. Simdiden ilginize tesekkür ederim...

Zuhal

Bu durum WLM sürümleriyle alakalı değil maalesef. Microsoft'un yapmış olduğu bir değişiklikten kaynaklanıyor ve muhtemelen bu durum kalıcı:
Messenger'da kişiler eklenmiş görünmüyor...
Son derece gururlu insanlar, susmayı ve yalnızlığı sever.
karasahin76 - avatarı
karasahin76
Ziyaretçi
15 Nisan 2010       Mesaj #346
karasahin76 - avatarı
Ziyaretçi
bubawalla bende bi yerde okumuştum denedim silen kişileri gösteriyor Msn pencerenizden
1- Araçlar (Tools)
2- Seçenekler (Options) ‘e tıklayın.
3- Gizlilik (Privacy) bölümüne girin.

İsim listesindeki isimlerin üzerine gelip sağ tıkladığınızda, açılan menüde “Sil” (Delete) seçeneği çıkıyorsa karşı taraf sizi .MSN listesinden silmiş demektir.

1 - Arkadaşlarımızın yazdığı yukarıda ki bölümden sadece ve sizi silenleri veya sizin sildiklerinizi görürsünüz , engelleyenleri anlayamazsınız

2 - değişik sitelerde msn adresi ve şifreni girip engelleyenleri göstermez bu işlemde sadece yukarıda anlatıldığı gibi ve size yutturulmaya çalışılıyor , ayrıca msn şifrenizi de çaldırırmak da cabası

Engelleyenleri anlamanın bir başka yolu kişiye mail atın , yollanan mesajdan hemen sonra Delivery status .... gibi bir mail size geldiğin de ve o mesajın içinde engellediğini düşündüğünüz kişinin adresi yazılı ise mailniz ona gitmemiş , yani ya msn adresini kapatmıştır veya sizi engelmemiştir . saygılar

Yetkili notu (ahmetgns): Messenger'da engellendiyseniz bile kişiye e-postanızı ulaştırabilirsiniz. Messenger engeliyle e-posta engellenmez.
Son düzenleyen ahmetgns; 16 Nisan 2010 22:44
misafir - avatarı
misafir
Ziyaretçi
17 Nisan 2010       Mesaj #347
misafir - avatarı
Ziyaretçi
Forumda yazılanları okudum. Engelleme olayı ile ilgili olarak henüz kimler tarafından engellendiğini gösteren bir program yokmuş. Bu noktada bi sorum olacak: Geçen gün msnde çevrimiçiydim. Engellediğim bir arkadaş da çevrimiçiydi. Tabiki ben engellediğim için o beni göremiyordu. Fakat birden o engellediğim arkadaştan ileti geldi "naber" diye. Çok şaşırdım. Acaba bu mümkün mü? yoksa ben sanrı mı gördüm? Engellediğin birinden ileti gelmesi gibi bir olay olabilir mi? Teşekkürler.
misafir - avatarı
misafir
Ziyaretçi
18 Nisan 2010       Mesaj #348
misafir - avatarı
Ziyaretçi
mrb benim msnde profilime gönderilen notu yeniliklerde nasıl silebilirim kimsenin görmesini istemiyorum çok acil bana bu konuda yardımcı olun lütfenn
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
30 Nisan 2010       Mesaj #349
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
bence msnde sizi silenleri ve engelleyenleri öğrenmenin en iyi yolu baska bi msn adresi açıp onu oraya ekleyin. ve uzun süre o msnyi açmayın nasıl olsa o kişi sizi ekleyecektir. erkekler için erkek msnsi açıp eklemeniz bile etkili olur işte bu kadarMsn GrinMsn GrinMsn Grin
revnasu - avatarı
revnasu
Ziyaretçi
22 Mayıs 2010       Mesaj #350
revnasu - avatarı
Ziyaretçi
slm ben engellediğim listeleri silmek istiyorum ama olmuyo yardımcı olurmusunuz